FC VALLGORGUINA 1 - U.D. PITRES 3

Posted on/at dimecres, de novembre 11, 2009 by FCVALLGORGUINA

El Vallgorguina continúa amb la seva trajectòria nefasta en aquest inici de temporada. Una nova derrota, aquesta vegada merescuda per la poca intensitat i ganes que van posar els jugadors locals en veure un Pitres que es presentava amb 11 jugadors justos. L'arbitratge tampoc va ajudar massa als interessos dels locals, però de fet, no va ajudar a ningú, més viat va ser desastrós en tots els aspectes.

El partit s'iniciava puntualment i el FC Vallgorguina i el Pitres plantejaven un partit "a veure-les venir". No massa fluïdesa en el joc i un constant partit de tenis entre els dos porters és l'espectacle que s'estava brindant a l'afició que s'havia congregat al Municipal de Vallgorguina.

Sobre la mitja hora de joc, i podríem dir que en l'única ocasió que el Vallgorguina es va acostar a la porteria visitant, va aconseguir l'1 a 0 "Camello" Ruhí, en l'única jugada una mica trenada que van fer els locals. Per la seva banda, el Pitres tampoc va fer gaires mèrits més per obtenir un gol, amb la diferència que la seva oportunitat es va estavellar al travesser de la porteria defensada per Kini.

Amb 1 a 0 i el partit més o menys controlat, els locals van anar al vestidor amb les ordres clares del cos tècnic de què el resultat eramolt perillós i que s'havia de matar el partit el més aviat possible. Doncs efectivament, el partit el van matar en 12 minuts, que son els que va necessitar el Pitres per donar la volta al marcador. Un altre cop errades del conjunt local són aprofitades pels visitants infligint un sever càstig en forma de tres gols. Però de fet, ja es veia a venir que amb les "ganes" de més d'un jugador vallgorguinenc, allò havia de passar. El Pitres, sense un joc esplèndid però posant allò que els va faltar als locals, es va endur els tres punts merescudament.

Únicament remarcar l'actitut d'algundels jugadors visitants, mofant-se dels locals cada cop que feien gol (concretament el número 4, que fou expulsat posteriorment) i algun comentari un pèl desafortunat durant el partit del jugador 14 (encara que hi hagi nervis, aquests no justifiquen segons quins comportaments).

Aquesta setmana no es faran premis i destacats, doncs no vull tirar sal a la ferida a l'orgull de més d'un després del desastre del diumenge.

A pel Sant Celoni, que dissabte a les 17 hores hem de començar a aixecar el cap!!!


¡Nuevo Canal Mujer! Moda, belleza, sexo, dietas, embarazo. más fácil y a tu alcance. Si quieres estar a la última, no puedes perdértelo.

2 comentaris:

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

VALLGOR!!!Ànims!!!

Ara venen uns quants partit més assequibles que hem d'aprofitar per agafar confiança!!

ibaratus ha dit...

Iep, no hem de pensar que són assequibles, seran difícils com tots. Hem de prescindir de qui és el rival, perquè si no recordo malament el millor partit de la temporada ha estat precisament contra el líder, cosa que ens ha de fer veure que és simplement una qüestió de posar-hi ganes i "dallonsins". Si sortim a totes hi ha pocs equips que ens puguin guanyar!!!

Som-hi nois!


Visites: