FC VALLGORGUINA 3 - CF AMETLLA DEL VALLÈS 5

Posted on/at dilluns, d’octubre 26, 2009 by FCVALLGORGUINA

Cap de setmana de canvi d'hora i tots els jugadors convocats pel cos tècnic es presenten al camp de futbol iclús una estona abans de l'hora de la convocatòria (Kini una hora abans i tot). Els locals han preparat durant tota la setmana a consciència el partit contra el líder, el cos tècnic té ben estudiat el sistema de joc de l'Ametlla i presenta una alineació agosarada, sense embuts, amb la intenció de pressionar els visitants des de la seva línia defensiva. Contràriament a d'altes jornades, els vallgorguinencs surten enxufats al màxim, i durant la primera mitja hora de partit asfixien la sortida de pilota de l'Ametlla, recuperant gran quantitat de pilotes fins i tot a la frontal de l'àrea dels visitants. Fruit d'aquesta pressió brutal i del munt de pilotes que es recuperen, "Txaian" Pujol i "Precisión" Becerra avancen 2 a 0 els locals al marcador, inclús "Pelusa" falla fins a tres claríssimes ocasions de gol que podien haver deixat el partit sentenciat.

Però tant perdonar, la petita davallada física que suposa la pressió exercida i la mala sort dels locals fa que l'Ametlla en els últims 20 minuts de la primera part remontin el partit i s'avancin fins al 2 a 3 amb què s'arriba a la mitja part.

La despesa física d'alguns jugadors fa que demanin el canvi als 45 minuts de joc, però el FCV surt un altre cop a tope a la segona part, tornant a pressionar a tot el camp els jugadors de l'Ametlla, amb la qual cosa aconsegueixen tornar a forçar errors defensius que culminen amb l'empat a 3, un autèntic golàs de "Txollas" Bonamusa, rematant d'esperó i fent una vaselina al porter. Un gol de traca i mocador que fa créixer la moral dels vallgorguinencs, que segueixen apretant, i de quina manera, a un líder pràcticament noquejat.

Però novament la desgràcia cau com una gerra d'aigua freda pels locals quan d'una jugada sense cap perill, un rebot provoca el gol en pròpia porta de "Barra Lliure" Corpas. 3 a 4 al marcador, però els locals no abaixen el cap, miren endavant i amb més cor que cap, intenten obtenir un gol per empatar el partit. Les ocasions arriben, però no es materialitzen i l'Ametlla només es dedica a tirar pilotes fora del seu terreny de joc. El partit està totalment trencat, més amb l'expulsió d'un jugador de cada equip per doble amonestació. El FCV treu tota l'artilleria que li queda, "Hamster" Clanxet i "Ru-manius" Marius surten per aglutinar efectius en atac per veure si d'alguna pilota penjada se n'obté algun rèdit, "Barra Lliure" Corpas abandona l'eix de la defensa els últims 10 minuts i s'incorpora com a 5è. davanter, és a dir, el FCV es llença endavant sense miraments per obtenir un puntet.

Finalment, en el descompte, minut 93, un rebuig de la defensa cau a l'únic jugador de l'Ametlla que es troba al centre del camp i que de magistral vaselina col·loca el 3 a 5 definitiu a marcador, quan els 9 jugadors de camp del FCV es trobaven assetjant la porteria de l'Ametlla.

Gran partit dels locals, amb esforç, il·lusió i ganes, cosa que es trobava a faltar a l'equip. Felicitar a tots els jugadors per la seva aportació, vam demostrar ser un equip, ens vam animar en tot moment. Si seguim jugant amb aquestes ganes això tirarà endavant segur!!!

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": "Bala" Puigvert, amb dues targetes grogues s'emporta aquesta setmana el premi. La seva expulsió respon a la sang que va posar al centre del camp. Va fer un gran partit, i va jugar dur, al límit. Avui aquest premi és merescut.

2.- Targetes Karaoke: Sense comentaris. Al final ho hem aconseguit!!! "Momia" Jiménez va estar a punt d'emportar-se'n alguna, sobretot quan va iniciar una baralla "barriobajera" al centre del terreny de joc entre ell i 5 jugadors de l'Ametlla. Aquesta setmana s'emporta el premi per tenir la llengua més ràpida a l'oest de la riera de Vallgorguina.

3.-Premi "Txitxarreru": Es van aconseguir 3 gols, però el més bonic sense cap mena de dubte és el de "Txollas" Bonamusa, per ell el premi d'aquesta jornada. Els altres gols de "Txaian" i "Precisión" també van ser bones rematades.

4.-Premi "toca i marxa": "Talín" Wampyxanco s'emporta aquest premi per la seva assistència en el primer gol vallgorguinenc, una centrada de falta mil·limètrica que Txaian va rematar de cap al fons de la xarxa.

5.-Frase del partit: Txaian a la banqueta de l'Ametlla (amb el marcador 2 a 0): -Què, ara ja no se senten tants jijis ni jajas!!.

6.- M.V.P. del matx: Tot l'equip es mereix aquest premi. Des del número 1 al número 17, tothom va posar el seu granet de sorra per aconseguir una victòria que al final no vam assolir.

7.- El motor de l'equip: "Muten-roshi" Mora i "Txaian" Pujol es van fondre físicament per l'equip en atac i en defensa, donant el 100% d'ells mateixos tot el partit. Aquesta setmana s'emporten el premi compartit.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: "Pelusa" per perdonar fins en tres clares ocasions davant el porter amb el 2 a 0 al marcador i "FDS" Ferrer amb el seu que va provocar el 2 a 3 a favor de l'Ametlla són els nominats. Si "Pelusa" hagués fet la seva feina, l'error d'"FDS" hagués passat a anècdota. Merescut el premi per "Pelusa", a veure si s'espavila i comença a definir...

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Premi desert. Tothom va donar la cara durant el partit.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Pelusa" es va endur la galeta del partit, un fantàstic cop de puny del porter a la cara del davanter vallgorguinenc que li ha deixat alguna marca de guerra per aquesta setmana.





Vive toda la experiencia de Messenger con Orange desde tu Blackberry ¡Descúbrelo!

9 comentaris:

Hajduk ha dit...

Com sempre. Crònica acertadísima. Destecar el canvi de "nick" que ha sofert en Santi: de "merengón" a "momia". Personalment "merengón" li queda com "anillo al dedo".
"Pelusa", tranquil. Només es una mala ratxa.

icarus ha dit...

Com que demà no puc venir a entrenar us deixo el meu comentari al blog:

sens dubte bon inici de partit i actitud inmillorable per afrontar el matx. Després del gran desgast fet fins col.locar-nos amb el 2-0 crec q intel.ligentment ens vam "tirar enrera" o millor dit no anant-los a buscar.Jo crec q va ser una bona decisió.
Buscant explicacions als 3 gols amb passades llargues: potser quan defensem més enrera ens hem d'agrupar més per tal que en qualsevol possible rebot nostre o del davanter rival hi hagi algú del nostre equip aprop. Això voldria dir sacrificar una mica les bandes (laterals i/o interiors més tancats) per tal d'arribar als esmentats rebots, però tinc clar si en pilotes penjades des de la banda seríem prou forts per dalt...
Una frase per definir el partit: el món al revés. Els davanters molt bé a l'hora de defensar (agressius i ben posicionats) i falta acabar de definir ofensivament i els defenses bé en la construcció del joc d'atac (sense complicar-se i amb pilotades amb sentit) i fluixos en el seu aspecte: el defensiu.

per últim tampoc estaria malament en el premi diana nominar a Hamster aquesta setmana per la pilotada de la primera part... QUINA MENJADA!!!! jeje

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

Pel que he llegit a la crònica, el Vallgorguina va fer un bon partit, i el resultat no és fidel al joc que es va desenvolupar durant els 90 minuts.
Una llàstima...però ens quedarem amb el més positiu, la bona interpretació que es va fer del partit, i el bon joc desplegat. Recordem que per alguna cosa l'Ametlla va líder!!!

Vallgor!!!

ibaratus ha dit...

Hola!
Subscric totes les opinions. Bon partit, bona actitud, però falta aquest 25% o 50% de forma física per arribar al nivell físic ideal, tal i com mostra l'enquesta del blog. Per tant, estem en el bon camí, quan s'ajunti el 100% de nivell físic amb el bon joc en equip, pujarem com l'escuma!

Finalment. Estic esperant veure el fantàstic gol de txolles al youtube. En aquell moment jo estava d'esquena i no el vaig poder veure, jeje!

Fred!Uh!
Força Vallgorguina.

Ediwan ha dit...

Bon partit i bon blog nois.
Deixo el meu comentari només perqué crec necessari que sabeu que el blog es seguit per molta gent.
Gran crònica, i pel que he llegit mala sort amb el lider. Esepero que la fortuna us somrigui la propera vegada.
En Pujolet juga aquest any amb vosaltres? Quin crack, un dels millors mitja punta que he vist a la categoria, doneu-li records des de Gualba.
Ànims i ens veiem al camp d'aqui a poques jornades.

FORÇA PITRES!!!
FORÇA VERDS!!!!

Pelusa ha dit...

Bones Ediwan, en pujolet aquí és conegut com "Txaian" (feia molt de temps que no hi havia tanta "modernitat" a la gran Vall... aquests pentinats "fashion" i el glamour que desprèn el fan ser el sex-symbol llatí que sembla a primer cop d'ull, jajaja!!!

Felicitats pel blog del Pitres també, tot i que hauríeu de treure alguna rata que us deixa comentaris, jeje!!

Ens veiem al camp!

Força Vallgor!!!
FREDDDD UHHHHHH!!!!

Hajduk ha dit...

Anquesta del tot injusta!
Aquest dimarts Milan-Madrid!!
El dimecres el Bar$a_Rubin juguen a les 18'30.
Canviem l'entreno pel dimecres?

FORÇA VALLGOR
HALA MADRID

ibaratus ha dit...

Hola!
Hajduk, Anquesta va amb "E" => Enquesta.
Pensa que estàs en molta minoria. És normal que es facin coses pensant en la immensa majoria i no en la immensa minoria. Em sap greu, però ser del Madrid en territori enemic ha de tenir les seves conseqüències.
I que no se t'acudeixi demanar un canvi de dia d'entrenament el dia que jugui "la Vermella".
A més a més, em sembla que aquesta enquesta no servirà de res, perquè al final es farà el que digui el mestre "Muten Mora" o altrament dit "Follet Tortura".

Força Vallgorguina!
Fred!Uh!

Pelusa ha dit...

Ens vam escapar de la dictadura Wampiana, i hem caigut sotmesos a règim totalitari del Follet Tortura, proposo:

REVOLUSIÓÓÓÓNNNNN!!! (a l'estil cubà, que mola més...)


Visites: