C.E. SANT CELONI "B" 2 - F.C. VALLGORGUINA 0

Posted on/at dimecres, d’octubre 13, 2010 by FCVALLGORGUINA

Els vallgorguinencs, concentrats per Maturana a les 13 hores per fer un dinar de germanor, es presentaren al Municipal de Sant Celoni, com és de costum aquesta temporada, 1 hora i quart abans del matx, esperant continuar en la línia ascendent mostrada des de l'inici de temporada amb els resultats assolits. Tot i això, les baixes per lesió i les baixes per sanció, deixaven a Maturana i Muñequeras amb una plantilla molt justa per afrontar el partit, cosa que tampoc és excusa pel que després va passar.

Ja en l'escalfament, Pelusa va saltar de l'11 inicial al ressentir-se d'un "desgarro" anal que el porta de corcoll des de fa unes setmanes. 11 titular innovador: Tong-Po, Sonrisas, FDS, Negro, Zambrotta, Muten, Tonyina, Longaniza, Vespino, Txaian i Ru-mànius. Al costat de Muñequeras es quedaren Hamster, Talín Wampyxanco, Pelusa i Orchatas (banqueta de pes).

Mal partit el que van fer els vallgorguinencs, on es va sortir adormit, sense sang i sense ànima... Els camps grans se'ns donen malament històricament i és on més es veuen les nostres misèries. El C.E. Sant Celoni, sense fer res de l'altre món, es va trobar amb un regal dels vallgorguinencs quan Negro, intentant cedir de cap la pilota a Tong-Po, la va introduir en pròpia porteria, just després que Longaniza perdonés el 0 a 1 en un mà a mà claríssim almb el porter local. El gol tampoc va esperonar els vallgorguinencs, que seguien a dalt de la parra... el 2 a 0 va arribar al minut 45 de la primera part, en clar fora de joc del davanter local, i va sentenciar definitivament el matx.

La segona part tampoc va tenir massa història ni massa futbol, els locals es van dedicar a viure de la renda i els visitants eren inoperants. A més, l'expulsió de Txaian, va acabar de matar el partit, deixant els visitants amb 10 a 30 minuts del final. A destacar que en els darrers minuts del partit, el porter local va treure un parell de clares ocasions del Vallgorguina, que va semblar despertar al minut 75: un xut des de la frontal de FDS i una claríssima ocasió de Wampyxanco a boca de canó.

Jugador estrella damm: xxxxxxxx (premi desert, vam fer pena tots...)

Diumenge que ve ens visita el Vilamajor "B", un equip que ve de guanyar-ho tot i, a més,amb solvència. Esperem que la cara del FCV sigui la mostrada al camp dels Fènix i no la de Sant Celoni, si no ens espera una temporada mooooolt larga... Ànims equip!!! només ha estat una ensopegada i segur que ho aixecarem!!! Força Vallgor!!! Fred UHHHHH!!!