PARAULA DE PACHO... US LLOEM SENYOR!!!

Posted on/at dijous, de juny 17, 2010 by FCVALLGORGUINA

Pre-temporada F.C.Vallgorguina 2010/2011


La pretemporada del primer equip del FCV durarà 6 setmanes. Constarà d’un total de 18 entrenaments i 5 partits amistosos. Entrenarem tots els dies al nostre camp de futbol municipal excepte el del dimarts 7 de setembre, on ja us indicaré on ho farem. Hi haurà bastant exercici físic, bastant exercici tecnic i també hi haurà cada setmana 1 hora d’entrenament de posicionament al camp i/o entrenament tàctic. Tots els entrenaments seran amb botes de futbol, però porteu bambes a la bossa per si hi ha algun canvi. No tots els partits amistosos estan confirmats, però si que és segur que cada cap de setmana tindrem un partit amistós. S’han buscat equips de la zona que tinguin molta intensitat física i siguin técnicament correctes.

Serà molt important la puntualitat. Els entrenaments de dilluns a dijous duraran 2 hores i els de divendres duraran 1 hora i 45 minuts. Si l’entrenament comença tard, acabarà tard. NO es reduirà MAI l’entrenament. El primer dia de pre-temporada es repartiran samarretes perqué tothom vagi equipat igual als entrenaments. Aquestes samarretes seran d’ús obligatori per tots els entrenaments de la pre-temporada. Hem de donar bona imatge de club.

Un divendres de pretemporada es farà un sopar de jugadors al mateix camp de futbol; els porters portaran els postres, els defenses portaran els primers plats, els mitjos portaran els segons plats i la davantera portarà el beure. Els místers ajudaran a a qualsevol part de l’equip que ho necessiti. Aquests sopars es faran cada 2 mesos al camp i anirem canviant els menús. Farem pinya. El primer dia de pre-temporada es decidirà el dia.

El diumenge dia 5 de setembre hi haurà la presentació oficial del primer equip del FCV de la temporada 2010/2011. Abans del partit possiblement es farà alguna activitat ( s’accepten suggerències ) i a la mitja part es sortejarà una panera i farem concurs de xuts pel públic assistent. Hi haurà la foto oficial de l’equip, IMPORTANT QUE TOTHOM HI SIGUI.. Després farem una paella al mateix camp de futbol, amb parelles, nens, nenes i familiars varis dels jugadors.

A la setmana 6 de pretemporada hi ha la Festa Major del poble. Com que tenim la barra dels concerts, el dijous es farà l’últim entrenament de pretemporada i el primer partit de lliga intentarem que sigui a casa el dissabte per la tarda, així estarem més frescos i vindrà més gent al camp. Per cert, s’haurà de guanyar!!.

Intenteu passar-me les vostres vacances, així podré fer els entrenaments adients pels jugadors que vindran a entrenar. No és el mateix entrenar 13 jugadors que 14…

BON ESTIU A TOTS !!!


Coses importants



- Cap jugador del FCV jugarà un minut de partit oficial si abans no:


a portat fotocòpia DNI,
a portat 1 fotografia DNI escanejada,
a portat la revisió metge ( a l’Anna Oliva de sant celoni per 30€),


- I cap jugador del FCV jugarà un minut de partit, sigui oficial o amistòs, si abans no a portat 50€ de dipòsit per fer la fitxa a la FCF.

MATURANA DIMISION!!! (El Senglar Verd)

8 comentaris:

SJ9 ha dit...

L'hora que es dedicara a posicionament al camp, com es diu al mail, en el meu cas me la passare assegut al banquillo???

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

SJ9...pots provar en el meu lloc!!! Tu què tal com a central??

PaCHo ha dit...

tranki santi, el dia que fem aquests entrenos tu no cal q vinguis, així practicaras des de casa la posició "no estar convocat" jejeje

SJ9 (l'autèntic) ha dit...

Aquest comentari de SJ9, no l'he dit jo!!

muten ha dit...

Ara acabo de veure que aquest dilluns presentaves el teu nou ajudant a Cala Lola. Tinc ganes de saver el seu nom, pero pel lloc a on el presentes només em venen tres noms al cap:en Rafalet, L´estassador o l´ex vicepresident Cesc. Veig que el mister es vol rodejar de gent de la seva confianza i molt coneguts al poble......

SJ9 (el verdaderamente veridico) ha dit...

Et fare cas Maturana, em quedare a casa quan fem l'entrenament de posicionament, i tambe em quedare a casa els altres entrenus, perque estare lesionat o veient el reial mandril...

Muten, llastima que en MAturana ha vinut tard, sino encara podia haver pescat en Piculi, en Beita o en Txampi de segons entrenadors, molt millors que els altres...

Santi (SJ9) ha dit...

Avui m'he enterat que l'Ametlla va jugar una eliminatoria de la Copa Catalunya contra l'Aiguafreda (va perdre) al ser campió del gurp. Si la temporada que vé guanyem la Liga, la jugarem nosaltres!! Una altre "incentivo" per fer la temporada de la nostre vida!! Si ens preperem vé estarem lluitant pel títol. No és tant dificil, hostia!!

muten ha dit...

Hauriem de mirar quins jugadors de la plantilla s´han de fer la revisió aquest any, perquè no crec que tothom li toqui fer-la.Ja parlaré amb en Pelusa que te les fitxes i comfirmarem els que hagin de fer-se la revisió mèdica.


Visites: