FC VALLGORGUINA 0 - US CORRÓ D'AMUNT 1

Posted on/at dimarts, de novembre 02, 2010 by FCVALLGORGUINA

Mal partit el que es va veure el diumenge al migdia al municipal vallgorguinenc, on dos equips que es trobaven empatats a punts en la classificació no van demostrar en cap moment les seves aspiracions reals aquesta temporada. Els locals, prou bé en defensa però amb la pólvora mullada a davant, segurament per la pluja de la nit anterior, i els visitants jugant a veure-les venir.

El pes del partit el van portar en tot moment els vallgorguinencs, tot i que no es van acostar amb perill a la porteria visitant en tot el partit; en canvi, el Corró, amb una mica més d'ofici, tot i jugar prop de 60 minuts amb un jugador menys, va saber viure de la renta que li suposava l'únic gol que van aconseguir en l´'unica badada defensiva dels vallgorguinencs.

En la primera part, cap xut entre els tres pals per part dels locals i, els visitants tampoc van arribar amb claredat a excepció del gol. Va ser un partit amb massa respecte entre els contrincants i poc, molt poc o gens de futbol, amb contínues interrupcions per faltes i protestes. En definitiva, un partit de batalla que va resoldre's en l'única ocasió clara que va saber aprofitar l'equip menys dolent al camp...

Només a destacar, com a única ocasió clara dels vallgorguinencs, la primera pilota que va tocar Wampyxanco, en una forta volea que el porter del Corró va treure amb una mà magistral i que podia haver suposat un empat que hauria fet justicia al joc vist durant el partit.


Podeu veure totes les fotos del partit al següent link: http://picasaweb.google.com/SirCarlosLorente/FCVCorro?feat=email#5534355534825469330

L'11 de Pacho: Tong-Po, Ru-mànius, Cristombal, Negro, Orchatas, Placas, Muten, Tonyina, Panotxa, Vespino i Momia. A la banqueta, esperant la seva oportunitat: Wampyxanco, Sonrisas, Hamster, Zambrotta i Fideu.

RESULTATS:

Ramassa AE 2 - 3 Olimpic La Garriga CF B
Inacsa CD descansa
Les Faldes UE 1 - 6 Peña Los Amigos CF
Bigues CE 0 - 4 Sant Celoni CE B
LLinars CE B 2 - 2 Atmetlla Asociacion Esp
America G Fenix CF 3 - 0 Celtic C Les Franqueses
Vallgorguina FC 0 - 1 Corro Damunt US
Vilamajor FC sr. Figaro CD

CLASSIFICACIÓ:
1 LLinars CE B 14
2 Atmetlla Asociacion Esp 13
3 Inacsa CD 10
4 Peña Los Amigos CF 10
5 Corro Damunt US 10
6 Olimpic La Garriga CF B 9
7 Vilamajor FC 9
8 America G Fenix CF 8
9 Vallgorguina FC 7
10 Sant Celoni CE B 7
11 Celtic C Les Franqueses
12 Figaro CD 4 
13 Bigues CE
14 Les Faldes UE
15 Ramassa AE 0

La setmana que ve juguem, finalment, DIUMENGE A LES 18 HORES contra el Celtic de les Franqueses. Partit difícil on hem de tornar a trobar el nostre joc, on hem de lluitar de nou per escalar en la classificació, on s'ha de donar tot per l'equip. Força Vallgor!!! Fred UUUHHHH!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones, doncs si molt mal partit, sense xutar a porteria dificil fer gols...vam posar-hi collons però no cervell i sempre va bé que hi hagi una mica de tot.
Bueno la setmna que ve toca tornar a ganyar a fora, si o si!!!!!

força Vallgor!!!!

placas

Pelusa ha dit...

Partit per oblidar!!! Des de la banda tot es veu més fàcil, però ens falta una mica més de confiança quan ataquem... Defensivament, amb un parell de pebrots els partits es poden treure, però cal afinar la punteria i no perdonar a davant, tot i que si no es generen ocasions, tampoc es poden finalitzar...

Dues derrotes consecutives, toc d'atenció per la plantilla... almenys vam acabar amb 11 sobre el camp...

PaCho ha dit...

amb una mica més fred de cap, analitzo el partit contra el corró i pensso que era un partit que podiem haver guanyat...crec que la defensa i mitja van estar força bé en línies generals però potser l'atac li va faltar aquell olfacte especial que se'ls hi demanen als davanters.positivament penso que el corró estarà dels 8 primers, cosa que em fa agafar moral pq veig que la nostra plantilla està qualificada per "barallar-se" amb el grup capdavanter. negativament, ens fa falta molt rodatge, sobretot als jugadors que per diverses causes que han jugat tots els minuts que es poden meréixer. Però sortirem endavant, segur, amb bon joc i bons gols, ja veureu!!


Visites: