AMETLLA ASSOC. 2 - 0 F.C. VALLGORGUINA

Posted on/at dilluns, de novembre 05, 2012 by FCVALLGORGUINA

Partit igualat el que es va viure al municipal de l'Ametlla en el que els dos equips tenien les seves aspiracions particulars, els de l'Ametlla alçar-se entre els primers de la classificació i els de Vallgorguina  fins a mitja taula.
Malauradament, ja que realment no s'havia de fer, les constants queixes de l'Ametlla cap a l'àrbitre van fer que aquest quedés totalment desquiciat i la segona part del partit pités a favor de l'equip local. Sincerament gent de l'Ametlla, el partit no s'ho mereixia.

L'inici de partit va ser molt igualat, amb possessió repartida pels dos equips, als de Vallgorguina només ens faltava acabar i definir les accions, mentre que l'equip local ho intentava de totes maneres. Així doncs, una successió de jugades en les que Longaniza, Bowie i Txaian tingueren ocasió de crear perill no van donar el fruit esperat. En un contracop ràpid de l'ametlla cap al final de la primera part, una jugada que va anar cap a les dues bandes va acabar amb una centrada que es va passejar per l'àrea del Vallgorguina i va acabar al fons de la xarxa d'un remat de cap. Així es va arribar al descans amb un 1-0 en una primera part bastant igualada.

El principi de la segona part va marcar la pauta de la que serien els següents 45 minuts. Queixes incessants cap a l'àrbitre que aquest no va saber parar en el seu moment i que van fer decantar la balança de les decisions cap a l'equip local. Als 5 minuts de la segona part, una bona centre per la banda per part de Muten arriba perfectament al cap de Waterboy que no encerta a rematar bé en una jugada que hagués pogut significar l'empat. L'Ametlla va guanyar més la possessió i la profunditat en el joc tinguent ocasions que no arriben a concretar. Al minut 65 entra Pelusa per ajudar a l'equip a buscar l'empat i al 70 AK-47 per apuntalar la defensa. Les faltes en contra dels Vallgorguinencs marquen la tònica del partit. Cap al final del partit en un contracop llarg dels Ametllencs Tong-Po fa una sortida llarga en la que el davanter se la juga xutant des de fora i cola l'esfèric al fons de la porteria.
2-0 a favor dels locals en un partit igualat al mig del camp però que les ocasions ben aprofitades pels de l'Ametlla van fer decantar el marcador al seu favor.

L'11 de Muten i Pelusa: Tong_po, Sr. Cordills, Bud sPAUncer, FDS, Pedri, Muten, Waterboy, Txaian, Bowie, Zambrotta i Longaniza. A la banqueta: Pelusa i AK-47.

Premi "El Mur": A la defensa, pels pocs gols encaixats en els últims partits. Si no ens marquen no perdem.

Premi "Cabezón": Waterboy. Va fallar un cop de cap que podia haver significat l'empat i canviar el rumb del partit. Menys diagonals i cons i més rematades de cap!!!

Premi "Homer Simpson":  Txaian, és va nutrir com Déu mana just abans del partit fotent-se un Donut de xocolata dels bons! Energia Pura!!!

Premi "Rosca-Xapa": Als 13 integrants que es van desplaçar a l'Ametlla en dijous demostrant que el primer és Vallgor!!! (com en l'entrenament del dimecres passat on ningú va faltar).

Premi "Gourmet": Als meravellosos entrepants de després del partit que suposaven tot un entrenament extra pels músculs de la mandíbula!