CÈLTIC DE LES FRANQUESES 4 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dimecres, de novembre 02, 2011 by FCVALLGORGUINA

Un Vallgorguina en caiguda lliure, després de les dues derrotes consecutives al camp del C.E. Figaró (2-1) en un mal partit jugat en horari Europa League el dijous 20 d'octubre, i la primera derrota a casa enfront del Sant Feliu de Codines "B" per un contundent 0-3 en un partit molt pitjor, es va presentar al camp de Llerona amb la intenció d'aixecar una mica el vol, carregats de baixes per diverses raons i amb la moral molt tocada.

El partit va començar amb la tònica habitual dels darrers, és a dir, un Vallgorguina adormit, sense ànima, que els locals van portar de corcoll durant la primera mitja hora de joc on es van encaixar tres gols pràcticament consecutius fruit d'errors de l'equip i que el van anar enfonsant anímicament més, si és possible, fent que els del Cèltic gaudissin de més ocasions per ampliar el seu avantatge, encara que es va arribar amb aquest marcador a la mitja part i el partit semblava ja sentenciat, doncs no es podia preveure cap tipus de reacció d'uns verd-i-blancs molt enfonsats. Tot i així, només començar la segona part, Longaniza va retallar distàncies a la sortida d'un córner, en una segona part on el Vallgorguina va posar més cor i empenta que bon joc i on va gaudir de més ocasions per retallar la distància al marcador, però que es van errar novament fins que, a deu minuts del final, un altre regal de l'equip visitant va acabar amb el definitiu 4 a 1 que col·loca els vallgorguinencs, amb 2 punts, com a penúltims classificats.

Aquesta setmana rebem un clàssic de la categoria, l'A.E. Ramassà, un equip veterà (com nosaltres) però ben posicionat tàcticament i amb les idees molt clares que ens posarà les coses molt difícils per obtenir la primera victòria d'aquesta temporada. Ànims i Força Vallgor!!!

L'11 de Patxo i Muñequeras: Tong-Po, FDS, Negro, Sonrisas, Jemtònic, Longaniza, Fideu, Vespino, Pelusa, Kanoute i Picatxu. A la banqueta: Ru-Màrius, Hamster, Muten i Placas.

Jugador Estrella-Damm: Placas.

RESULTATS
Sant Esteve Palautordera 1 - 0 Olimpic La Garriga B
Sant Feliu Codines B 3 - 1 CF Vilamajor
Ramassa AE 2 - 3 CF Palautordera
CE Bigues 1 - 2 CF Peña Los Amigos
CD Figaro 1 - 3 UD Pitres
Celtic Les Franqueses 4 - 1 FC Vallgorguina
Corro D´Amunt US 1 - 5 CE Llerona
Les Faldes 0 - 9 CF Ametlla Valles

CLASSIFICACIÓ
1 CF Peña Los Amigos 18
2 CF Palautordera 16
3 CF Vilamajor 15
4 CE Llerona 15
5 UD Pitres 13
6 CF Ametlla Valles 10
7 CE Bigues 10
8 Sant Feliu Codines B 9
9 Corro D´Amunt US 7
10 Olimpic La Garriga B 6
11 Sant Esteve Palautordera 6
12 Ramassa AE 4
13 Celtic Les Franqueses 4
14 CD Figaro 3
15 FC Vallgorguina 2
16 UE Les Faldes 1

1 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquest equip l' únic que ses salva és el cronista! encara té moral per fer les cròniques...FELICITATS!
Bueno del partit poc a comentar, o sortim més de cares, amb més ganes, mes concentració, mes collons o no en guanyarem cap de partit.
Però anims, divendres sopar i festa que d'això si que en sabem....
placas


Visites: