EL "MERCATTO" D'ESTIU COMENÇA A MOURE'S: ALBERT "THE AMISH" FRADERA, PRIMERA INCORPORACIÓ PER LA TEMPORADA 2010/2011

Posted on/at divendres, de juny 04, 2010 by FCVALLGORGUINA

Després de la reunió de la Junta General del Club, on es va acordar la retirada d'unes quantes "vaques sagrades" del primer equip del F.C. Vallgorguina, la Secretaria Tècnica, dirigida per "Sonrisas" Vilà ha começat a moure's per confeccionar una plantilla de garanties per tal que "Pacho Maturana" Puigvert gaudeixi d'almenys dos jugadors per posició per afrontar la temporada que ve amb menys patiments que laque ja s'ha acabat.

"Sonrisas", conscient de què els jugadors es revaloritzen desprésde la cita del Mundial de Sudàfrica, ja ha aconseguit firmar la jove perla de la pedrera de la Penya Barcelonista de Sant Celoni Albert "The Amish" Fradera, un lateral-carriler jove i amb gran projecció que ha refusat importants ofertes d'equips de primera línia comarcal com el "Bayrenys de Muntich", amb qui va disputar un amistós el FC Vallgorguina i ja va rebre una oferta formal de tres fuets, dues llangonisses i una paletilla del Mercadona per fer-se amb els seus serveis.

"The Amish", amb només 19 anys, fa baixar la mitja d'edat de la primera plantilla de l'equip verd-i-blanc a la ratlla dels 30 anys, un rejoveniment important aconseguit, com s'ha dit també, per l'adéu de grans glòries del Vallgorguina, que han escrit pàgines d'or de la història del futbol regional com "Cabezón" Grèbol, "Valium" Gázquez, "Barra Lliure" Corpas, "Bala" Puigvert o "Titiritero" Toral.



No es descarta, pel moment, l'arribada de nous jugadors. "Pacho Maturana" Puigvert ja està en contacte amb jugadors que ell havia entrenat i de la seva total confiança per veure si poden venir a donar un cop de mà. Entre ells, de moment s'especula amb el retorn d'Ernest "La Dalla" Mora per ocupar una plaça a l'eix de la defensa.

Seguirem atents al "Mercatto" per informar-vos de noves altes i baixes, i també us penjarem properament el calendari de la pretemporada.



2 comentaris:

MaTuRaNa ha dit...

és una incorporació important de banda, no de banda dreta esquerra o dreta, sinó que tè perfil vallgorguina: jugar en una banda d'equip. Intentarem que no vingui als sopars ni concentracions, un xaval de 19 anys no pot caure en el submón que tenim al poble. Gràcies a la bona relació amb la Penya, em aconseguit abaratir el fitxatxe: el taquillatge que fem en el partit amistós que jugarem contra el juvenil de la penya anirà destinat a l'homenatge que se li farà a Li-Beita, gran emblema del nostre poble, que tot i que sembla un jugador internacional xinès, era...deixem'ho així

Pelusa ha dit...

Jo em pensava que era de Aràbia Saudí... ALI BEITA...


Visites: