El "mercatto" segueix calent... "Kanouté" Fernández fitxa pel Vallgorguina!!!

Posted on/at dimarts, de juny 08, 2010 by FCVALLGORGUINA

La Secretaria Tècnica del Club segueix fent mans i mànigues per oferir una plantilla amb garanties per a "Pacho". Veient que la temporada passada SJ9 no va cumplir amb les expectatives generades, doncs venia com a home-gol i es va quedar amb home-res, aquesta mateixa setmana s'ha pagat la clàusula de rescissió d'Alvaro Fernández, conegut com "Calaveras" o "El Kanouté de Les Agudes". Prové de la pedrera de l'equip que milita a la Ligue 1 francesa, Dosrius Saint Germain, on ha estat el màxim golejador als tornejos de play station que organitzava aquest equip als barris marginals de la ciutat.


"Kanouté" Fernández, al baixar de la patera amb què ha arribat a Arenys de Mar, ja ha fet les seves pimeres declaracions com a nou jugador de l'entitat vallesana: "Claaaaaroooooo!" és el que ha manifestat, sense que li haguessin preguntat res. Ell sap que al costat de SJ9 només pot millorar els seus registres i està disposat a fer recuperar l'olfacte golejador del davanter que va venir de la mà de "Pelusa" l'estiu passat.

La claùsula de rescissió del francès, amb triple nacionalitat, serà abonada en còmodes terminis per part de la directiva del club. De moment, durant la primera setmana de la pretemporada tot el primer equip s'haurà de desplaçar a França a fer la verema a les vinyes de Burdeus com a primer pagament. El segon pagament, i darrer, va ser una reclamació exclusiva del President del Dosrius Saint Germain, i és passar un cap de setmana romàntic a l'illa de Mikonos amb "Tonyina" Bonamusa, illa d'ambient (gay, és clar!) que freqüenta el crack vallgorguinenc.

Seguirem a punt per les darreres novetats del "Mercatto". Ja es parla d'una nova incorporació per l'eix de la defensa. Més endavant us posarem al corrent de les darreres novetats.

3 comentaris:

MaTuRaNa ha dit...

veig que la secretaria tèsnika està fent grans esforços, i no noés econòmics, per complicar-me la meva carrera de mister..agraeixo aquest esforç i com a recompensa avançaré la pretemporada 1 setmana jajaja
per cert, aquest dilluns a les 20h del vespre presentaré el meu 2n entrenador a ca la lola, us espero a tots!!jejej

SJ9 ha dit...

Jo no hi podré ser, però estic intrigat per saver qui ès. Espero que avancem una setmana la pretemporada. Ens haniria moly bé.

Pelusa ha dit...

Doncs jo aniria a Cala Lola, però per lo que espero trobar-hi, més val que em quedi a casa... hi ha tant personatge il·lustre de Vallgorguina en aquell bar, que el nivell de l'equip pujarà segur (si més no, el nivell alcohòlic).

Busca el teu "Tito" Vilanova, Maturana, i porta'ns a la glòria (ja et donaré el seu mòbil...)!!!


Visites: