C.D. FIGARÓ 2 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, d’octubre 25, 2010 by FCVALLGORGUINA

Partit incòmode el que va patir el Vallgorguina aquesta jornada al camp del Figaró. Un equip que a casa serà difícil que perdi punts, i on nosaltres no vam fer suficient mèrits com per treure'n com a mínim un empat. La jornada ja es va complicar divendres després de l'entrenament ja que el cos tècnic va haver de fer mans i mànigues per pujar 15 jugadors al camp del Figaró: entre lesionats, malalts, feina, accidents, sancionats i demés encara no s'ha pogut fer una convocatòria com Déu mana aquesta temporada. A sobre, a l'escalfament previ, el Negro es mig-lesiona i després de consultar al cos mèdic de l'equip, es decideix deixar al central a la banqueta.

L'equip tenia clar que seria un partit amb força al mig del camp, aquells típics partits que el rival és pesat, consistent, lluitador, vaja, com nosaltres a casa. Però aquesta vegada hi havia, per posar-hi més inri, el Sr. col·legiat que ens va arbitrar a la primera jornada de lliga, un gran amic.

Comença el matx i durant els primers minuts ens va costar molt entrar al partit, no teniem gaire la bola i ens costava trenar 3 o 4 passades seguides. Al minut 8, després d'una bola llarga del porter que es pentina al mig del camp, l'engalalta escorat a la línia de córner el punta local que l'introdueix a la porteria de Tong-Po sense poder-hi fer res. L'equip no es refà del gol en contra i després d'una falta més que discutible de Muten, arriba el 2 a 0. Canvi tàctic ràpid per intentar donar més joc per banda i gràcies a això tenim 3 clares oportunitats de retallar el marcador però que en cap d'elles la bola arriba a tocar la xarxa. A pocs minuts del descans, Tonyina rep la 2a targeta groga i la conseqüent expulsió. Descans. El cos tècnic decideix donar aire fresc a la línia d'atac canviant Hamster per Vespino, per tenir més rapidesa i fer alguna contra.

A la segona part, pèrdua de temps dels locals, lògica veient el marcador i la necessitat de sumar punts, i aflorament de nervis del Vallgorguina que, amb més cor i ganes que cap, tenen els locals contra les cordes però sense cap clara ocasió de gol. Amb tot això, Guitchen és expulsat per doble amonestació i se'ns complica encara més el partit. Però lluny de tirar el partit i abaixar els braços, els visitants treuen orgull d'on no n'hi ha i mitjançant Mòmia, fan pujar l'1 al marcador visitant. 2 a 1. Els últims 15minuts van ser d'allò més "flipants", dues expulsions pels jugadors del Figaró, una ambulància al minut 42, xou exclusiu de l'àrbitre, entrades desorbitades...Final del partit i tres punts menys al sarró!!

L'àrbitre NO va influir en el resultat final, però si que és veritat que si estem a 3a regional és perquè és on hem d'estar, igual que els àrbitres, però recordem que nosaltres posem calers de la nostra butxaca perquè ells arbitrin. Potser s'hauria de començar a moure fils perqué QUALSEVOL equip es pugui dedicar a jugar a futbol, sense estar pendent dels nefastos arbitratges que hi han per aquests camps del nostre petit país.

Muten va debutar aquesta temporada en la posició de central. Tot i que ens consta que no li agrada massa aquesta tasca, degut a les lesions, sancions i altres "danys colaterals" de l'equip, ens sembla que hi jugarà més d'un partit...

L'11 TITULAR de Pacho: Tong-po, Sonrisas, FDS, Muten, Orchatas, Fideu, Tonyina, Panotxa, Txaian, Guitchen i Hamster. Fent companyia a Maturana i Muñequeras:Vespino, Momia, Wampixanco i Negro.

15 Ramassa AE 0

La pròxima jornada ens visita el Corró d'Amunt, un equip que segurament estarà a dalt de la classificació. Necessitem tornar a ser nosaltres mateixos, oblidar-nos dels arbitratges i fer el nostre futbol. Només així els resultats ens acompanyaran. Només ha estat una ensopegada, que potser resoldrem, però cal mirar endavant i sortir a guanyar-ho tot. Ànims companys!! Força Vallgor!! Fred, Uhhhh!!!