F.C. VALLGORGUINA 3 - U.E. LES FALDES 3

Posted on/at dilluns, d’octubre 10, 2011 by FCVALLGORGUINA

Segon partit a casa pel FCV d'aquesta temporada, partit que a priori semblava difícil veient els resultats obtinguts pel visitant als camps del líder i segon classificat actuals. Tot i això, els verd-i-blancs van sortir molt concentrats al camp i amb la intenció de què els tres no volessin del Municipal de Vallgorguina. Després d'uns primers minuts de tempteig entre els dos equips i molt migcampisme, el Vallgorguina va començar a estirar les línees i a trenar jugades de perill contra la porteria visitant, destacant una rematada de cap de Bala que va ser aturada pel porter i un xut de Pelusa que va passar llepant el pal de la porteria, sumant-hi a tot això que els visitants només es van acostar amb perill una vegada a la porteria de Tong-Po en els primers 45 minuts, ocasió que el porter local va aturar sense cap tipus de problema. Tot i això, els locals es van avançar al marcador amb un xut potent de Pelusa des de llarga distància, sobre la mitja hora de la primera part, col·locant l'1 a 0 al marcador, resultat amb què es va arribar al descans. Primers quaranta-cinc minuts ben controlats pels locals, amb nou ocasions de gol per només una de Les Faldes.

A la segona part, però, van canviar les tornes... Tot i que el primer quart d'hora o vint minuts van seguir sent de clar domini local, moments en què es va ampliar l'avantatge al marcador després d'un fantàstic gol de Picatxu de xut de fora l'àrea a l'escaire de la porteria, després d'una assistència de Pelusa, seguit d'una pcasió claríssima de Longaniza que no va saber definir i que hagués significat el 3 a 0, es va passar en un minut al 2 a 1 que va posar la por al cos dels locals. Aleshores, i com ja passava en moltes ocasions l'any passat, van venir les pors i els 15 minuts de "pàjara" del FCV que van ser aprofitats, i de quina manera, pels visitants per remontar el partit fins a col·locar-se al minut 80 amb el marcador de 2 a 3. Els locals, però, a la desesperada, van començar a sumar efectius a davant fins que en el minut 92, i en una posició més que dubtosa, Panotxa rep una passada interior de Pelusa i col·loca el definitiu 3 a 3 al marcador (de fusta i nou) del Municipal de Vallgorguina.

L'11 de Patxo i Muñequeras: Tong-Po, FDS, Muten, Orchatas, Bala, Panotxa, Longaniza, Vespino, Ru-Màrius, Picatxu i Pelusa. A la Banqueta: Sonrisas, Negro, Titiritero, Gravesen, Zambrotta i Cristombal.

Jugador Estrella-Damm del partit: Picatxu, 1,50 metres d'alçada, però els pebrots que té li toquen a terra. Esforç i lluita recompensats amb un bon gol. Falta només que aprengui el que és l'offside... ja li ensenyarem!

 
RESULTATS

OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 0 - 5 AMETLLA VALLES, C.F. "A"

VILAMAJOR, C.F. "A" 7 - 1 FIGARO, C.D. "A"
VALLGORGUINA, F.C. "A" 3 - 3 LES FALDES, U.E. "A"
PALAUTORDERA, C.F. "A" 4 - 2 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A"
PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 4 - 2 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B"
LLERONA, C.E. "A" 4 - 3 CELTIC C. LES FRANQUESES "A"
CORRO D´AMUNT U.S. "A" 4 - 4 RAMASSA A.E. "A"
PITRES, U.D. "A" 1 - 1 BIGUES, C.E. "A"

CLASSIFICACIÓ

1 PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 9 
2 PALAUTORDERA, C.F. "A" 9 
3 VILAMAJOR, C.F. "A" 9 
4 LLERONA, C.E. "A" 9 
5 BIGUES, C.E. "A" 7 
6 PITRES, U.D. "A" 7 
7 AMETLLA VALLES, C.F. "A" 4 
8 CORRO D´AMUNT U.S. "A" 4 
9 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 3
10 VALLGORGUINA, F.C. "A" 2 
11 RAMASSA A.E. "A" 1
12 LES FALDES, U.E. "A" 1
13 CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 0 
14 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 0 
15 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 0 
16 FIGARO, C.D. "A" 0

Dissabte vinent, visita al sempre complicat camp dels companys del Sant Esteve de Palautordera que, tot i figurar el la penúltima posició, són un molt bon equip. Haurem de treballar de valent per aconseguir, d'una vegada, tres punts en un partit aquesta temporada i evitar el "quart d'hora fatídic" que ens condemna en molts partits. Força Vallgor!!! Endavant les "hatxes"!!!!

4 comentaris:

FDS ha dit...

Llàstima que quan ens van fer el primer gol no vam saber controlar el partit, ens vam posar nerviosos i ells van saber-ho aprofitar.
Destacar almenys l'orgull de que fins al final vam buscar el gol.

Segur que entre tots aconseguirem reduïr aquestes "pàjaras" i treure profit del nostre potencial!!!!!

Vinga Vallgor ara a pel derbi del Baix Montseny.!!!!

FORÇA VALLGOR!!!!

PELUSA ha dit...

Lectura positiva: seguim invictes i mostrant que lluitem fins el minut 95.

Lectura negativa: deixem escapar tontament la victòria, només sumem d'un en un, fallem molt de cara a porteria, les pàjares ens maten...

Bufff!! Hem de treballar molt encara per poder fer front a la dura temporada que ens espera i poder estar, com a mínim, a la zona mitjana de la taula. Els equips són bons tots i ningú regala res (bé, nosaltres si...)

Necessitem una victòria urgentment, i el derbi amb el Sant Esteve, a part dels 3 punts, ens pot portar una bona injecció de moral per tirar endavant!!!

Ànims a tots!!!

Anònim ha dit...

Pel que es dedueix de les cròniques del mitjans esportius veig un molt bon Vallgorguina, un Vallgorguina que crea ocasions, un Vallgorguina que lluita, un Vallgorguina que defensa..NANOS, AL LORO QUE NO ESTAMOS TANT MAL!

Pel que es preveia després de la pretemporada, jugar ara dos partits i tenir opcions de guanyar-lo cada un està molt bé, treballant així i reduint aquestes pàjares guanyarem aviat, SEGUR! potser guanyem disabte que ve? Ànims!

placas

Anònim ha dit...

Personalment crec que la línia ha millorat i es basa principalment per les ganes!

L'actitut és més bona que a la pre-temporada, però ens falta una marxa més, la que ens faci retornar l'escència del nostre fortí gal que havíem tingut!!! El nostre camp era el camp on els equips petits desapereixien i els grans es tornaven petits i el FCV aconseguia el 80% dels punts de tota la temporada a casa.

Amb ganes, actitut, motivació i voler fer-ho bé és més fort que qualsevol tàctica. La sort no és té si un no la busca. Permeteu-me citar Steve Jobs: "La única manera de fer un gran treball es estimar el que fas".

Recordar que els partits duren 95 minuts... Sort.


Visites: