CE SANT CELONI 4 - FC VALLGORGUINA 1

Posted on/at dimarts, de novembre 17, 2009 by FCVALLGORGUINA

Companys, la ratxa de derrotes del Vallgorguina ja comença a ser preocupant. En un partit en el que es podien haver tret els 3 punts de sobres, les decisions arbitrals i la manca d'efectivitat de cara a porteria van tornar a condemnar els vallgorguinencs amb una derrota massa abultada pel que es va veure al partit. Novament, l'equip contrari va aconseguir perforar la porteria de Kini en 4 ocasions que van tenir en tot el partit, mentre que el Vallgorguina, entre fores de joc mal assenyalats, pals, gol anulat i ocasions errades, tornava a sortir escaldat una setmana més.

El partit va començar prou bé pels vallorguinencs, amb tres ocasions clares per avançar-se al marcador que es van fallar, però el CE Sant Celoni, en la primera que va tenir, ja es va posar per davant. Si a tot el que s'ha dit fins ara i sumem un arbitratge casolà i poc rigorós (s'hauria d'haver expulsat almenys dos jugadors del Sant Celoni per agressió que l'àrbitre va veure i no va ni sancionar amb groga) i, a més, que la dinàmica negativa en què ha entrat l'equip fa que cada gol que ens fan provoqui una hecatombe en l'equip i que en menys de 10 minuts en caiguin, com a mínim, un parell més, així es pot obtenir una explicació més o menys lògica de l'estat actual de l'equip, tant en resultats com en classificació.

Això només ho podem aixecar els jugadors posant el nostre orgull per davant, anant a morir a cada partit, cosa que es troba a faltar des de l'inici de la temporada. I si no, que cada jugador es pregunti si realment ha donat el 100% d'ell mateix els minuts que ha tingut dins del camp... Cap ni un de nosaltres ho ha donat tot!!!

L'únic avantatge d'estar com estem és que pitjor ja no podem anar... per tant, si tots hi posem el coll ens en sortirem, però cal anar tots a una, com un equip i deixar-nos la pell els 90 minuts del partit.

AIXÒ S'HA D'AIXECAR!!!!

Premis i destacats: 

1.- Targetes de record o "no me olvides": "Valium" Gázquez s'emporta merescudament el premi per la seva expulsió, fruit d'unes paraules amb un jugador contrari qe van acabar amb les mans. Sembla mentida, però els veterans de 3ra. regional semblaven els juvenils del Sant Celoni, i nosaltres una colla de juvenils

2.- Targetes Karaoke: Tot i que ningú es va emportar cap targeta per protestar a l'àrbitre, el premi és per "Momia" Jiménez, per l'absurda targeta que li van treure al xutar una pilota fora del camp (pràcticament) quan li van xiular un fora de joc.

3.-Premi "Txitxarreru": L'únic gol que va pujar al marcador a favor del Vallgorguina el va aconseguir el "Mestre Muten" o "Follet Tortura" Mora, per ell, doncs, el premi.

4.-Premi "toca i marxa": "Txaian" va fer una molt bona assistència de gol que "Pelusa" no va saber materialitzar. Per ell el premi.

5.-Frase del partit: "Pelusa" a l'àrbitre: "Treu-me una targeta siusplau, perquè me la mereixo per dir-te que ets un CARADURA i un LLADRE!!".

6.- M.V.P. del matx: Premi desert. Perdre aquests tres punts suposa enfonsar-nos en la taula. Cap jugador de l'equip mereix aquest premi.

7.- El motor de l'equip: "Ru-Manius" demostra poc a poc que el seu to físic és molt bo, i que finalment en la posició de lateral dret pot aportar cada cop més a l'equip. Premi per ell.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: Aquesta setmana, sense cap mena de dubte, les empassades de "Kini" mereixen que aquest s'endugui el premi...

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: "Txollas" per no aparèixer literalment al partit tot i estar convocat. Ell s'emporta aquest merescut premi aquesta setmana.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Talín" Wampyxanco no va ser el més patejat,però es va emportar el regalet del partit, inflant-li el pòmul un jugador del Sant Celoni en atzibar-li un cop de cap. Per ell el premi.


Finalment, recordar-vos que aquest diumenge ens visita un Corró d'Amunt que està jugant un futbol de gran nivell. La setmana passada van remontar un 0 a 3 en contra davant del CE Llerona, demostrant així el seu nivell i que no abaixen els braços mai. Tot i que l'equip estarà ple de baixes, els 11 que surtin hauran de donar la cara i trencar-se-la si fa falta per donar alguna alegria a la nostra afició, que després del suport (tant anímic com econòmic) que ens han donat, ens hauria de fer vergonya els espectacles que montem per aquests camps de déu...

Que tothom pensi interiorment, com he dit, si realment està donant el 100% per l'equip...

FORÇA VALLGOR!!!


¡Nuevo Canal Mujer! Moda, belleza, sexo, dietas, embarazo. más fácil y a tu alcance. Si quieres estar a la última, no puedes perdértelo.

1 comentaris:

Hajduk ha dit...

totalment d'acord. La gent que ens vé a veure no mereixen que l'equip dongui aquesta imatge. Això encara està a temps d'aixecar-se si ho donem tot! S'ha de fer un punt i seguit, i començar a guanyar pero sense agobiar-nos pel resultat. Si juguem vé i tranquils, les victories arribaràn.

HALA MADRID
FORÇA VALLGORGUINA!!!


Visites: