JOVENTUT ATLÈTIC 1 - FC VALLGORGUINA 6

Posted on/at dilluns, d’octubre 19, 2009 by FCVALLGORGUINA

Dissabte a les sis de la tarda es va celebrar al camp parroquial de Llerona un matx que enfrontava el darrer classificat contra el penúltim. Els vallgorguinencs es presentaven amb un sol empat aconeguit en les tres primeres jornades de lliga i el Joventut amb tres derrotes, l'última contra el Llerona B per 10 a 1.

Així les coses, tot i les consignes dels tècnics de sortir "enxufats", fruit d'una indecisió de la defensa visitant, el Joventut es va avançar al minut 4 de partit, cosa que va posar encara més nerviosos als jugadors vallgorguinencs, ja que els urgia puntuar el més aviat possible. Tot i aquesta galleda d'aigua freda, les ocasions eren més i més clares a favor dels vallgorguinencs, que no acabaven de definir davant del porter local. Això no obstant, sobre el quart d'hora de partit, "Valium" Gázquez, lateral esquerre incorporat a l'atac, afusella el porter després de l'assistència de "Pelusa" aconseguint l'empat a 1, i calmant els ànims dels vallgorguinencs que, amb paciència, comencen a elaborar bones jugades en atac que no acaben en gol per la falta de punteria dels dos davanters titulars, "Pelusa" i "Txaiàn". Abans, però, d'arribar a la mitja part, "Longaniza" remata al fons de la xarxa una fantàstica passada de la mort de "Txaiàn", fent que el marcador al descans sigui d'1 a 2.

S'inicia la segona part i l'equip vallgorguinenc fa entrar "Bala" per "Longaniza", per lesió d'aquest últim, i "Txollas" per "Talín" que ja estava asfixiat. Els vallgorguinencs, però tornen a sortir adormits i durant un quart d'hora es tanquen bé en defensa tot rebutjant els atacs poc precisos del Joventut, que en cap moment van generar un perill real a la porteria de "Kini". Així, aguantant fort en defensa i sortint en ràpids contraatacs, "Txaiàn" aconsegueix l'1 a 3 després d'una cavalcada des del seu camp, "Txollas" fa l'1 a 4 trencant la línia de fora de joc que la defensa local va col·locar prop del mig del camp i "Pelusa" fa l'1 a 5 aprofitant una gran jugada de "Precisión" per la banda que acaba amb un mal rebuig del porter local. Amb l'1 a 5 els locals abaixen els braços i "Precisión" materialitza l'1 a 6 definitiu al marcador.

Amb aquest resultat, junt amb els que s'han donat a la resta de partits, el FC Vallgorguina de ben segur que escala unes quantes posicions a la taula de classificació. Per cert, només comentar que el col·legiat era dolent, molt dolent... "FDS" es va fer molt amic seu...

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": "Longaniza" Nolo es va endur l'única targeta dels vallgorguinencs quan va fer una lletja entrada al mig del camp. Comprenem que ho fes, doncs estava rebent de valent...

2.- Targetes Karaoke: Al fianl s'haurà de suprimir aquest premi... "Tonyina", encara que a protestar a l'àrbitre inclús quan passava la revisió de fitxes no va ser sancionat i, per tant, no se li pot donar el premi.

3.-Premi "Txitxarreru": Es van aconseguir 6 gols, però el més bonic, per la jugada que el va precedir i la qualitat en la definició és el de "Txaiàn" Pujol, per ell el premi d'aquesta jornada.

4.-Premi "toca i marxa": Per la seva sobrietat en el joc i l'alt percentatge de passades correctes, "Barra Lliure" Corpas s'enduu el premi aquesta setmana.

5.-Frase del partit: Kini als seus companys: -Tranquils, ja trec jo de porta... (evidentment, el misto va ser de campionat).

6.- M.V.P. del match: Tot i que no xuta a porteria ni que el matin, "Tonyina" Bonamusa va fer un partidàs, un exemple de sacrifici físic per la banda dreta del FCV.

7.- El motor de l'equip: "Valium" Gázquez va tornar a demostrar que viu una segona joventut al FC Vallgorguina, defensa com un tigre de bengala i es suma a l'atac amb criteri, dos gols en les dues últimes jornades del lateral esquerre vallgorguinenc.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: "Kini" s'emporta aquest premi per clavar l'ungla a una pilota quan anava a treure de porteria, i deixar l'esfèric a la frontal de l'àrea.

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Gran partit del FCV, tothom va aportar el seu granet de sorra per aconseguir aquesta important victòria. El premi queda desert una setmana més.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Longaniza" Nolo es va emportar gran part dels records dels lleronins, fins que el van lesionar. Potser si jugués més ràpid la pilota i no l'aguantés tant, s'estalviaria un gran nombre d'entrades...


Només em queda recordar-vos que aquest diumenge rebem el líder al municipal de Vallgorguina, que ho ha guanyat tot, i que hi ha hagut baixes significatives a l'equip producte de lesions del darrer partit: "Longaniza" Nolo és dubte seriós per poder jugar i "Cabezón" Grèbol, amb una fisura a l'escafoide, serà baixa, com a mínim, per un mes.

Força Vallgor!!!!!

5 comentaris:

ibaratus ha dit...

Felicitats per la victòria.
Ara ens hem de posar les piles per afrontar el "Tourmalet" o "Collsacreu"
Només voldria fer una puntualització a la crònica. L'àrbitre seria més bo o més dolent, però fan falta més àrbitres sense xuleria, que no es creguin el xerif del camp i que tot i equivocar-se donin confiança i es mostrin comprensius i entenguin als jugadors. Jo li poso un 10 (si haguéssim perdut, com a molt un 4, je).

Fred! Uh!

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

Felicitats!! M'alegro molt de la victòria! Ànims pel seguent partit!!
Em sap greu, però no podré col·laborar amb el meu gra de sorra dins del camp aquest cap de setmana,...espero recuperar-me aviat i tornar al camp en plena forma!!

Força Vallgor!!!

Barralliure ha dit...

Recupera't aviat Charly!
Trobarem a faltar el teu...cap!:-p

Voldria destacar la internada en un contraatac d'en Clanx...semblava Messi!

Pelusa ha dit...

No ens podem conformar amb aquest petit pas, hem de fer que el municipal de Vallgorguina sigui inexpugnable i aquest diumenge tenim una molt bona ocasió de demostrar de què estem fets!!!

El rival serà dur, però nosaltres hem fet caure torres més altes!!!

Amunt Vallgorguina!!!!

icarus ha dit...

Unes quantes puntualitzacions:

1. ja tenim els mateixos punts que el gener de l'any passat

2. ja hem guanyat els mateixos partits a fora del nostre camp que l'any passat

3. esperem que el lider "la chupe" al nostre camp al igual que els liders que van anar passant pel municipal l'any passat

Dit això, només espero que agafem una dinàmica positiva com la de l'any passat (una mica més aviat a ser possible).
Hem de ser realistes i valorar en justa mesura el resultat del dissabte (nivell del rival) però hem fet un pas endavant i hem crescut en confiança individual d'alguns jugadors i com a bloc som una mica més fots.

Les qüestions futbolítiques del partit del dissabte les deixo per demà entreno.

Amunt Vallgor!!!!!


Visites: