El "mercatto" esta que bull: "Longaniza" Nualart torna despres de la seva cessio, i "Muñequeras" Isaac fitxa de segon entrenador.

Posted on/at dimarts, de juny 22, 2010 by FCVALLGORGUINA

Despres de la cessio en el mercat d'hivern de Jaume "Longaniza" Nualart, tambe conegut com "El Nolo de la gente", aquest torna a la disciplina verd-i-blanca per acabar de donar els seus ultims anys de carrera futbolistica a l'equip que el va crear i formar com a alcoholic. En declaracions exclusives ha manifestat que Calella nomes es interessant de nit i, a poder ser, a l'estiu, doncs quan ell hi va anar el Turisme 35, l'Avenue i el mitic Thames estaven tancats i sense cap guiri alemanya de cames peludes que pogues caure als peus del sex-symbol celoni.

Nolo signara un contracte de tres anys i s'ha compromes a assistir a un 95 % dels entrenaments que es facin en dijous, la qual cosa vol dir que tampoc vindra a entrenar aquest any. L'aficio vallgorguinenca ja anomena a Nolo amb el seu nou pseudonim: "El Almendro", perque "vuelve a casa por navidad", epoca de l'any en que si tot va com ha d'anar, "Maturana" ja haura fet les maletes i haura marxat fins i tot del poble.



Per altra banda, la Secretaria Tecnica ha confirmat que s'ha arribat a un acord amb l'ex-jugador "Muñequeras" Isaac perque aporti la seva experiencia com a manobra per a construir un equip guanyador com a segon de "Maturana" Puigvert. No es descarta que tambe tingui fitxa del primer equip per si vol tirar els seus ultims cohets com a jugador de futbol. "Muñequeras" ha militat per totes les categories del futbol regional catala, atracant a tots els pobles de l'entorn de Sant Celoni. Per aixo es un element conegut i significatiu del futbol regional vallesa i ajudara a "Maturana" a posar una mica d'ordre dins el vestuari del primer equip, que actualment sembla una casa de....

Finalment, i com a nota als jugadors que us heu informat del tema de les revisions mediques: Aquest any el Dr. Txampi ha abandonat els serveis medics del Club, per aixo a diferencia d'altres anys, aquells jugadors que hagin de renovar la fitxa perque se'ls acaba el contracte de 3 anys que van signar, hauran de portar la seva revisio medica. En el primer entrenament d'enguany ja s'indicara qui ens ho ha de fer arribar i qui no caldra. Seguiu atents, perque anirem penjant durant l'estiu les novetats del Club al Blog!!!

MATURANA DIMISION!!!!!  MUÑEQUERAS AL PAREDON!!!!

El Senglar Verd, plataforma anti-Maturana.


Visites: