AMÈRICA G. FÈNIX CF 3 - F.C. VALLGORGUINA 4

Posted on/at dilluns, d’octubre 04, 2010 by FCVALLGORGUINA

Ahir diumenge, a les 14.45 hores, es presentava el FCV al remodelat camp del mític Finsobe (Can Gili) amb tots els efectius que tenia disponibles, ateses les expulsions del darrer cap de setmana i baixes per feina d'algun jugador. L'onze titular de Muñequeras, doncs Maturana estava sancionat, va ser: Tong-Po, Ru-Màrius, Cristombal, FDS, Sonrisas, Placas, Tonyina (o Cambiasso), Muten, Longaniza, Gitchen i Pelusa. Asseguts a la banqueta esperant la seva oportunitat: Vespino Terri, Hamster, Zambrotta i Dani "Panotxa" Crespo.

L'escalfament va ser un drama, i després de les recriminacions del cos tècnic, el FCV va sortir enxufadíssim, creant 3 clares oportunitats de gol amb xuts de diferents jugadors en els 5 primers minuts. Va ser prop del minut 10 quan, després d'una jugada assajada de falta lateral, Muten serveix a Sonrisas que posa la passada de la mort perfecta perquè el veterà Pelusa només l'hagi d'empènyer a dins. 0 a 1 després de la sortida en tromba. Al cap de cinc minuts, una passada llarga és aprofitada per Guitchen per marcar de vaselina el 0 a 2. Els fènix estaven noquejats i els visitants es van relaxar un pèl. A partir d'aquí el col·legiat va començar a prendre protagonisme en el partit. Primer va donar per vàlid un gol en claríssim fora de joc del davanter de granollers que escurçava les distàncies al marcador, 1 a 2, i després del fantàstic gol des de 40 metres de Muten que posava l'1 a 3 al marcador, va donar gol en una jugada que la pilota ni tan sols es va acostar a la línia, finalitzant la primera part amb un 2 a 3 que no mereixien els locals, ateses les errades arbitrals.

El FCV va sortir a la segona part a jugar amb foc. També l'equip local es va estirar més en busca del gol que empatés el partit i la pressió es va fer asfixiant, però el bon treball defensiu del Vallgorguina, amb un inspiradíssim Tong-Po, avortaven una vegada rera l'altra les ocasions, no massa clares tampoc, dels Fènix. Finalment, i després de tanta insistència, Placas comet una pena màxima que va significar la seva expulsió i l'empat a 3 al minut 70 de joc. Tong-Po va estar a punt d'aturar el penal, però amb 20 minuts per davant i un jugador menys, els visitants van treure forces d'on no n'hi havia i van començar a crear perill en ràpids contraatacs fins que al límit del temps regalmentari, Guitchen aconseguí el seu segon gol i el definitiu 3 a 4. En la celebració veié la segona groga per treure's la samarreta i fou expulsat. Els darrers 5 minuts i el descompte van ser d'infart, però els vallgorguinencs, amb 9, van aguantar el resultat i es van emportar uns merescuts 3 punts de Granollers cap a casa.

Jugador Estrella Damm: Miki "Tong-Po" Muñoz

Resultats:

Inacsa CD 6 - 0 Sant Celoni CE B
Olimpic La Garriga CF B 3 - 4 Peña Los Amigos CF
Ramassa AE 1 - 3 Celtic C Les Franqueses
descansa - Corro Damunt US
Les Faldes UE 0 - 0 Figaro CD
Bigues CE 1 - 2 Ametlla Associació Esp
LLinars CE B 3 - 1 Vilamajor FC
America G Fenix CF 3 - 4 Vallorguina FC

Manel "El Negro" Cosano, tot i no poder jugar el partit, va donar el seu recolzament des de la graderia. A més, va fer un dels seus coneguts rituals africans de vudú per ajudar a aconseguir els 3 punts. A la foto, cremant uns calçotets amb llepet, i a punt de començar una de les seves danses rituals... 

Com ja sabeu, la setmana que ve tornem a tenir un desplaçament complicat al camp del Sant Celoni "B", ànims a tots i, partit a partit, anirem fent d'aquest Vallgorguina un equip gran, tot i les baixes que poguem tenir.
 
Força Vallgor!!!!  Fred, UUUUHHHH!!!!

8 comentaris:

FCVALLGORGUINA ha dit...

No s'ha fet crònica del sopar, però podeu deixar les vostres impressions també. Jo em quedo amb una frase que passarà a la història del FC Vallgorguina:

Tong-Po a Mòmia: Amb aquesta cara i aquest xandall, si et posem uns mocasins surts a "Callejeros" segur!!!

Brutal!!! Tong-Po últimament deixa bones actuacions al camp i a taula, com ha de ser...

PaCho ha dit...

molt bo, per mi també va ser la frase de la nit, i segurament la de la temporada..bon sopar, bon ambient, molt riure, i molts gavinets clavats a l'esquena dels qui anàven marxant jajjaja!!
Pel que fa al partit contra els fénix, un 10 d'actitut durant els 95minuts que va durar el partit. senyors, no hem començat malament del tot, però recordeu que ja hem perdut 2 punts en només 2 jornades. felicitats a tot l'equip, tan als titulars com als suplent com els no convocats, que tots us esforceu per jugar. seguirem treballant, això acaba de començar!!
FORÇA VALLGOR

SJ9 ha dit...

Felicitats per la victoria. Respecte al sopar, ja veig que no pinto res en el Vallgorguina. Em replentajare la meva continuitat perque pel que veig pel comentaris dels "companys", jo sobru en el Vallgorguina. Si aixo es bon ambient, que sera cuan no n'hi hagi...
Tong-po, el proxim cop que et trobi a Mataro amb una roda de la furgo punxada, que t'ajudi te mare!!! jejejej

PaCho ha dit...

SJ9, jo vaig marxar l'últim per no ser apunyalat per l'esquena...el dia que en qualsevol equip que hi sigui jo i no es fotin indirectes directes, llavors jo seré el primer en agafar les maletes i la patera i marxar cap a casa.
RECORDEU QUE HI HA DERBI

muten ha dit...

Referent al sopar, sort que es devien acabar les ampolles de cava, despres d´acabar el vi, el vodka, el wisky, la ginebra, el ron i les cervesas, perquè sinó diumenge a l´hora del partit encara
esterien acaban ampolles i clavan punyalls, jejejejeje!!!! I tot i aixó vem guanyar! Ara a preparar el derbi del finde que segur que serà molt interessant.

Anònim ha dit...

Genial aquesta frase!!! Tong-Po: estas que te sales!
Respecte el parti em va agradar la victoria i lactitud de l´equip. Ara be, hem de treballar molt perque un equipillo com aquest no ens pot fotre 3 gols ni fer-nos els rondos al mig camp que ens van fer.

placas

el soci txolles ha dit...

Simplement Felicitats per la victòria!

No em vaig assabentar que l'agencia de viatges del club tenia un vol xàrter a finsobe, sinó m'hi hagués apuntat... però bé, ara puc anar a buscar bolets sense tenir por d'arribar tard a la convocatòria, jeje.

Fred! Uh!

Waterboy ha dit...

Ben fet gent!!!! 4 punts de 6, això comença bé, a veure si acaba millor!
M'he d'excusar pel sopar de l'altre dia, ja que no van assegurar la presència del meu amic Orujo de Can Nofre. Vaig enviar al meu mànager "Sonrisas" per veure si n'hi havia i ell em va confirmar que ja no en quedava, que se l'havia fotut tot ell...
Ànim, sort i canya al proper partit a Sant Celoni!!! Que se n'adonin que el Vallgor és un equip amb possibilitats de tot aquesta temporada!!

Fred! Uh!!!


Visites: