Els "SCOUTERS" del FCV preparen l'informe pel sopar de nadal...

Posted on/at dimarts, de novembre 30, 2010 by FCVALLGORGUINA

El passat dissabte, després de la dolorosa derrota front la Inacsa, un grup d'"Scouters" del FCV va fer un sondeig de mercat per veure quines eren les opcions més favorables per dur a terme el ja conegut arreu de la comarca SOPAR DE NADAL DEL PRIMER EQUIP DEL FC VALLGORGUINA.

Després de gaudir de la bona cuina i la brasa de Can Virgili, on els 12 valents es van beure 6 sangries de cava, copes, cerveses i algun fins i tot l'aigua del vàter, Muñequeras, director oficial de l'orquestra festiva, va agafar el barrenyu de CARDHU, el va carregar a la patera de Maturana, i va guiar els 12 escollits cap al Berlin de Sant Celoni.

Les primeres impressions al Berlin van ser bones, Negro i Pelusa arrasaven al futbolí, mentre "Pedrito de Can Puigdemir" intentava fer alguna maniobra d'aproximació junt amb Tong-Po i Panotxa a alguna pubilla en edat de merèixer. Mentrestant Cala-Màrius a la Rumana, seia al taboret amb una copa (a l'estil Eugenio), Hàmter i Muten preparaven una jugada mestra pel pròxim partit i Sonrisas treia documents gràfics per fer l'informe per la directiva.

Quan va ser l'hora, Muñequeras tornà a treure la batuta i es va endur la delegació a la Discoteca Quatre de Sant Celoni on els fets es van precipitar... Les coca-coles adulterades que es van servir als integrants del grup van fer que anessin caient com mosques, desapareguent del mapa Hàmster i Negro en primera instància, després Tong-Po, i deixant a la pista Maturana i Pelusa sols davant del perill, mentre la resta veia els "toros desde la barrera" (bé, més aviat veien la vaca...)

Maturana i Pelusa ho van donar tot pel club, van tenir fins i tot pèrdues de memòria després de beure dos gots d'aigua de vichy que havien estat preparats per una senyora gran (en tots els sentits) que es dedicava a fer xilenes dins de la discoteca mentre els dos caps visibles de l'expedició no entenien la situació. L'objectiu de la senyora no era altre que obtenir favors sexuals dels dos joves vallgorguinencs. Pelusa va sortir de la discoteca, després de diverses revisions de baixos sofertes per aquesta senyora, amb la ITV passada fins el 2012. Maturana, malauradament no la va passar, perdia oli pel càrter, cosa que va generar una espessa fumerada que li impedia veure més enllà del seu nas.

Muñequeras, a les 5:30 hores va decidir que ja n'hi havia prou i es va endur les restes de la delegació a dormir, però no cabíem tots a la caseta del gos que la seva dona li havia deixat preparada després de la sortida nocturna, amb la qual cosa tothom a caseta, sabent que s'havia perdut a la tarda, però s'havia arrasat a la nit!!!

I això només era l'escalfament del sopar de Nadal.... buffff, se va a vé un follón, que no sabe ni donde sa metío!!!

A continuació uns documents gràfics extrets del facebook de "Quatre Sant Celoni":



5 comentaris:

Sonrisas gràfics ha dit...

Grande Pep grande!!!Tinc més documents gràfics....Te'ls miro de portar a un cd avui i aprofiten el que puguis.... Si algú té algun impediment a que s'utilitzin les fotos...JA HO SABEU, TINC UNES MULTES DE RETARDS PENDENTS...EN PARLEM!!!

PaCho ha dit...

quins actors aaquests del 4!!!si s'assemblen un piló a nusatrus...
per favor, que vem acabar cantant: "inacsa, Inacsa, Inacsa!!!"
Em sembla que la "xilena" vindrà avuia entrenar jajjajajajaj.
sonrisas: vols seguir jugant o vols veure els partits des de l'habitació 206 de l'hospital de sant celoni???

Anònim ha dit...

pel que veig la vau tocar bé no....

a la xilen vull dir! marranos!

placas

Anònim ha dit...

No vull fer cap mes comentari, ja que les fotos parlan per si soles,

La última fins i tot veig doble, esta molt ben pressa.

Pelusa ha dit...

M'han passat documents en format videogràfic dels aconteixements ocorreguts el passat dissabte dins el Berlin i dins el Quatre.

Des d'aquí el meu agraïment als companys d'equip que, enlloc d'evitar que Maturana i jo fossim seriosament violats, vexats, grapejats i porculitzats per un vedell de tals dimensions, us vau dedicar a filmar amb el mòbil mentre comentàveu: "M'acabo d'assegurar la titularitat pel que resta de temporada..."

Gràcies, companys! A partir d'ara sortiré amb totes les càmeres que tinc a casa, encara que el més probable és que les acabi perdent en algun local de mala mort...

Pròximament, intentaré penjar els vídeos, prèvia autorització de Pacho. Jo com a afectat, presto la meva conformitat... Pacho ha de prestar la seva prèvia visualització del mateix. Tot i això, jo ja m'he buscat un advocat pel tema del possible divorci, i li he recomanat a Pacho que faci el mateix (ell segurament tindrà descompte perquè només fa tres mesos que es va casar...)

Salut, cabronassos!!!


Visites: