La davantera del FCV ja escalfa motors!!!

Posted on/at dijous, de juliol 01, 2010 by FCVALLGORGUINA

Els que es perfilen com a davanters titulars d'enguany, "SJ9" Jimenez, altrament conegut com "Benzemalo", i "Hamster" Clanxet, "el Kodro de la Tordera", estan fent en els darrers dies un campus per afinar la seva punteria de cara a porteria per l'any que ve i contribuir aixi, amb els seus gols (asseguren una eficacia del 100 %, 0 xuts 0 gols per temporada) a fer escalar posicions a l'equip verd-i-blanc per assolir el que seria una classificacio digne a tercera regional despes dels esforços que realitza la directiva en fitxatges.


El campus, dirigit pels mitics davanters del FC Barcelona Romerito i Lucendo esta encaminat a perfeccionar el xut de "folha seca", la "catapulta infernal" i altres variants com el "tiro del tigre" i el "tiro del aguila". SJ9 i Hamster estan aprofitant el campus per a formar una dupla atacant de garanties, s'especula amb que facin alguna catapulta infernal en el partit de presentacio del primer equip del FC Vallgorguina, i que Hamster ensenyi als nens del poble a tirar de "Folha seca", un xut que ha anat perfeccionant fins al punt que quan enganxa la pilota, clava i arrossega tant les ungles del peu per terra que el moviment rotatori del nostre planeta arribar a retrassar-se un parell de segons, el que provoca que el Servei Meteorologic de Catalunya hagi d'ajustar l'hora cada cop que Hamster realitza el seu moviment especial.


El campus que realitzen a les instal·lacions de la preso de Quatre Camins tambe estan servint per a resocialitzar SJ9 a fi que tregui la catalanitat que tots sabem sobradament que te dins seu i es reconverteixi al barcelonisme, a fi de poder sortir de la secta madridista on es troba enfonsat des de fa anys.

Seguirem amatents a les noticies de la plantilla del primer equip perque en sigueu coneixedors de primera ma.

Força Vallgorguina!!!

MATURANA DIMISION!!! MUÑEQUERAS PAREDON!!!

El senglar verd, plataforma anti-Maturana.
 

2 comentaris:

SJ9 ha dit...

Acabo de arribar del primer dia de campus. Estic reventat. El primer dia ha anat dirigit a prefeccionar el "tiro del aguila". l tinc casi llest!! seguiré informan...

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

Vaya dupla!!! Amb aquesta davantera tenim gols a dojo i assegurats per molts anys (sempre i quan ningú els vulgui fitxar i paguin la seva elevada clàusula)


Visites: