FC SANT ESTEVE 3 - FC VALLGORGUINA 3

Posted on/at dilluns, d’agost 23, 2010 by FCVALLGORGUINA

Tarda de diumenge molt calorosa la que es va viure ahir a Sant esteve de Palautordera per veure el debut de "Maturana" i "Munyequeras" a la banqueta verd-i-blanca. Tant la temperatura elevadíssima, com el terreny de joc molt dur i l'equip en procés de posta a punt per afrontar la campanya d'enguany van fer que no es vegés el potencial dels dos equips, doncs faltaven cames i pulmons per jugar al ritme habitual.

Ambdós equips van presentar alineacions de circumstàncies per les dates, amb mancança de jugadors importants a les files dels dos, però els verd-i-blancs amb la motivació extra de fer un bon paper davant un equip de categoria superior i de demostrar al nou cos tècnic la qualitat que tenen al camp.

El partit es va iniciar amb un Vallgorguina amb les idees clares de posicionament al camp, però amb problemes a l'hora d'executar les ordres de "Maturana", doncs molts jugadors debutaven i amb pocs entrenaments és difícil poder i saber el que desitja "Maturana" de cada jugador a la posició que ocupa.

Tot i això, el pes del partit el portava el Sant Esteve, encara que el Vallgorguina es defensava ordenat i evitava que hi hagués ocasions clares de gol. La primera part va acabar amb empat a 0 i amb els dos equips més asfixiats del normal.

La segona part va començar amb un gol matiner del Sant Esteve, que va agafar la defensa verd-i-blanca descol·locada, tot i així, "Sonrisas" empatava al cap de pocs instants amb un golàs des de fora l'àrea. Aquí comencen el millor minuts del Vallgor, en què fins i tot es va avançar al marcador amb un altre bon gol, amb una  mica de sort, de Sergio (ja li trobarem el nom més endavant). Després d'uns deu minuts en què els locals semblava que estiguessin contra les cordes, dues jugades desafortunades i 3 a 2 al marcador. Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit, "Pelusa" empatava rematant de cap a centre de "Negro".

Alineació: Tong-Po, Amish, FDS 2, Xavi, Edgar, Tonyina, Sonrisas, Muten, Sergio, Momia i Pelusa. A la Banqueta, amb Maturana i Munyequeras: Negro, Hamster, Ru-marius i Cristonval.

5 comentaris:

Soci 25 ha dit...

Maturana i Munyequeras han salvat el cap, de moment... A veure, però, quan veiem futbol, que lo d'ahir al camp del Sant Esteve semblava un pati de col·legi. MATURANA DIMISIÓN!!! MUNYEQUERAS PAREDÓN!!!

PaCHo ha dit...

molt contents per l'actitut de l'equip.Tot i que físicament estem fluixos, els jugador van donar el 100% de cada un per poder plantar cara a un equip de segona on és molt difícil puntuar.Falta polir un munt de coses, però estem veient que hi han moltes ganes per part dels jugadors. FELICITATS VALLGOR!!
Per cert soci 25, quan vulguis entrenes tu i jo critico, que sembla més fàcil...

el soci txolles ha dit...

Felicitats per l'empat a domicili!
Ja em va bé que els jugadors del vallgor es cansin, així podré gaudir de més minuts amb Fusteria Mora (l'autèntic club que porto al cor).

Fred! Uh!

SJ9 ha dit...

Estic fet merda. Reventat. En una setmana d'entrenos+1partit, he corregut mes que tota la temporada pasada. Ahir Benzema, dos gols. La setmana que vé,"momia" reventarà la porteria del primer equip del St.Celoni. Benzema+SJ9 = We're back!!

Pelusa ha dit...

SJ9, per marcar gols hauràs de jugar... els gols que li fas a Tong-Po a l'escalfament no compten!!!


Visites: