C.E. LLERONA 5 - F.C. VALLGORGUINA 2

Posted on/at dimecres, de gener 13, 2010 by FCVALLGORGUINA

Després de l'aturada nadalenca, els vallgorguinencs es presentaven el diumenge a la tarda a les instal·lacions parroquials de Llerona amb l'intenció de començar el nou any espantant els fantasmes del 2009 i començant a fer-se valer a la categoria, doncs la plantilla de l'equip pot donar molt més rendiment del que està oferint en la ja pràcticament extingida primera volta de la competició.

Conscients del fred que es podia patir, l'onze titular va escalfar a consciència per preparar un partit complicat, amb un rival que ha deixat escapar pocs punts de casa i que en el primer tram de lliga va ser l'únic capaç de seguir l'estela de l'Ametlla.

El partit va començar prou bé pels vallgorguinencs que amb una molt bona pressió iniciada per la davantera es va poder avançar al marcador al minut 20 de partit mitjançant gol de "Pelusa" després de la magistral assistència de "Txaian". El Llerona tenia moltes dificultats per sortir del seu terreny de joc però el Vallgorguina, amb el pas dels minuts, va anar cedint espais i això va provocar l'empat dels lleronins al minut 27 de partit. Com sempre, van venir els deu minuts de pàjara col·lectiva del conjun verd-i-blanc, el que va provocar que al minut 38 de partit el marcador ja mostrés un 3 a 1 favorable als locals, que trencaven la defensa amb passades molt bones a la seva esquena, una d'elles després d'un error infantil de "Muten" quan intentava treure una falta ràpidament.

Tot i això, els de Vallgorguina no es van arronsir i "Waterboy", un altre cop a passada magitral de "Txaian" va escurçar les diferències al marcador al minut 44. Amb el resultat de 3 a 2, i el partit molt obert, es va arribar al descans.

La segona part va començar com la primera, amb el Vallgorguina apretant des de l'inici, i aconseguint arribar amb bones jugades que no es materialitzaven. Però novament, i amb una jugada aïllada i sense massa perill, "Tong-Po" fa un misto quan volia refusar una pilota poc compromesa, la qual cosa habilita a un davanter lleroní per posar el 4 a 2 al marcador a plaer. El Vallgorguina, fidel als seus principis, no llença la tovallola, i apreta més, però descuidant una mica la defensa. Entren al camp "Ru-mànius" i "Negro" per "Talín" i "Valium", ja completament exprimits, per donar una mica més de consistència defensiva i aprofitar més les bandes. Aleshores, una bona jugada visitant acaba amb un clar penal a favor fet a "Muten". El mig vallgorguinenc erra la pena màxima estavellant la pilota a l'escaire de la porteria i, en la jugada posterior, sobre el minut 65 de partit, una cessió diabòlica de "Cabezón" a "Tong-Po" el posa en seriós compomís i la pilota acaba novament a peus d'un lleroní que marca el definitiu 5 a 2. En aquests instants, ja havia entrat al camp "Momia" per un fos "Txaian" i, al minut 78, finalment, entra "Longaniza" per Pelusa, també fos.

En definitiva, resultat massa abultat pel que es va veure al terreny de joc i, novament, severa golejada d'un altre equip que necessita crear 3 ocasions per fer 5 gols... es podria dir que el Vallgorguina va fer el seu particular regal de reis als lleronins.

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": Premi desert, l'àrbitre va considerar que no era un partit de targetes.

2.- Targetes Karaoke: Premi desert per la mateia raó anterior.

3.-Premi "Txitxarreru": Dels dos gols que es van aconseguir, un de "Pelusa" i l'altre de "Waterboy", el premi se l'emporta "Waterboy" per fer un gol dels anomenats "psicològics", que van donar forces per començar la segona part amb opcions.

4.-Premi "toca i marxa": Aquesta setmana el premi és per "Txaian" per les dues fantàstiques assistències de gol que va fer, la primera amb un túnel impressionant.

5.-Frase del partit: Àrbitre a "Muten" quan li van fer penalty: "No saco targeta porque no es un partido de targetas y no tenías el balón controlado". Era vermella directa com a mínim.
6.- M.V.P. del matx: Premi per tot l'equip, per la bona predisposició i actitut demostrada al camp.
7.- El motor de l'equip: Premi per "Waterboy" en reconeixment a l'esforç físic que realitza sempre que té "Talín" jugant per darrera seu, doncs ell si que n'ha de marcar dos a cada jugada.
8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: "Tong-Po", per segona setmana consecutiva opta al premi. "Muten" també, pel doble regal als contraris, primer en perdre la pilota en una falta a favor i després per errar el penal. Aquesta setmana, merescudament, "Muten" passa a la història del premi "amb l'exterior".

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Premi per "Kini", per avisar a última hora que no podia venir al partit. Amb tot el carinyu...

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Pelusa" va tornar a ser objecte de les faltes i durs marcatges dels defensors del Llerona. Per ell el premi


El debut de "Barra Lliure" com a delegat de l'equip va ser desatrós... la grip del pollastre que va agafar el divendres a la nit al "Lapsus" va fer estralls en la seva portentosa forma física i va provocar que fos baixa d'última hora pel partit. No obstant això, va acompanyar l'expedició vallgorguinenca i va realitzar un intent de suborn al "trencilla" del partit, Sr. Risueño, que va pitar un penal que no van saber aprofitar els seus companys.

Diumenge vinent, últim partit de la primera volta davant d'un Llinars "B" que es troba a conc punts dels vallgorguinencs, podria ser una bona víctima per començar a escalar posicions, però el joc del FCV sempre és una incògnita... demostraran d'una vegada del que són capaços o continuaran amb la tònica habitual, és a dir, la schweppes que es barregen amb Bombay Saphire cada dissabte a la nit, alguns, i durant tota la setmana els altres???


Força Vallgor!!!! FRED, UHHHHHH!!!!!

5 comentaris:

txolles ha dit...

Crònica molt acurada novament, però... veig que txolles, que ja compta poc pel cos tècnic, ni tan sols és esmentat a la crònica, tot i jugar 15 minuts a un alt nivell (concretament a 232 metres, que és l'alçada del camp del Llerona).

D'altra banda, per què el futbol és tant injust amb el FCVallgorguina?

En més de la meitat dels partirs hem estat superiors al rival... inclòs el lider, però em sembla que algú ens vol mal.

Som-hi FCVallgorguina
Fred! Uh!

pelusa ha dit...

La historia mai parla dels segundons... per aixo txolles ni apareix a la crónica. Et vaig oblidar perque tampoc vas fer res de l'altre mon jeje..

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

Jo crec que algú ens està fent BUDÚ, a l'estil CR9!!! Serà el SJ9???

SJ9 ha dit...

eh, eh. Que jo no he dit res! Potser si jugués algun partit complet guanyariem mes partits. Encara no he jugat ni un partit sencer. Espero que contr en meu ex-equip el mister em fagi un favor i em deixi jugar tot el matx. Els hi tinc unes ganes als del Llinars!!!

Pelusa ha dit...

No et queixis tant, que has jugat més que molts altres jugadors!! El fet de ser un merengue no hi té res a veure, eh... jajajajaja.


Visites: