FC VALLGORGUINA 1 - US CORRÓ D'AMUNT 2

Posted on/at dimarts, de novembre 24, 2009 by FCVALLGORGUINA

Un Vallgorguina necessitat de punts i ple de baixes (novament) va afrontar aquest diumenge passat al migdia el partit contra el Corró d'Amunt, tercer classificat. El partit no es presentava gens fàcil, però els vallgorguinencs van sortir amb esperit lluitador per poder assolir la que hagués estat la primera victòria a casa de la temporada.

Ben col·locats tàcticament, els locals aviat es van fer amb el control del partit i van començar a gaudir de clares ocasions per avançar-se al marcador. "Txaian" va tenir, per dues vegades, un u contra u davant del porter visitant no sabent definir, "Txollas" també va tenir la seva oportunitat, el recuperat "Camello" també va generar perill per la banda i va estar a punt de marcar, però novament, els davanters locals tenien la pólvora mullada i totes les bones ocasions s'anaven diluint de mica en mica. El Corró d'Amunt no va tenir massa oportunitats, només algun xut llunyà que "Kini" va saber resoldre sense massa problemes. Es va arribar a la mitja part amb la sensació que s'havia perdonat massa, però amb el convenciment que el partit es podia tirar endavant, que el gol havia de caure d'un moment a l'altre.

No obstant això, a la segona part el Corró va estirar un pèlmés les seves línies i va fallar una clara ocasió de gol a porteria buida només iniciar-se els segons 45 minuts. Un avís, però, que va esperonar els locals que van assetjar la porteria del Corró. Tot i això, a la segona ocasió que va tenir el núm. 14 del Corró no va fallar i va establir el 0 a 1 sobre el minut 10 de la segona part. Els locals no van abaixar el cap (com en d'altres ocasions) i van prssionar fins que "Waterboy" va aconseguir empatar el matx 10 minuts després de la gerra d'aigua freda que havia suposat el gol del Corró.

Aquest gol va tornar a esperonar els locals que van seguir insitint en atac, gaudint de més ocasions que el Corró i més clares, però finalment, sobre el minut 93 de partit, l'àrbitre va xiular un més que dubtós penal a l'àrea dels locals que el Corró no va desaprofitar per fer volar 3 punts més del municipal de Vallgorguina. Derrota del tot injusta però amb bon sabor de boca, doncs sembla que el FC Vallgorguina comença a aixecar el cap posant el que més feia falta: un parell de...

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": "Krusty" Pascual s'endú el premi per la targeta vermella que va rebre al montar un petit ring de boxa al centre del camp amb el núm. 10 del Corró. Tots dos expulsats i el Vallgorguina acaba, un setmana més, el partit amb 10 jugadors.

2.- Targetes Karaoke: El company Aníbal no va treure cap targeta per protestar, ni als locals ni als visitants, tot i que "Tonyina" Bonamusa estava "on fire". Haurem de tornar a l'esparadrap, és l'única manera que tingui la boca tancada.

3.-Premi "Txitxarreru": L'únic gol que va pujar al marcador a favor del Vallgorguina el va aconseguir el "Waterboy" Lorente, per ell, doncs, el premi.

4.-Premi "toca i marxa": Al llarg del matx hi hagueren molt bones passades en profunditat que els davantrs no van saber aprofitar, la més clara una de "Valium" Gázquez a "Txaian" que aquest no va materialitzar. Per "Valium" el premi.

5.-Frase del partit: Wampyxanco a Aníbal: "No puedes dejar que te insulten durante el partido. Tenías que hberlos sancionado." Aníbal: "Sólo me han dicho que soy muy malo..."

6.- M.V.P. del matx: "Kini" s'emporta el premi per demostrar que tot i la mala actuació a Sant Celoni s'ha sapigut sobreposar a la seva lesió física i al seu baix estat d'ànim donant un rendiment excel·lent.

7.- El motor de l'equip: "Camello" Ruhí va ser el propietari de la banda els 90 minuts del partit, pujant en atac i baixant  ajudar fins l'últim moment. Per ell el premi.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: Aquesta setmana, sense cap mena de dubte, els davanters de l'equip s'emporten el premi per haver perdonat la vida del Corró. Premi per "Txaian" amb accèssits per "Mòmia" i "Txollas".

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Premi desert, tot l'equip va donar la cara en tot moment.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: El regalet del partit se'l va endur "Bala" Puigvert d'un amic magrebí ue va posar a prova la resistènca de les seves espinilleres. El premi és per ell.

Dissabte a les 17 hores juguem la primera final d'aquesta temporada al camp de Les Faldes. Només amb l'esperit d'aquest diumenge passat poem tirar endavant aquesta situació i començar a guanyar partits per sortir de la immerescuda posició que ocupem a la classificació. Està a les nostres mans!!!