DERROTA AL CAMP, VICTÒRIA ALS DESPATXOS

Posted on/at divendres, de novembre 05, 2010 by FCVALLGORGUINA

Com tots sabeu, després del desastrós partit de Figaró, que ens va suposar diverses expulsions i una derrota dolorosa, la Junta Directiva del Club va presentar un escrit impugnant el partit per alineació indeguda d'un jugador del Figaró que constava amb una sanció de no poder jugar un partit.

Ahir a la nit, el Comitè de Competició ens va notificar la resolució per la qual se'ns dóna com a vencedors del partit jugat contra el Figaró per 0 a 3.

La conseqüència a la classificació d'aquest resultat és que pugem unes quantes posicions a la taula, concretament col·locant-nos quarts o cinquens (en funció de les diferències de gols), el que provoca que el partit d'aquest cap de setmana sigui fonamental per redireccionar els últims resultats que hem aconseguit, que no són massa bons per la trajectòria del Club.

JUGADORS... ARA MÉS QUE MAI, IL·LUSIÓ I ESFORÇ, UN PARELL DE COLLONS I GANES D'ANAR-HI QUE AIXÍ ESTAREM ALLÀ DALT!!!

FORÇA VALLGOR!!! FREDD, UUUUUHHH!!!

5 comentaris:

Waterboy ha dit...

Òstia, això vol dir que el gol d'en Santi no val, no?! jajajajajaja.
Amb el que li ha costat marcar perquè a sobre li treguin...
Ànim SJ9, torna a agafar la teva ratxa golejadora!

Sort a tothom aquest cap de setmana!!!!!!

SJ9 ha dit...

com que no val?? Val per tres!! Ja està de catxondeo! Començo a estar fins els coll...

Anònim ha dit...

Bueno, diumenge a fondo des del minut 0!! si hi posem les mateixes ganes que les últimes setmanes i una mica més de cervell segur que guanyem.

placas

PaCho ha dit...

preferiria guanyar al camp, però les lleis estan per complir-les i nosaltres aquest any ens han sancionat a bastants jugadors i sempre hem acceptat les normes.
Nois, després de 6 jornades tenim la possibilitat de lluitar pels primers llocs!!ho hem d'aprofitar!!Esforç, ganes, il.lusió, compromís, treball i sacrifici!!no deixem passar un altre cop la ocasió d'estar a dalt de la taula. Estem treballant de de fa 2 mesos i mig i s'ha de notar!!

Sonrisas ha dit...

Una derrota al camp i després victoriada als despatxos sempre i quan al partit si hagui donat la cara...Benvinguda sigui però jo sóc del parer de Pacho :"Esforç, ganes, il.lusió, compromís, treball i sacrifici!!" la victòria s'ha d'assolir al camp! Com estic segur que aconseguirem aquest diumenge!


Visites: