PEÑA LOS AMIGOS 1 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, de novembre 22, 2010 by FCVALLGORGUINA

Gran partit del Vallgorguina el que es va veure ahir al Camp Municipal de Les Franqueses. Es donaven una sèrie de condicions que feien preveure que el partit seria molt dur pels verd-i-blancs: una convocatòria molt justa (14 jugadors dels 23 amb fitxa per lesions o sancions), un camp històricament difícil pels vallgorguinencs, i l'equip rival en clara ascenció en la classificació (segon classificat fins ahir).

Tot i això, els verd-i-blancs van sortir des del minut zero a pel partit, sense cap contemplació ni mirament, jugant amb criteri des de darrera, amb un equip molt ordenat i cadascú assumint les seves funcions dins el grup. Feia goig veure-us jugar!! Ja al minut 3 de partit, en jugada assajada de falta lateral, Sonrisas la penja perfectament i la pilota rematada de cap, un cop superat el porter, és allunyada per un defensa des de la linia de gol. Los Amigos arribaven tímidament, en ràpides contres amb pilotes a l'esquena dels defenses, però sense massa perill i sense tirar entre els tres pals. Sobre el minut 20, Txaian guanya l'esquena de la defensa i és derribat a la frontal de l'àrea pel darrer d'aquests. Primera decisió molt discutida de l'àrbitre en no expulsar el defensa Amigo. La falta la llença molt bé Panotxa, però el porter l'allunya en una gran estirada. El Vallgorguina domina el partit però torna a faltar el gol que fa justícia al matx... Acaba la primera part sense que es mogui el marcador, amb els locals contra les cordes.

A la segona part, Los Amigos surten a ofegar la bona sortida de pilota dels verd-i-blancs, però la bona feina de Muten, Placas i Tonyina fa que sempre hi hagi sortida amb pilota controlada. La desgràcia, però, de nou arriba a casa del pobre: en el primer (i pràcticament únic) xut entre els tres pals de Los Amigos, el davanter fa gol després d'una bona passada de l'extrem a l'interior de l'àrea visitant i on Tong-Po, molt bé durant tot el partit, no pot fer res. 1 a 0 al marcador, totalment injust.

Reacció ràpida des de la banqueta, entrant Vespino per Panotxa i canviant el sistema tàctic, posant 3 davanters. El Vallgorguina, lluny d'abaixar el cap com en altres ocasions, segueix insistint per aconseguir l'empat. Muten xuta ras i fluix a les mans del porter, Guichen desborda pel centre de la defensa en diverses ocasions però no defineix bé, Txaian i Placas posen bones pilotes en profunditat per Vespino, Tonyina o Sonrisas, però sempre es falla els darrers 10 metres... als 25 minuts, jugada calcada a la de la primera part: aquesta vegada Guichen guanya l'esquena a la defensa i es derribat pel darrer defensor a la frontal de l'àrea i el col·legiat torna a perdonar l'expulsió clara del defensa Amigo. Les protestes es fan ostensibles des de la graderia.

Els visitants assetgen la porteria de Los Amigos amb poca fortuna, i el porter es dedica a tirar pilotes llargues a l'únic davanter que han deixat els locals. Finalment, però, al minut 90 una pilota penjada a l'àrea local és lluitada en diverses ocasions de cap per Vespino, fins que un defensor local, en l'intent de rebuig té la mala sort de superar el seu porter de fantàstica vaselina fent pujar al marcador l'empat a 1. En el descompte encara el Vallgorguina té un parell d'ocasions per decantar la balança al seu favor, però no ho aconsegueix.

Finalment punt agredolç el que s'aconsegueix al camp Amigo: si, és un punt, però ens mereixíem la victòria!!!

Ànims i felicitats, equip, perquè ahir si que vam ser un EQUIP!!!



L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, FDS, Cristombal, Orchatas, Placas, Muten, Tonyina, Panotxa, Txaian i Guichen. A la banqueta: Vespino, Wampyxanco i Hàmster.

Jugador Estrella Damm: Aquesta setmana tot l'equip, per l'actitut mostrada al camp, mereix ser jugador estrella damm, inclús els que van estar insultant a l'àrbitre des de la graderia: Krusty, Waterboy, Zambrotta, Fideu, Pedrito i Pelusa.

MENCIONS ESPECIALS: Mereixen un premi especial HÀMSTER I WAMPIXANCO, per haver estat a la banqueta tot el partit en un cas, i l'altre sortint a jugar un minut, SENSE QUEIXAR-SE en cap moment, animant a l'equip sempre. SOU L'ÀNIMA DE L'EQUIP!!! GRÀCIES DE PART DE TOTS ELS VOSTRES COMPANYS.

RESULTATS

Ramassa AE - descansa
Olimpic La Garriga CF B 2 - 1 LLinars CE B
Inacsa CD 2 - 0 America G Fenix CF
Atmetlla Asociacion Esp 2 - 1 Vilamajor FC
Celtic C Les Franqueses 5 - 0 Figaro CD
Sant Celoni CE B 2 - 3 Corro D´amunt US
Bigues CE 1 - 2 Les Faldes UE
Peña Los Amigos CF 1 - 1 Vallgorguina FC

CLASSIFICACIÓ

1 Atmetlla Asociacion Esp 22
2 Inacsa CD 17
3 Peña Los Amigos CF 17
4 Corro D´amunt US 16
5 LLinars CE B 15
6 Vilamajor FC 15 
7 Sant Celoni CE B 13
8 Olimpic La Garriga CF B 12
9 Vallgorguina FC 12
10 Celtic C Les Franqueses 9
11 America G Fenix CF 8
12 Les Faldes UE 8
13 Bigues CE 4
14 Figaro CD 4 
15 Ramassa AE 3


Dissabte que ve, a les 16 hores importantíssim partit a La Batllòria contra la INACSA, el tercer partit del nostre particular "Tourmalet" en què portem tres setmanes jugant contra els 3 primers classificats. Només ens val la victòria en un camp dificilíssim, com ja sabem de cada any, però amb la il·lusió i ganes mostrades ahir, estic segur que podem treure'n un resultat positiu.

FORÇA VALLGOR!!!! FRED, UUUUHHHHH!!!!!

MISSATGE IMPORTANT:

ALS COMPANYS DE "L'ACTUALITAT DEL BAIX MONTSENY"

Ens encanta que visiteu el nostre blog oficial. També ens encanta que feu servir el material que hi "pengem" altruistament (fotos i cròniques, que publiqueu al vostre diari). ENS ENCANTARIA que com agraïment per fer-vos la feina cada setmana ens féssiu arribar una fantàstica panera de nadal o, com a mínim, us ho podeu currar una mica fent-nos arribar un parell de "paletilles" per l'equip, i farem una pernilada a la vostra Salut, jejejeje.... Moltes gràcies!!!

5 comentaris:

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

VALLGOR!!!! L'empat a 1 és un bon resultat davant el fins ara segon classificat. Ànims, que ahir vau fer molt bona impressió!!

FDS ha dit...

Molt bon partit el d'ahir. Crec que el millor va ser que cada jugador va fer el que havia de fer a la seva posició, fent més fàcil el joc de l'equip tant defensiu com ofensiu!!!

A seguir així companys, que d'aquesta manera podrem arribar lluny!!!

FORÇA VALLGOR!!!!

PaCho ha dit...

nois, feia masses jornades que no veia l'equip com un equip, i ahir el vem veure tots!!ara només falta que seguim la línia proposada, ESFORÇ I IL.LUSIÓ, que segur que anirem pels camps amb el cap ben alt i amb ganes de jugar a futbol.
Personalment, per mi, ahir es van perdre 2 punts, i això em sap greu, perqué veient el partit, se'm va quedar un gust amarg pel punt aconseguit. Això vol dir que dissabte a l'Inacsa haurem de sortir amb 3 punts més al sarró!!
QUE NO ESTAMOS TAN MAL!!
A l'actualitat: gràcies per llegir el blog i "migcopiar" les cróniques i més gràcies per no copiar els penosos comentaris que fem jejejeje. Ho podeu enviar a casa meva els pernils, jo ja els repartiré...

Anònim ha dit...

Senyors, està clar que som dels millos equips de la categoria i la classificació no ho demostra. Ens ho hem de creure, som dels tres millors equips!!! lAmetlla va perdre una part contra nosaltres 3 a 1; els Amigos mereixien perdre; el Llinars no ve pas ser milor i va empatar... i la Inacsa estic convençut que lleparà. Tenim bon fisic, bona situació tactica i bona calitat individual, només posant intensitat i concentració els resultat sortiramillor dara endavant.

placas

Anònim ha dit...

Ànims jovent!!!Ara només ens falta saber rematar el partit!


Visites: