C.E. LA BATLLÒRIA INACSA 3 - FCV 1

Posted on/at dimarts, de novembre 30, 2010 by FCVALLGORGUINA

El passat dissabte es va jugar el partit corresponent a la 10ena. jornada de la lliga actual al camp del C.E. La Batllòria-Inacsa, que es van avenir a canviar el partit, doncs la celebració de la Fira de Vallgorguina provocava que els vallgorguinencs no poguessin tenir camp durant el cap de setmana. El FCV es va presentar amb una convocatòria de circumstàncies al camp, amb 15 jugadors de les 23 fitxes i a la banqueta amb gent tocada que anava més per donar suport moral que per poder aportar alguna cosa al camp.

Tot i els entrebancs que es troben Maturana i Muñequeras cada cap de setmana, el Vallgorguina va sortir sense complexos a per el partit, jugant amb criteri i contundència, quan era necessari, davant d'un dels rivals més durs de la lliga. El Vallgorguina dominava el partit, amb més possessió de pilota i arribant a dalt, on Hàmster, Guichen i Vespino intentaven finalitzar alguna jugada. Però al minut 30 de la primera part es produeix una jugada que marca el partit: en una acció d'antiesportivitat manifesta, un davanter (concretament el número 11) dóna una puntada de peu en una jugada a FDS que s'havia avançat a ell per tirar la pilota fora. Amb el defensor a terra queixant-se de dolor, el mateix 11 treu de banda pel número 6, amb FDS demanant assistència, que encara a Tong-Po i marca el primer gol. Una gran mostra del fair-play que inculca el Sr. Entrenador de la Inacsa als seus jugadors... simplement patètic, i més a aquestes categories... L'àrbitre dóna el gol per vàlid, i amb l'1 a 0 s'arriba al final de la primera part.

Els vallgorguinencs, ferits però no morts, surten a per totes a la segona part. Als 5 minuts, Hàmster és objecte de penalty clar que l'àrbitre s'encarrega de xiular fora de l'àrea. La falta, tirada per Muten, és aturada pel porter local amb dificultats. Seguidament, i amb el FCV volcat a l'atac, Gichen fa un bon control dins de l'àrea rival, i quan es disposa a encarar al porter és estirat per la samarreta, tot i això remata i fa un autèntic golàs... l'àrbitre xiula penalty aleshores, donant per bona, com sempre, la llei de l'avantatge (per plorar...). FDS llença la pena màxima com ens té acostumats... "magistralment" (només remarcar queel públic vallgorguinenc i tota la banqueta es van girar d'esquena...).

Empat a 1 i el Vallgorguina dominant. Però novament, i aquesta vegada per un error infantil dels vallgorguinencs, una falta pràcticament al centre del camp en què no es demana barrera, agafen a tota la defensa tornant d'esquena i cap jugador davant de la pilota, el número 6 xuta directe (amb la pilota en moviment) i fa el 2 a 1, agafant avançat a Tong-Po. El Vallgorguina no s'arronsa i segueix pressionant, posa més efectius en atac, renunciant una mica a la defensa i més amb el cor que amb el cap es llença a la deseperada per aconseguir l'empat que feia justícia (tal com va comentar algun jugador de la Inacsa al finalitzar el partit) al que s'havia vist. Vespino té una fantàstica ocasió però tira fora i ja a les acaballes del partit, en una contra on el jugador surt en una posició més que dubtosa de offside, ens posen la puntilla amb el 3 a 1 definitiu. L'expulsió posterior per agressió d'un jugador de la Inacsa quedarà com anècdota.

A destacar:

1.- Sr. Entrenador de la INACSA: Gran esportista i millor persona, que agafa un jugador del Vallgorguina per la samarreta perquè no tregui de banda, i a més, aplaudeix la jugada del primer gol del seu equip. Senyor, si és que ho és, jugant així arribareu molt lluny. Moltes felicitats i que pugeu, així no t'hem de veure mai més!!!

2.- Sr. Jugador núm. 11: Gran esportista i millor persona, tenia la barra de dir que no l'havia tocat...tota la sort del món als teus 30 i escaig anys, tira els últims cohets que això se t'acaba, nano!

Jugador Estrella Damm: Per actitud i compromís, tot l'equip mereix el premi, que no es va traduir en punts, però que mostra que amb aquesta línia no hi ha cap equip que ens pugui passar la mà per la cara. Jugant així els resultats ja arribaran. Ara més que mai, CONFIANÇA, HONOR I HUMILITAT!!! Els punts ja arribaran...

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco (l'Alves del Montnegre), FDS, Negro, Sonrisas, Cristombal, Muten, Fideu, Vespino, Hamster i Guichen. A la banqueta, morts de fred: Panotxa, Zambrotta i Pelusa.

RESULTATS

Sant Celoni CE B descansa

Les Faldes UE 2 - 1 Ramassa AE
Inacsa CD 3 - 1 Vallgorguina FC
Figaro CD 0 - 3 Atmella CF
LLinars CE B 6 - 1 Bigues CE
America G Fenix CF 4 - 3 Olimpic La Garriga B
Vilamajor FC 2 - 1 Peña Los Amigos CF
Corro D´amunt US 4 - 0 Celtic Franqueses


CLASSIFICACIÓ

1 Atmella CF 25
2 Inacsa CD 23
3 Corro D´amunt US 19
4 LLinars CE B 18
5 Vilamajor FC 18
6 Peña Los Amigos CF 17 
7 Sant Celoni CE B 13 
8 Olimpic La Garriga B 12
9 Vallgorguina FC 12 
10 America G Fenix CF 11
11 Les Faldes UE 11 
12 Celtic Franqueses 9 
13 Bigues CE
14 Figaro CD 4
15 Ramassa AE 3 

Dissabte que ve juguem a les 18 hores a la Garriga, contra un equip molt jove i que juga un bon futbol. A més estan empatats a punts amb nosaltres, així que la victòria és més important que mai. Portem tres partits seguits jugant contra el líder, i els segons classificats, el nostre particular "Tourmalet", toca posar les coses al seu lloc i començar a treure punts!! Ànims a tots, FORÇA VALLGOR!!!! FRED, UHHHH!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

1. Sr. entrenador i Sra. entrenadora de la Inacsa se'ls espera amb impaciència al Municipal de Vallgorguina, tot esperant que aquest any, igual que en l'anterior, els punts que es juguin els siguin de vital importània per l'ascens. Sens dubte, seran molt ben rebuts!

2. I el més important: l'equip tot i les baixes que pateix manté un patró de joc constant i esperit de lluita bo per a l'obtenció de bons resultats a curt termini. A més intueixo que en breu les convocatòries començaran a estar renyides ja que hi ha jugadors que estan apunt "d'estar disponibles"...

3. I el més important encara: el bon rollo de fora el camp (tipus sopars i gresca) s'ha de veure traduït dins el camp. En els 2 anys que porto aquí crec que és una cosa que veig que s'ha de millorar!

4. el re-qu3-te-més-important: partit molt complicat dissabte a la Garriga.

Força Vallgor!!!

PaCho ha dit...

com a mister no faré comentaris d'un "col.lega de professió", me'ls guardo per quan tornin a casa. només dir que em sap greu que els seus jugadors segueixin les seves idees.
per part nostra, fa només 4 mesos que hem començat una nova aventura tots junts, que estem sembrant cosetes que d'aquí poc podrem recollir.
vull felicitar als 14jugadors que van anar al camp de l'inacsa, en especial a l'edgar per estar allà i a l'amadeu i terri, 2 tius de 16anyets que tenen de tot menys por
SEGUIREM LLUITANT. PARAULA DE PACHO

Anònim ha dit...

FELICITATS EQUIP! nou partit i nova imatge dun Vallgor competitiu; ja ve sent una constant el fer bons partits i això és bo, és una bona dinamica que si continua amb els partits que venen s´ha de traduir en un augment de punts.

Placas

PD. proxims dos aprtits hem de fer punts!! por lo civil o por lo militar!


Visites: