Últims Resultats

Posted on/at diumenge, de novembre 18, 2012 by FCVALLGORGUINA

El blog es mou! Aquesta vegada serà en versió reduïda degut a que ha passat un temps dels últims partits i les imatges són una mica borroses i també a que les últimes actuacions dels de negre facin que l'expressió escrita del cronista-jugador pugui ser escabrosa de llegir i difícil de pair pels senyors col·legiats (que ens consta que ens seguiu des d'algun punt del planeta). Així doncs, sense fer referència alguna a l'execrable actuació arbitral que ens sembla perseguir anem al que purament és futbol.

SANTA AGNÈS 4 - VALLGORGUINA 0

PRIMER DE MAIG 4 - VALLGORGUINA 2

Bon inici de partit en el que el Vallgor es va començar avançant en el marcador però que, en un excés de confiança els "maigs" van aconseguir donar-li la volta. El vallgor però en una jugada molt assejada i amb un magistral centre-xut-passada de Kanouté aconsegueix empatar el marcador i arribar a l'empat en la segona part.
En el primer minut de la segona part es va produir una jugada fortuita que, sense voluntat alguna, un xut dels locals va anar a parar al cos del Sr. Cordills que al cobrir-se amb les mans dins l'àrea va provocar penalti i la seva consegüent expulsió (el meu dubte és, segons l'acta del men-in-black el jugador va sortir al camp al minut 45 però va ser expulsat al minut 26, en fi...). El penalti encaixat ficava per damunt als locals, però el Vallgor va apretar fort per buscar l'igualada, es va intentar per ambdós bandes, pel centre, però no s'arribava a crear massa perill, mentre que la defensa es mantenia sòlida i poc podien fer els locals. Així en un contracop ràpid d'aquests i una sèrie de rebots, van aconseguir ficar el 4rt en el marcador.
Nova derrota d'un Vallgor que, va sucumbir en les jugades a pilota aturada...
P.D.: Col·laboració especial a la banqueta de "Clanxito Vilanova", per fi has vist clar que el teu lloc al camp sempre ha estat a la banqueta???

VALLGORGUINA 1 - SANT CELONI /SANT ESTEVE 1

Partit en el que es començaven a provar nous moviments i tàctiques defensives i de transició que van ser exitoses durant gran part del partit en la que els jugadors es van trobar còmodes i la pilota anava rodant bé entre línies. Es va començar a crear perill i a acabar jugades que entraven per les dues bandes i pel centre aprofitant la velocitat dels jugadors i la capacitat de rebre pilotes aèries. Així Pelusa i Txaian van tenir bones ocasions que van sortir fora per ben poc. En una sortida de porteria visitant, Muten roba una pilota que, amb un xut fluix però ben dirigit, aconsegueix colar a la porteria contraria en el minut 22 posant per davant al marcador als verdiblancs. Tot l'equip va seguir en la mateixa bona línia i es van tenir oportunitats que no es van acabar de concretar. Amb aquest resultat d'1-0 s'arribava a la mitja part.
La segona part va començar igual amb l'atac dels locals que en algunes jugades van tenir la possibilitat de ficar el 2n al marcador amb xuts fora de Waterboy i Txaian. L'especulació amb el resultat del Vallgor que per moments semblava que amb l'1-0 es conformava va fer que els 12 jugadors del santceloni/santesteve es tiressin endavant buscant l'empat quan, al minut 90 i escaig, enmig d'un batibull a l'àrea del Vallgorguina un jugador visitant troba una pilota perduda i, amb un gran "misto", la fica al fons de la xarxa empatant el partit.
Empat al Municipal de Vallgorguina, és només un punt, però podria haver estat una victòria...

EL QUE EM PASSA PEL CAP

Nois i altres éssers extranys components del Vallgor!
Sabem el que tenim, sabem el que estem entrenant (i el que entrenareu!) i sabem, més aviat veiem, que ho podem fer bé! Aquest any probablement no arribem a Xampions (més que res perquè no crec que l'estadi reuneixi la normativa FIFA) però si es mostra actitud durant els 90 minuts del partit, més els entrenaments setmanals, podem lluitar per estar més amunt del que estem, ens ho mereixem i ho tenim!
Tenim clar que hem de lluitar contra "elements" oscurs que juguen a dificultar-nos el camí (que poètic que m'ha sortit!) s'ha de jugar bé, s'ha de jugar net i s'ha de marcar! Que tots ho tenim a les botes (menys en Pedri que se n'ha de comprar unes noves) així que FORÇA VALLGOR!!!!!!!!

Namasté!

AMETLLA ASSOC. 2 - 0 F.C. VALLGORGUINA

Posted on/at dilluns, de novembre 05, 2012 by FCVALLGORGUINA

Partit igualat el que es va viure al municipal de l'Ametlla en el que els dos equips tenien les seves aspiracions particulars, els de l'Ametlla alçar-se entre els primers de la classificació i els de Vallgorguina  fins a mitja taula.
Malauradament, ja que realment no s'havia de fer, les constants queixes de l'Ametlla cap a l'àrbitre van fer que aquest quedés totalment desquiciat i la segona part del partit pités a favor de l'equip local. Sincerament gent de l'Ametlla, el partit no s'ho mereixia.

L'inici de partit va ser molt igualat, amb possessió repartida pels dos equips, als de Vallgorguina només ens faltava acabar i definir les accions, mentre que l'equip local ho intentava de totes maneres. Així doncs, una successió de jugades en les que Longaniza, Bowie i Txaian tingueren ocasió de crear perill no van donar el fruit esperat. En un contracop ràpid de l'ametlla cap al final de la primera part, una jugada que va anar cap a les dues bandes va acabar amb una centrada que es va passejar per l'àrea del Vallgorguina i va acabar al fons de la xarxa d'un remat de cap. Així es va arribar al descans amb un 1-0 en una primera part bastant igualada.

El principi de la segona part va marcar la pauta de la que serien els següents 45 minuts. Queixes incessants cap a l'àrbitre que aquest no va saber parar en el seu moment i que van fer decantar la balança de les decisions cap a l'equip local. Als 5 minuts de la segona part, una bona centre per la banda per part de Muten arriba perfectament al cap de Waterboy que no encerta a rematar bé en una jugada que hagués pogut significar l'empat. L'Ametlla va guanyar més la possessió i la profunditat en el joc tinguent ocasions que no arriben a concretar. Al minut 65 entra Pelusa per ajudar a l'equip a buscar l'empat i al 70 AK-47 per apuntalar la defensa. Les faltes en contra dels Vallgorguinencs marquen la tònica del partit. Cap al final del partit en un contracop llarg dels Ametllencs Tong-Po fa una sortida llarga en la que el davanter se la juga xutant des de fora i cola l'esfèric al fons de la porteria.
2-0 a favor dels locals en un partit igualat al mig del camp però que les ocasions ben aprofitades pels de l'Ametlla van fer decantar el marcador al seu favor.

L'11 de Muten i Pelusa: Tong_po, Sr. Cordills, Bud sPAUncer, FDS, Pedri, Muten, Waterboy, Txaian, Bowie, Zambrotta i Longaniza. A la banqueta: Pelusa i AK-47.

Premi "El Mur": A la defensa, pels pocs gols encaixats en els últims partits. Si no ens marquen no perdem.

Premi "Cabezón": Waterboy. Va fallar un cop de cap que podia haver significat l'empat i canviar el rumb del partit. Menys diagonals i cons i més rematades de cap!!!

Premi "Homer Simpson":  Txaian, és va nutrir com Déu mana just abans del partit fotent-se un Donut de xocolata dels bons! Energia Pura!!!

Premi "Rosca-Xapa": Als 13 integrants que es van desplaçar a l'Ametlla en dijous demostrant que el primer és Vallgor!!! (com en l'entrenament del dimecres passat on ningú va faltar).

Premi "Gourmet": Als meravellosos entrepants de després del partit que suposaven tot un entrenament extra pels músculs de la mandíbula!

Ànim i a pel proper partit!!!

Namasté!

F.C. VALLGORGUINA 2 - PALAUTORDERA "B" 2

Posted on/at dilluns, d’octubre 22, 2012 by FCVALLGORGUINA

Dissabte a les 2 de la tarda els vallgorguinencs quedaven concentrats per preparar un partit de dos equips que estan a una nivell molt semblant a la classificació i en el que sumar punts era un dels objectius clars per confirmar que l'equip comença a enlairar-se.
Des dels estudis de TV3 se'ns va avisar que la pluja (que afortunadament no va aparèixer) podia ser un gran contratemps per la pràctica i el desenvolupament del joc dels equips però ningú ens va avisar que el senyor col·legiat també ho ficaria difícil.

Partit lleig des del principi en el que quan es volia començar a jugar, els de palautordera tallaven qualsevol jugada a base de planxes i faltes sense que fossin amonestats o ni tan sols avisats per l'àrbitre. Això va fer que el joc dels dos equips fos cada cop menys vistós i les entrades a destemps, planxes, colzes i algunes actuacions dignes d'un Òscar de l'acadèmia d'actors, fossin la dinàmica general passats els primers 30 minuts de partit i, sobretot, els últims 15 minuts.

El primer gol del partit va ser en el minut 2 de partit en una falta ben picada pel Palautordera que Tong-Po no arriba a treure per ben poc. Lluny de fer-se enrera els jugadors del Vallgorguina van sortir esperonats a buscar el gol de l'empat. Al minut 10, en una jugada amb una passada de primeres cap a Txaian a la frontal de l'àrea, aquest encerta una bonica vaselina que ficava l'empat al marcador. La pàjara vallgorguinenca no es va fer esperar i en la jugada següent el palautordera es tornava a ficar per davant en el marcador amb una jugada personal. A partir d'aquí, i en un partit on el joc es va concentrar en el  mig del camp i els llarguíssims serveis de porteria del palautordera, el Vallgorguina va anar endavant a buscar l'empat, Bowie, Txaian, Waterboy, Kanouté, Muten, Zambrotta, tingueren alguna ocasió que no van saber aprofitar, però que cada vegada apropava més a l'empat.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica, el palautordera també ho intentava amb intensitat, però el Vallgor, confiant en la formació inicial, va ser qui va encertar de nou. Una falta ben ficada a la central de l'àrea per FDS és enganxada per Muten de cap que la fica al fons de la xarxa, establint així el 2-2 al minut 56 de partit. A partir d'aquest moment i degut en part a la permissivitat de l'àrbitre, el joc es va emmaranyar, i una successió de faltes i insults acaben amb l'expulsió de Ru-mànius  als 15 minuts d'haver entrat al terreny de joc. En els últims 15 minuts de partit Longaniza i Pelusa, que havien entrat durant la segona part, també van intentar sense èxit avançar al vallgor. Així doncs, empat a 2 al municipal de Vallgorguina.

L'11 de Muten i Pelusa: Tong-Po, Òscar, Pau, FDS, Pedri, Muten, Waterboy, Bowie, Zambrotta, Kanouté i Txaian. A la Banqueta: Pelusa, Longaniza, Placas i Ru-Mànius.

Premi "Penya Amics de l'Àrbitre" pels que es dediquen a recordar a l'àrbitre tot el que l'estimen. Va, intentem que no ens ensenyin targetes tontes o ens arribin a expulsar, que al final això repercuteix a tot l'equip.

El premi RoscaXapa del partit és per l'afició! Sempre ajuda trobar amics, pares, mares, dones, simpatitzans, fanàtics, mascotes o cobradors del frac a la zona VIP de la grada, us animem a seguir així a cada partit de casa.

El premi Karate Kid del partit és per Placas, demostrant una vegada més contundència en defensa (crec que aquell no es va apropar més a ell...)

Premi "Guasap" per Pedri: Enhorabona per tornar a ser part del club VIP d'integrants del FC Vallgorguina.

4 punts en els últims 2 partits. Sempre que sigui puntuar és bo i si guanyem encara millor!!!!!!