Fotos Fènix - FCV

Posted on/at dilluns, d’octubre 04, 2010 by Martí Bonamusa

10-10-03 Fènix Vallgorguina

11 comentaris:

PaCho ha dit...

jordi titular!!!veig que la bona afició mai falla!!entre tots ho farem tot, força vallgor

el soci txolles ha dit...

Mirant les fotos he vist dues coses a destacar:
1.- En Joan abraçat a l'àrbitre parlant i rient... veig que estan canviant moltes coses a l'equip. És el més fort que he vist després del miracle de la multiplicació del pans i els peixos.

2.- L'àrbitre era en Cañita Brava???

M'estic perdent moltes coses!!!

Força Vallgor.

muten ha dit...

molt bones les fotos, no savia que hi havia en jordi tirant fotos.Però ja començo a estar fart de emportarme les hosties, pilotassos i hasta entrades dels propis companys, eh NOLO!!!!. Sort almenys que vem guanyar i la gent que ens donavem com als mes dolents junt a les Faldes, al igual sen porten alguna sorpresa,AL LORO!!! QUE N´APRENGUIN QUE NO ESTAMOS TAN MAL!!!!!!!

Anònim ha dit...

Molt bones les fotos!!!
Quin equip! quin nivell!
.. i tant que no estamos tan mal, amb una mica més de contundencia aquest parti hauriem d´haver guanyat de més diferencia.

placas

PaCho ha dit...

placas!!!contundència???!!!!tu parles de contundència???!!!al final t'arrestaran a tu jejjejeje!!txolles, si vols pots venir...per anar a buscar boles a la riera o fer estadístiques dels partits jaajaj. muten, bon gol!!!espero que encara tinguis mandíbula...felicitats equip

muten ha dit...

Tinc mandíbula,una mica descolocada, je je je! pero vaig a base de pa bimbo i papillas!!!!!

Sonrisas ha dit...

A base d'esforç i ganes (entenc això per contundència com diu en placas...) podem fer bona feina però no ens hem d'adormir! A més si equilibrem el mig camp: Muten pilla, Placas reparteix aconseguim que ningú es despisti de la feina que ha de fer... Avui a l'entrenament faré sauna, jackuzzi i massatge. És possible mister??

PaCho ha dit...

si, i tan!!!i després anirem amb moto a buscar bolets...però en plan suau no??
DISSABTE DERBI IMPORTANTÍSSIM

Pelusa ha dit...

Sonrisas... sauna i jacuzzi no, però segur que més d'un de l'equip està desitjant fer-te un massatge de pròstata amb guants de làtex i alguna de les cremetes que et poses normalment...

Jo, amb el meu intent de Kung-Fu-Gol, avui seré baixa... i probablement uns dies més... ja no tinc edat per això!!!

Sonrisas ha dit...

Serà de nit si hi hem d'anar després de la sauna, jackuzzi i massatge, el que podem fer és quedar abans...Com ho teniu? De fet era l'excusa per l'esmorzar...
Pel que fa a Pelusa, dir-te a veure si aprofites el descans per tornar a ser el Pelusa sin pelo i llavors de la resta ja en parlarem.... Apa ens veiem d'aquí una estona i Pelusa a millorar-se!

Anònim ha dit...

Pacho, amb contundencia no em refereixo a fotre mes òsties sino a ser mes autoritaris, no abaixar el ritme i no deixar-nos dominar, dominar nosaltres els partits i no ser dominats i passar angunies per guanyar un partit amb quatre matats, que la tocaven, però eren quatre matats!! si amb un parell de collons amb deu els vam guanyar!

placas


Visites: