EL CLUB NECESSITA LA VOSTRA AJUDA

Posted on/at dimarts, de juliol 27, 2010 by FCVALLGORGUINA

Com tots sabeu, el nostre és un club modest, sense massa aspiracions, però amb la clara vocació de fomentar l'esport al nostre poble i fer gaudir els nostres vilatans del futbol o, almenys, això és el que intentem. Per tal de poder federar i competir amb un equip a la tercera categoria territorial, fa falta una injecció econòmica important i, tot i que tots els jugadors aportem una quota anual per a poder jugar, amb això i la subvenció de l'Ajuntament no n'hi ha prou.

Per això demanem a totes les entitats, comerços, empreses o qui vulgui, que aporti el seu granet de sorra per a poder tirar endavant aquest club, nosaltres, tant la Junta Directiva com els jugadors del Primer Equip (que som la mateixa gent, pràcticament, farem arribar la carta que us penjo més avall a tots els nostres "contactes empresarials" per poder finançar la nostra entitat.

Agraim als jugadors l'esforç que faran de ben segur, i agraim sobretot A TOTES LES ENTITATS, COMERÇOS I EMPRESES que fan que el nostre somni i la nostra il·lusió pel futbol siguin una realitat. Moltes gràcies!!!



Visites: