F.C. SANT ESTEVE 2 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, d’octubre 17, 2011 by FCVALLGORGUINA

Mal partit, molt mal partit el que van jugar els vallgorguinencs al camp del Sant Esteve. Del primer a l'últim jugador van sortir amb poques ganes, la qual cosa va ser aprofitada per un Sant Esteve amb més ganes d'endur-se els tres punts i superar així els verd-i-blancs a la taula classificatòria. El partit va començar puntual a les 4, en un camp molt sec i dur, i amb un Sant Esteve que va asfixiar des del primer moment la sortida de pilota dels visitants des de la seva àrea, provocant que aquests haguessin de rebutjar moltes pilotes, sense sentit, i no tinguessin en cap moment ni possessió ni control del partit. El primer gol va arribar a la mitja hora de joc a la sortida d'un còrner en què, tot i la disposició defensiva dels vallgorguinencs, va ser rematat en dues ocasions pels locals fins que van posar l'1 a 0 al marcador. No obstant això, el FCV va poder estirar una mica les línees i Picatxu va gaudir d'una bona ocasió sobre el minut 40 després d'una assistència de Pelusa, tot i que no la va saber definir. Al minut 45, una jugada amb passada a l'esquena de Vespino, va acabar amb el segon gol dels locals, deixant el marcador, tal com es veia el partit, molt difícil de remuntar pel FCV.

La segona part va començar amb un Vallgorguina més posat en el partit, amb més ganes, i fruit d'això, Longaniza va escurçar distàncies als cinc minuts de la represa. Aquest gol va donar una mica d'empenta als visitants que van començar a estirar línees i arribar amb cert perill a l'àrea rival. Longaniza va rematar, sobre els 10 minuts, de cap i molt ajustat al pal i, després, l'àrbitre es va empassar dos claríssims penaltis per mans de defensors dins de l'àrea que eren favorables als vallgorguinencs i que haguessin pogut decantar el partit. Finalment, però, el Sant Esteve es va dedicar a perdre més temps que a intentar jugar a futbol per a poder mantenir el resultat, gaudint d'alguna ocasió al final del partit, quan els visitants ja estaven plenament abocats per aconseguir l'empat.

Partit dolent, que es va perdre per falta d'actitut a la primera part, tot i que aquest dijous visitem el camp del Figaró amb l'opció de sumar tres punts i pujar fins la setena posició de la taula, refent-nos així del mal partit que vam jugar dissabte. Agrair, finalment, al Sant Esteve que ens permetessin dutxar-nos amb un rajolí d'aigua freda un cop acabat el partit... Ells han de venir a casa el mes de febrer...