AGENDA ERÒTICO-FESTIVA DEL CLUB

Posted on/at dimarts, de novembre 16, 2010 by FCVALLGORGUINA

Atenció a tots els jugadors del primer equip:

1.- DISSABTE DIA 27 DE NOVEMBRE, DESPRÉS DEL PARTIT AL CAMP DE LA INACSA ON GUANYAREM SEGUR (jejeje), FAREM SOPAR D'ESCALFAMENT PREVI AL SOPAR DE NADAL. EL LLOC I LA HORA JA US SERÀ CONFIRMAT.

2.- DISSABTE DIA 18 DE DESEMBRE SOPAR DE NADAL DEL PRIMER EQUIP, DESPRÉS DEL PARTIT QUE JUGUEM AL CAMP DEL RAMASSÀ. TAMBÉ US CONFIRMAREM LLOC I HORA.

Apunteuvos-ho a l'agenda, després que no vingui ningú que no estava avisat!!!

QUI VULGUI ALGUNA CAMISETA DEL NOSTRE NOU PATROCINADOR, QUE COMPRI ON-LINE A:

http://www.frikirretes.cat/

Amb frases mítiques com "Jugo a futbol com el cul, però follo que t'hi cagues" o "Esto es roja, no?", etc... ENTREU-HI I COMPREU LA QUE MÉS US AGRADI!!!

I recordeu, Maturana i Muñequeras organitzen els entrenus on patiu com animals, EL SENGLAR VERD organitza sopars i festes... NO HASE FALTA QUE DISES NADA MAS!!!!

MATURANA DIMISIÓN, MUÑEQUERAS PAREDÓN!!!



EL SENGLAR VERD (el jabalí verde para Ru-Màrius...)

6 comentaris:

PaCho ha dit...

ja era hora que el senglar verd es dediqués a pensar amb el cervell d'abaix i organitzés sopars i festes, que només critica i prou!!
Jo m'apunto als dos sopars, però seria bo que tots els jugadors portéssim un objetce relacionat amb el futbol i així fariem una gran panera que sortejariem al final del sopar...una guants den pacho, la muñequera den jordi, una mica de pus den pelusa, una entrada vip del tropicana den guichen,una entrada vip del rocio den...

Anònim ha dit...

Jo vinc segur al sopar de nadal, el del dia 27 treballo.
..jo si voleu porto una butlleta de denúncia per cadascú i així la aneu omplint...i despres de sopar fem una bufadeta jejejeje (en Saura ens apreta i em de recaudar!!; que les arques de Generalitat estan buides);

placas

PD: Muten porta unes botes o espinilleres que et sobrin, mestalviaràs de demanar-les als reis

Pelusa ha dit...

Doncs vaya merda de panera... jo portaré uns gallumbus suats!! a veure qui és el guapo que desitja que li toqui la panera...

Deixeu-vos de paneres, ja farem l'amic invisible (o, millor dit, el cabrón invisible) durant el sopar de nadal, on els nous hauran de fer cagar el tió, com és costum en aquest club.

Segurament hi haurà altres fantàstiques sorpreses... en els pròxims dies ja farem el sorteig del cabró invisible!

Apa, a cascar-la!

Anònim ha dit...

Mira placas, si ets capas de aguantar dos partits seguits sense que t´expulsin et regalaré unas botas Nike vermellas i firmadas. Apa, si algú vol apostar alguna cosa amb el mosso es apostar sobre segur, je je je!!!

muten ha dit...

Mra placas, si ets capas d´aguantar dos partits seguits sense que t´expulsin et regalaré unas botas Nike vermellas i firmadas. Apa, si algú vol apostar alguna cosa amb el mosso es apostar sobre segur, je je je!!!

Anònim ha dit...

Si m´has de regalar uns botes vermelles firmades per tu sóc capaç de veure cap targeta i de no fer cap falta en tot el partit...tot sigui per tanir unes botes de Muten firmades!!!

placas


Visites: