Primeres baixes al FCV.

Posted on/at dilluns, de juliol 05, 2010 by FCVALLGORGUINA

Per diferents motius, uns quants jugadors del primer i unic equip del FC Vallgorguina seran baixa de cara a la proxima temporada.

En primer lloc, Pitu "Krusty" Pascual, tambe conegut com "El Semental de Gualba" o "Luisma" Pascual, sera baixa una bona part de la propera temporada despres d'haver-se sotmes a una operacio de lligaments, concretament li han lligat les trompes. Estara de baixa almenys sis mesos i tots els companys del primer equip li desitgem una rapida recuperacio.


Altres jugadors, com "Cabezon" Grebol, tambe conegut com "El Professor Cap de Castanya" o "Txollas" Bonamusa, conegut al seu barri com "Lotina" Bonamusa, abandonen, degut a la seva recent paternitat el primer i les obligacions paternals el segon, la nostra disciplina almenys momentaniament, tot i que desitgem de tot cor que NO tornin a venir... els dos estan pendents de les proves d'ADN per confirmar la seva paternitat, pero han estat suspesos cautelarment pel club fins que no es tinguin els resultats d'aquestes proves.



Finalment, tambe abandonen el vaixell com rates altres jugadors que consideren la seva edat un impediment per seguir donant un rendiment mediocre a 3ra. regional com han vingut fent els darrers anys. Dos clars exemples en son Oco "la Bala" Puigvert, ara tambe conegut com "Milito" Puigvert" i l'avi de l'equip, Pipo "Titiritero" Toral, tambe conegut com el "Chuck Norris del Carrer del Sol". Aquests dos s'han integrat a les files del C.D. Vallgorguina, es a dir, el Club de Domino Vallgorguina, i a partir d'ara se'ls podra veure en accio cada dia a les 17 hores al Casal del Poble de Vallgorguina, fent gala de la seva tecnica depurada per fer petar la fitxa de domino mes fort que els seus rivals... un autentic espectacle!!!


 






Seguirem informant perque hi ha mes baixes al primer equip que seran suplides amb jugadors que ens asseguraran quedar entre els tres ultims classificats de tercera.

NOMES ENS QUEDA AGRAIR A TOTS AQUESTS PERSONATGES QUE HAGIN ESTAT UNS GRANS COMPANYS I AMICS AL VESTUARI, que s'ho repensin i que si no, que els donguin, jejeje!!!

MATURANA dimision!!! MUÑEQUERAS paredon!!!

El Senglar Verd, l'unic que garanteix la continuitat de "Muten" com a entrenador del primer equip.

9 comentaris:

SJ9 ha dit...

Els trobarem a faltar!! No vegis com està el mercat vallgorguinent!!

Soci emprenyat ha dit...

volem mes baixes!!! no n'hi ha cap de l'any anterior que mereixi la renovacio, colla de gossos!!!

Menys catxondeo i mes correr als partits i als entrenaments, que feu pena!!!

el soci txolles ha dit...

Quina por!!! Em fa por que totes les proves d'ADN em facin pare de tots els nens del club... en aquest cas dir que van ser elles les que em van obligar per obtenir una raça millor, lliure de cabell (estalvi en xampú, pintes i raspalls).

Per cert, en Chigrinsky Corpas també abandona el futbol en actiu? i en Valium Gàsques?

Fred uh!

muten ha dit...

Només dir-li al soci emprenyat:
Que es queixi dels resultats o accepto pero que es queixi que l´equip no corri als partits i als entrenos, per aquí no passo, eh!!!!
Als altres socis us vull dir:
Al loro!! Que no nos embauquen, que no estamos tan mal!!!

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

Estic d'acord amb en MUTEN!!! De correr ens en fotíem un fart.
Espero que ens feu un partit d'homenatge..o algo per l'estil!!

pitu ha dit...

Plana que encomparis amb en krasty encara ho entenc però que encomparis amb en luisma , en fereixes els setiments, es com una punyalada per l´esquna com vas fer amb el video del sopar que el vas penjar al youtube sense el meu consentiment, saps preferixo no ser el teu amic.

Anònim ha dit...

Pitu Krusty, no sabia te tinguessis aquests sentiments tantendres i profunds...

Pelusa ha dit...

Pitu, tu per mi sempre seras en Krusty, jo nomes penjo les afotus que em fa arribar una de les ments peverses que hi ha a l'equip... De totes formes, tu no ets un baixa definitiva, perque suposo que quan et recuperis tornaras a brillar a la davantera verd-i-blanca, fent les teves celebracions de gol com "l'arquero" que es va enlluernar la temporada passada...

Ment perversa del club ha dit...

Es recorda als jugadors que la similitud dels personatges amb els jugadors es tan sols física i ´és producte de la vostra ment....


Visites: