FC VALLGORGUINA 2 - AE RAMASSÀ 2

Posted on/at dimecres, d’octubre 14, 2009 by FCVALLGORGUINA

Aquest diumenge es va veure una clara millora en el joc dels vallgorguinencs, tot i que finalment només es va poder aconseguir l'empat. Un onze titular, ja sense les moltes baixes, sobretot en defensa, que s'havien patit durant els primers partits, va fer que els locals juguessin amb més confiança que les dues primeres jornades i sortissin al camp amb les idees clares i de cara a resoldre el partit des del minut 1. El Ramassà va arribar amb el temps just per escalfar 5 minuts i sortir al camp, cosa que el Vallgorguina va saber aprofitar durant tota la primera part, en què els locals no van deixar d'assatjar la porteria visitant. Fruit d'aquesta pressió, es van començar a veure ocasions de gol fins que sobre el quart d'hora de partit, Pelusa recull una bona passada en profunditat per col·locar l'esfèric a l'escaire i avançar 1 a 0 als locals. Es van seguir veient opcions de gol, sobretot del Vallgorguina, i un Ramassà grogui que es defensava com podia. Finalment, just abans d'acabar la primera part, Valium col·loca el 2 a 0 rematant de cap una pilota centrada per un jugador del Ramassà que, malauradament, es lesionà en la mateixa jugada.

Arriba la mitja part, els locals es conjuren per arofitar aquesta ocasió per sumar tres punts i surten concentrats a la segona meitat. Aquest segon temps segueix essent dels locals, tot i que el Ramassà estira més les seves línies i crea alguna ocasió no gaire clara. Pelusa i Txaiàn fallen una jugada d'1 contra 1 davant del porter que podia haver sentenciat el partit, però arriben els minuts finals i els nervis s'apoderen dels jugadors locals. Al minut 90, fruit d'un córner, la pilota arriba a un jugador del Ramassà que xuta desviat des de la frontal de l'àrea, però aquesta pilota arriba a un company seu que de primeres la introdueix i col·loca el 2 a 1 al marcador. Ja sense temps, els locals en un error de concentració perden la pilota només treure del centre del camp, la recuperen i fan una passada en profunditat que l'àrbitre talla per un més que dubtós fora de joc del jugador local. Ja en descompte, passant 3 minuts del temps reglamentari, el Ramassà fa pujar tots els seus jugadors de camp menys el que tirarà la falta a l'àrea local en busca del "gol del coix", pengen la pilota, la pentina un jugador del Ramassà i, en aquest moment, ja hi ha fins a tres jugadors en fora de joc, un dels quals rep l'impacte de la pilota i la fa entrar plorant dins la porteria. 2 a 2 al marcador, resultat injust a la vista del partit, empat en clar fora de joc i repartiment de punts.

Només desitjar que el jugador del Ramassà que es va lesionar es recuperi ben aviat, i que els vallgorguinencs comencin a espavilar tant en atac (on s'han de matar els partits finalitzant les ocasions) com a darrere (on s'ha d'estar concentrat fins el final del partit).

Força Vallgor!!!    

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": Targeta per Oco "La bala" Puigvert i per Joan "Tonyina" Bonamusa, totes dues grogues per donar unes carícies per darrere als jugadors del Ramassà. El premi és per "La bala", per una vegada que treu una mica de sang al mig del camp...

2.- Targetes Karaoke: cap targeta karaoke, l'esparadrap a la boca de la "Tonyina" Bonamusa segueix fent els seus efectes. Les constants amenaces de ser substituït per l'entrenador suposo que també.

3.-Premi "Txitxarreru": 1 gol de "Pelusa" i 1 gol de "Valium". El premi per "Pelusa", el primer gol va ser de traca i mocador.

4.-Premi "toca i marxa": Tot i l'assistència de gol perfecte del defensa del Ramassà a "Valium" en el 2 a 0, el premi és per "FDS" Ferrer, per donar diverses passades de gol desaprofitades pels davanters.

5.-Frase del partit: "Paco, nosotros estamos contigo!!!", proferida per un aficionat del públic local cap a un jugador del Ramassà que era víctima dels improperis dels seus companys.

6.- M.V.P. del match: "Cabezón" Grèbol, que va ser com un fronton durant tot el partit. Enorme en defensa.

7.- El motor de l'equip: "Muten-Roshi" Mora. Els entrenaments rollo bola de drac que ens fa repercuteixen també en ell, partit molt complet del migcampista local.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: "Pelusa" s'endú el premi per fallar l'ocasió més clara de tot el partit, que el porter visitant va treure amb la cara.

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Aquesta setmana el premi queda desert, perquè tots els jugadors van donar la cara (en Kini "Pagliuca" o "Kiwi" -com li diu el mestre Muten-, més que cap altre).

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Tonyina" Bonamusa va ser qui es va endur més faves de Ramassà, per ell el premi.

Dissabte importantíssim partit al camp de Llerona contra el Joventut Atlètic, equip que si ens guanya ens passarà a la classificació i que, a més, és l'unic equip que ens pot passar a la classificació... vosaltres mateixos!!!!

Finalment, per veure la crònica del partit des d'un altre punt de vista, aquí us deixo el link de la web del Ramassà (que no té gens de desperdici):

http://ramassa.com/


FORÇA VALLGOR!!!! FRED, UHHHHH!!!!!

4 comentaris:

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

La veritat és que em va fer molta ràbia no endur-nos els 3 punts...però destacaria la línia ascendent que va demostrar tot l'equip, i us animo a continuar amb la progressió mostrada.

ANIMS VALLGOR!!!

Pelusa ha dit...

S'ha vist una millora considerable en el nostre joc, però ara, més que mai, necessitem que ens acompanyin els resultats i ens cal una victòria per no sortir tan pressionats al camp... A veure si aquest dissabte ens comportem i sumem tres punts, que d'un en un és difícil arribar gaire amunt...

COMPROMÍS!!!!

FDS ha dit...

Si continuem amb la línea del diumenge passat els partits aniran sortint de cara.
Depén de les ganes i de l'actitud de l'equip sencer.

A per la VICTÒRIA.

Anònim ha dit...

ramassanero

Hola companys!

Penso que som 2 equips amb unes identitats properes, veterania, garra i bon rotllet...

Aquest any tindriem que estar de la part mitja-alta, a veure si ens posem a punt...

Sort i Festa!


Visites: