FC VALLGORGUINA 2 - VILAMAJOR 3

Posted on/at dimarts, de desembre 22, 2009 by FCVALLGORGUINA

Després del sopar de nadal del club, que va deixar més d'un jugador tocat tot el dissabte a casa (com en el meu cas) arriba el diumenge, que va ser el dia més fred de l'any, amb un temperatura mínima assolida a la matinada de -12ºC, essent a ls 9 del matí de -10ºC. Si el Vallgorguina normalment comença fred els partits, es podia preveure un desastre... però no va ser així, el partit va començar puntual i els locals van sortir a totes des del minut 0. Fruit d'aquesta empenta, les ocasions locals es van començar a succeir a la porteria del Vilamajor, que navegava pel camp i no aconseguia sortir del seu terreny de joc. "Pelusa" va gaudir de les primeres ocasions, estavellant una pilota al travesser i rematant de cap ajustat al pal en una altra ocasió. "Waterboy" també va disposar d'alguna ocasió i "Bala" ho va intentar amb algun xut llunyà. Tot i les diverses ocasions per posar-se amb un marcador favorable de 2 a 0 co a mínim, en a primera jugada que el Vilamajor crea la línia del mig del camp, després d'una badada defensiva dels locals, aconsegueixen el 0 a 1.

Per si això no fos prou, dos minuts després "Tong-Po", que debutava, falla quan intentava allunyar una pilota i la dóna al davanter visitant que fa el 0 a 2 a porteria buida. Un altre cop 5 minuts fatídics condemnen el Vallgorguina... el locals, però, s'estiren més encara i tornen a estavellar la pilota al travesser, aqesta vegada "Muten", fins que, finalment, "Bala"sobre el minut 35 de partit escurça el marcador amb un formiable xut des de la frontal de l'area. 1 a 2 i arriba la mitja part.

Es realitzen un parell de substitucions per intentar tenir més presència ofensiva, i fruit de la pressió arriba l'empat a 2 quan es porten 10 minuts de la segona part. Sembla que la pilota, en un mal refús de la dfensa visitant toca la part baixa de l'esquena de "Pelusa" i s'introdueix dins de la porteria (per fi un cop de sort pel Vallgorguina!!!), però a partir de l'empat, que pren protagonisme passa a ser el col·legiat.

Primer amb una expulsió més que dubtosa de "Txaiàn" en un salt de cap amb el lateral de Vilamajor (potser era mereixedora de targeta groga i prou), que deixa els locals amb 10 jugadors i finalment xiulant una pena màxima per una falta qe sense cap mena de dubte va realitzar "Talín Wampyxanco" quasibé 3 metres fora de l'àrea (ni tan sols els jugadors del Vilamajor van reclamar penal ni falta, es van trobar amb aquest fantàstic regalet per a sentenciar el partit). Minut 80, 2 a 3, amb 10 jugadors, però el Valgorguina va tenir prou cor com per arribar encara en alguna ocasió i assolir un empat que, com a mínim, quedava curt pel joc exhibit tan per uns com per altres.

El futbol és així!!! Només ens queda saber que, posant-hi les ganes, els resultats ja arribaran i més d'una sorpresa donarem.

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": "Txaiàn" s'emporta el premi per l'expulsió amb vermella directa que li va suposar saltar amb els colzes una bola dividida de cap.

2.- Targetes Karaoke: Premi per Kini, targeta groga per protestar des de a banqueta. Va ser la seva humil aportació al partit.
3.-Premi "Txitxarreru": Aquesta setmana el premi és per "Bala", tenint en compte que va aconseguir un golàs. L'altre gol el concedirem a "Pelusa", per ser el que estava més aprop... jeje.

4.-Premi "toca i marxa": Aquesta setmana hauríem de concedir premi especial per l'àrbitre. Si, si, per l'àrbitre, que va donar la millor assistència de gol de tot el partit xiulant un penal inexistent a favor del Vilamajor, però com que s'ha de donar a un jugador del FCV, "Pelusa" s'emporta el premi per despenjar uns quants melons enviats pels defenses i habilitar companys com "Waterboy" o "Muten" per a rematar.

5.-Frase del partit: "Muten" a "Pelusa": No et posis els calçotets del xino si no els has rentat abans, que pots agafar de tot... A moments d'ara els calçotets del xino ja estan nets.

6.- M.V.P. del matx: "Cabezón" Grèbol va quallar un dels seus millors partits amb el FCV d'aquesta temporada. Ràpid al tall i contundent en el joc aeri, es va fer el senyor de la seva zona.

7.- El motor de l'equip: Aquesta setmana "Tonyina" Bonamusa ha corregut una mica més del que vnia sent habitual aquesta temporada. Li donarem el premi per veure si espavila d'una vegada.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: "Tong-Po", potser pels nervis del debut i sabent-me molt de greu, mereix el premi per l'error en el segon gol. D'aquests errors s'aprèn!
9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Premi desert, després del toc d'atenció de la setmana passada,la gran majoria del primer equip estava fent pinya en un partit important per a nosaltres.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Pelusa" torna a ser objecte de les ires de les defenses visitants (us ho demostraré avui a entreno). Per ell el premi.