PARAULA DE PACHO... US LLOEM SENYOR!!! (2na. part)

Posted on/at dilluns, de juny 28, 2010 by FCVALLGORGUINA

Vull aprofitar aquest blog de l'equip per anunciar la incorporació del que farà de segon mister aquesta nova temporada al FCV: Jordi Isach. A molts de vosalttres us sonarà aquest nom, i és que el meu segon ha sigut un jugador molt valorat dins del futbol regional vallesà. Vaig tenir la sort d'entrenar amb ell uns quant anys, perquè jugar jugar no gaire, i tinc la sort de tenir-lo com a gran amic.


Us puc assegurar que farem un tàndem perfecte, on les ganes i la ilusió per treballar són màximes. Per ell, serà el seu primer any com a entrenador, però crec que podrà aportar tota la veterania i bon futbol que sap als jugadors de la nova plantilla.

molta sort Jordi! ( la necessitaràs)

Cal dir que vindrà amb la cara destapada, ja que els últims anys que va jugar a futbol portava un passamuntanyes que després li va regalar al sr. Antonio Navas, gran entrenador i millor persona...

3 comentaris:

txolles ha dit...

Veig que el Vallgorguina serà el primer equip que tingui més qualitat al cos tècnic i la grada que a la gespa!!! jejeje

Quan muntem l'equip de veterans???

Fred! Uh!!!

Soci 178.693 ha dit...

Lo de la qualitat ho diras per "Muñequeras" Isach, perque "Maturana" l'unic equipatge que va fer servir durant els seus anys al palau va ser el xandall...

MATURANA DIMISION! MUÑEQUERAS PAREDON!!!

PaCHo ha dit...

gràcies txolles pels ànims, segur que series titular amb aquest peloteo jejeje. per l'altra part, aquest soci no sel pot enganyar..però té raó!!per cert, el xandall del palau de la primera època era penós...si o no muten??


Visites: