F.C. VALLGORGUINA 2 - A.E. AMETLLA 4

Posted on/at dimarts, de novembre 16, 2010 by FCVALLGORGUINA

Diumenge passat el líder de la categoria va visitar el municipal vallgorguinenc. Pacho i Muñequeras van plantejar el partit un pèl més defensivament del que ens tenen acostumats habitualment per tal de poder fer front a un equip molt sòlid en totes les seves línees, tot i que l'aposta no els va acabar de sortir bé del tot.

Tot i això, ja en l'escalfament, es notava que era un partit on els locals ho donarien tot, anirien al 200% i intentarien donar la campanada guanyant al líder. L'11 titular saltava al camp després de veure un motivador vídeo preparat pels serveis tècnics del club per intentar esperonar els jugadors. El partit va començar i de seguida es va veure que els visitants tenien estudiat el sistema vallgorguinenc, i van saber aprofitar l'avantatge que es suposa als locals en un camp petit, ofegant la sortida de pilota amb una pressió constant de l'únic punta que tenien i els tres mitges-puntes a tota la defensa vallgorguinenca, cosa que provocava que els locals, asfixiats amb la pressió, sortissin amb molt poques pilotes controlades i per terra des del darrere, havent de jugar amb pilotes llargues que Guitchen, sol a davant, no podia aprofitar.

Essent aquesta la tònica de la primera part, el Vallgorguina molt endarrere i sense, pràcticament, passar del mig del camp per la pressió visitant, no van tardar en arribar els gols. El 0 a 1 en una malaurada relliscada de FDS a l'anar a refusar una pilota que finalment cau a les bótes del punta ametllenc que des del punt de penal no perdona a Tong-Po, deu minuts després, l'extrem dret fa una jugada individual i afusella a Tong-Po des de l'àrea petita i el 0 a 3 amb què es va arribar a la mitja part un golàs de fora l'àrea que engalta el davanter sense que caigui a terra després d'un refús de la defensa, col·locant la pilota a l'escaire de Tong-Po. El líder havia xutat 4 vegades entre els tres pals i havia fet 3 gols...

Amb aquest desastrós resultat s'arriba a la mitja part, però els vallgorguinencs volen vendre molt cara la seva pell i surten a la segona part amb la intenció de remuntar el partit, previ canvi tàctic. Quan es porten 15 minuts de la segona part, penal favorable als locals que transforma "magistralment" FDS, 1 a 3 i sembla que pot ser possible la remontada. Però quasi instantàniament, arriba l'1 a 4 en una jugada desafortunada de la defensa local... Els vallgorguinencs, però, treuen el seu orgull i s'aboquen a l'atac i al cap de 10 minuts aconsegueixen, un altre cop FDS ara de falta directa, retalla el marcador posant el 2 a 4. Els últims 20 minuts, després de les expulsions del local Ru-Màrius i del visitant núm. 22, el Vallgorguina, amb més cor que cap, posa setge a la porteria visitant. Momia, a 15 minuts del final, aconsegueix marcar el que hagués estat el 3 a 4, que l'àrbitre anul·la injustament per posició d'offside. Si aquest gol hagués pujat al marcador, i amb 15 minuts per davant, potser s'hagués aconseguit l'empat, mai se sabrà... Gran segona part dels locals, demostrant que poden tenir el líder contra les cordes amb un parcial de 2 a 1 al marcador (quasi 3), però amb un llast massa gran de la primera part per a remontar.


Imatge del segon gol del Vallgorguina, FDS serveix la falta molt escorada, fent impossible l'estirada del porter visitant.

Jugador Estrella-Damm del partit: FDS, especialista en jugades a pilota parada.

L'11 de Maturana i Muñequeras: Tong-Po, Ru-Màrius, FDS, Negro, Zambrotta, Muten, Panotxa, Txaian, Tonyina, Sonrisas i Guitchen. A la banqueta: Momia, Fideu, Vespino, Hamster i Orchatas.

RESULTATS

Ramassa AE 1 - 5 Sant Celoni CE B
Bigues CE descansa
Les Faldes UE 3 - 1 Olimpic La Garriga CF B
Figaro CD 2 - 1 Corro D´amunt US
LLinars CE B 2 - 2 Inacsa CD
Vallgorguina FC 2 - 4 Atmetlla Asociacion Esp
Vilamajor FC 1 - 0 Celtic C Les Franqueses
America G Fenix CF Ajornat Peña Los Amigos CF

CLASSIFICACIÓ

1 Atmetlla Associacio Esp 19
2 LLinars CE B 15
3 Vilamajor FC 15
4 Inacsa CD 14
5 Peña Los Amigos CF 13
6 Sant Celoni CE B 13
7 Corro D´amunt US 12
8 Vallgorguina FC 11
9 America G Fenix CF 10
10 Olimpic La Garriga CF B 9
11 Celtic C Les Franqueses 6
12 Les Faldes UE 5
13 Bigues CE 4
14 Figaro CD 4
15 Ramassa AE 3

Cal aixecar el cap, si es juga com a la segona part del partit es pot aconseguir. Ànims, intensitat, pit i collons!!! Aquesta setmana partit importantíssim al camp de la Peña Los Amigos, si ho donem tot, això tirarà endavant!!!

FORÇA VALLGOR!!! FRED, UUUHHH!!

15 comentaris:

FDS ha dit...

Llàstima de la primera part on van ser superiors i van tenir una eficàcia davant de porteria a envejar. Però vam donar guerra i així hem de continuar!!!!

Gràcies per lo de "magistralment", si voleu un dia a entreno ja us ho ensenyaré a fer...

Anònim ha dit...

Serà xulo aquest FDS!!! aquest paio no te collons d'ensenyar a ningú!!! i potser millor que no ho faci!!!

El gol de penal.... ja hem perdonareu... pel mig com sempre (al estil Mendieta) i el gol de falta.... que es pot dir.... mig el va fer l'Amadeu, que tapava el porter, i mig s'ho va tragar el porter..... (perque com sempre pel mig. Res d'escorat a la banda!!!!)

Per cert, les inicials de FDS que volen dir?
(F-an D-'en S-anti)

PLATAFORMA BAIXEM ELS FUMS AL FDS

Anònim ha dit...

FDS... què no has entès? quan es posa una paraula entre cometes, és perquè ho entenguis entre cometes... encara no has tirat cap penalty ben tirat, però tens una flor al cul com un girasol!!!

Les inicials FDS volen dir: Ferrer Dròpol, SUAAAAAAA!!!

PLATAFORMA FDS A LA BANQUETA, JA!

Anònim ha dit...

Ningú comenta el gol anul·lat de Momia??? Marca el gol de la seva vida a Figaró, i després li borren als despatxos... Torna a marcar un gol contra el líder i li anul·len per fora de joc!!! Segueix sense cap gol en partit oficial per culpa de la Federació i dels Àrbitres!!!

PLATAFORMA "PERQUÈ MOMIA FACI TANTS GOLS COM QUAN ERA INFANTIL AL SANT CELONI"

Anònim ha dit...

En Momia tampoc enten les coses... mai permetrem que puji al seu casiller particular un gol oficial!!! Passarà a la historia del F.C.Vallgorguina com el davanter mes negat de la historia. De fet hem sembla que ja ho és.... ara només es tracta de deixar el llistó ben amunt perque ningú (es a dir en Clanxet) mai pugui atrapar-lo.... Molt be SJ16 t'ho estas currant, ningú podrà arribar als teus registres!!!

PLATAFORMA PROTEGIM ELS PERSONATGES SINGULARS!!! (TANQUEM A EN SANTI EN UNA GÀBIA... i de pas llencem la clau a la riera)

Pelusa ha dit...

Més que una gàbia...millor un sarcòfag, per lo de Momia...jajajaja!

Va nanos, només ens falta mantenir un bon nivell els 95 minuts de partit. Amb segones parts com la de l'altre dia, amb orgull com el dia del Celtic, i amb sort com el dia de Figaró, això anirà endavant!!

Per cert, posats a fer plataformes, jo fundo la PLATAFORMA PERQUÈ PELUSA COBRI UN SOU DIGNE PER FER LA CRÒNICA CADA SETMANA.

Gracies.

PLATAFORMA A FAVOR D'EN FDS COM A DAVANTER ha dit...

Sort en teniu de que un defensa marqui gols, pk la davantera....

Veig molta enveja i rancúnia en alguna plataforma...

Per cert colla de capats, FDS significa: Futbolista D'excel·lència Superior

FDS ha dit...

Carai quantes plataformes, i a més una a favor meu, agraeixo aquest suport!!!!

Però hauriem de concentrar les energies en el camp de futbol i no tant en escriure, a veure si ens haurem de fer del club d'escriptors i no de futbol!!!!!jajaja

SJ9 (Mòmia) ha dit...

Avui no estic per hòsties. Només diré que no ploraré pel que m'està pasant i acabaré la temporada com a màxim golejador de l'equip (si en Pacho em deixa, ès clar). Ara ja comencen a entrar les pilotes. Només fa falta que mels donguin com a vàlids. Per cert, estaré una setmaneta fora per motius familiars (els dos pròxims partits), i cuan torni, tramoleu (com jo tramolaré de fred a la Republica Txeca). jejeje Encara que ni els meus pròpis companys em recolzin, jo sí us trobaré a faltar. Compto amb 6 punts més a la classificació cuan torni. PERQUE ENS HO MEREIXEM.

PLATAFORMA "PERQUÈ MOMIA FACI TANTS GOLS COM QUAN ERA INFANTIL AL SANT CELONI"

SJ9 (Mòmia) ha dit...

Pelusa, em sembla que estaria més còmode dins la cova que tens a sobre el cul!!

PLATAFORMA PERQUÈ EM DEIXIN DE TOCAR ELS COLLONS!!!

PaCho ha dit...

està bé això del bon rotllo que hi ha a l'equip, però recordeu que es van tornar a perdre 3punts a casa nostra, i ja van 2 setmanes seguides...NO puc opinar de tot el partit, però els només 40min que vaig veure no em van deixar gaire bon gust: era el líder, superios física i técnicament a nosaltres, més ben treballats, millors en general, és cert, però...ELS 2 GOLS QUE VAIG VEURE VAN SER ERRORS NOSTRES!!!analitzeu els partits i compteu quans gols ens han fet per mèrits del rival i veureu que amb un 10% més de tot no estariem on estem.Potser demano massa, però la meva confiança en TOT l'equip és gegant, i ho continua sent, i crec que si ens fotem el mono de treball com el dia del llinars, vilamajor, 2a part del celtic.. podem estar més amunt.
Reconeixo que, potser, el plantejament va ser més conservador que de costum, és cert, i accepto crítiques, però també crec que el diumenge a CASA NOSTRA no vem sortir convençuts de derrotar a l'ametlla.
Però trankis, que aquesta setmana ens menjarem futbolísitcament a los amigos, rival molt fort, però que nosaltres ens hi deixarem les caniques!!!paraula de pacho. i qui no vulgui fer-ho o no hi cregui, al F.C.Olzinelles busquen gent..

Anònim ha dit...

Bueno, a veure si per fi fem un partit complet, és a dir, 95 minuts a tope...perquè cada setmana destaquem una part, o llàstima daixò, que si l´arbit...PERÒ FA 4 SETMANES QUE NO GUANYEM!!! ( si mes no al camp).

a veure si aquesta setmana no hem de lamentar res i guanyem!!!

placas


PD: Pelusa, jo espero amb ansia cada dilluns la crònica del partit, encara que sigui per amor a lart no deixis de fer-ho!!! gracies

PLATAFORMA SALVEM PACHO I MUÑEQUERAS ha dit...

En Pelusa l'únic que fa per amor a l'art ho fa dins el vestuari i no es pot dir, "ese gran hombre con grandes canas i agujereao de arriba abajo se tiene que jubilart"

Pelusa ha dit...

El meu forat negre, que tant us preocupa, ha desaparegut pràcticament... us quedareu amb les ganes de fer-m'hi un "beso negro" (no vull dir que en Manel me'l llepi, eh!).

Pel que fa a la meva jubilació... encara en jubilaré jo més d'un d'aquest vestuari! Que tinc uns ous com pinyes, no com molts dels que surten al camp. A veure si ens posem les piles!!

Gràcies Placas, seguiré escrivint per tu, i et posaré de jugador estrella-damm cada setmana, encara que estiguis sancionat.

Momia, espavila ja!!! La plataforma l'he creat jo (a veure si ets capaç de fer tants gols com a l'infantil i així deixes de viure de records... i si vols el meu ojete, t'ho hauràs de currar una mica més, que no sóc tan facilona...)

Ànims a tots i a seguir treballant!

PLATAFORMA PERQUÈ PELUSA CELEBRI UN GOL ENSENYANT LA FÍSTULA A LA PENYA.

SJ9 (Mòmia) ha dit...

En Pelusa es un crack en tot!!! Sempre fa cròniques acertadísimes. I o també espero impacient que arribi els dilluns per llegir-les.


Visites: