DISCOTECA 4 - FC VALLGORGUINA 6

Posted on/at dimarts, de desembre 22, 2009 by FCVALLGORGUINA

Partit amistós que es va jugar el passat divendres 18 de desembre a l'intempestiva hora de les 3 de la matinada. El Vallgorguina es presentava amb tota la plantilla a un dels camps més difícils amb l'intenció de treure els 3 punts (el punto "G" d'alguna pubilla, el punto "G" del globo d'algun jugador i el Punto, Fiat Punto, del macarra de l'entrada). Amb la formació de gala, van entrar al terreny de joc tots els jugadors disponibles del club, acompanyats de les cheer-leaders del primer equip "Sita" i "Txolins", que ens acompanyen a tots els desplaçaments difícils (bé, "Txolins" també ve als fàcils, als normals, quan entrenem, és a dir, sempre ve)...


El partit va començar una mica "agitat", doncs els passadors de cubates no feien arribar bon material als puntes, que havien de fer mans i mànigues per aconseguir alguna cosa positiva. "Muten" es va retrobar amb el seu amic "Musti" del Pitres, que no li va servir cap cubata de gratis, i això que al partit de casa van acabar acariciant-se al mig del camp... "Ru-mànius" anava boig darrera les seves compatriotes (i quines compatriotes!!!! mare de déu!!! Aquest any fem un stage a Romania!!!!), "Bala" controlava tots els cubates que li passaven per davant, "Txaiàn" només pensava en "ser torero y poner el alma en el ruedo", "Waterboy" i "Sonrisas" encara estaven paint l'orujo, "Krusty" intentava sodomitzar un got de cubata en un racó del terreny de joc i "Pelusa" no perdonava, ho fotia tot a dins tal com li passava per davant.


Aquestes són les amigues de "Ru-mànius" que volen entrar al cos de cheer-leaders de l'equip, tot i que hauran de passar una sèrie de proves al vestuari del primer equip (aquestes proves seran orals i estan xupades!) HO HAVEU VIST!!!! LA MARE QUEM VA PARIR!!! això és un póker amb quatre cocos!!!!

A tot això, "Hamster" que es mou millor en aquests terrenys que en camps de futbol de veritat, va aconseguir fer-se amb un lloc al pòdium, mentre "Negro" Cosano, també conegut com "El Puma e la Banda", no perquè corri, sinó perquè el nou pentint que porta ens recorda al cantant "El Puma" estava esperant que posessin els grans èxits d'el Fary per començar a fer de les seves, mentre "Tong-Po" i "Kini" es barallaven per veure qui parava més "pilotes" en aquells moments... Vaja, després de vàries hores de joc, els resultat fou Discoteca 4 - FCV 6 (que és l'hora en què va marxar l'últim jugador que quedava en peu de l'equip).


En aquesta foto es veu clarament la columna vertebral de l'equip, mantenint les línies, "achicando espacios"... "Ru-mànius" està marcant rollo Migueli, i a la rossa li agrada (a "Ru-mànius" més, jeje), "Sonrisas" també la vol marcar, "Krusty" demana que li passin en profunditat, mentre "Hamster" anima des de la banda i "Pelusa" ésobjecte de falta claríssima, que li desencaixa la cara pel dolor...

BON NADAL I BONES FESTES A TOTHOM!!! SI NO APAREIXO PER ENTRENO, ÉS QUE M'HA TOCAT LA LOTERIA, JAJAJAJA!!!!

2 comentaris:

icarus ha dit...

Magnífica i encertada crònica!!!

KaMeNi ha dit...

ara si que fitxo...
Carles... Carles KaMeNi


Visites: