FCV 6 - CE ARENYS DE MUNT 0

Posted on/at dilluns, de setembre 21, 2009 by FCVALLGORGUINA

Partit de presentació davant de l'afició de l'equip vallgorguinenc davant d'un modest CE Arenys de Munt "B" el que es va celebrar ahir, a tres quarts de dotze del migdia al municipal de Vallgorguina. Un altre cop, com durant tota la pretemporada, els locals presenten una alineació amb tots els efectius "no tocats" del primer equip, que està patint moltes baixes en aquests primers partits.

El partit comença, com també ve essent habitual, amb el FCV adormit i l'Arenys de Munt mossegant a dalt, però sense arribar a generar cap perill real a la porteria local. De mica en mica, els verd-i-blancs es van posicionant i despertant i els gols comencen a arribar: la primera part finalitza amb un 5 a 0 al marcador, amb quatre dianes d'"Ar-màrius", el perla dels Càrpats, i un golet de l'incombustible "Pelusa". Només destacar qe a punt de finalitzarla primera part, "Txollas" es va haver de retirar lesionat, omplint encara més l'infermeria de Vallgorguina.

La segona part comença sense cap canvi per part dels locals, llevat de l'obligat per lesió de "Txollas", i després del resultat de la primera part, els locals aixequen el peu de l'accelerador i es dediquen a adormir el partit, el que fa que l'avorriment s'apoderi del respectable. Només el golet de Santi "Merengón", que així s'estrena en el caseller de golejadors, va fer que se sentís algun aplaudiment al camp.

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": cap targeta per l'equip local, "Ar-màrius" si que es va endur algun record dels defenses arenyencs...

2.- Targetes Karaoke: cap targeta karaoke, l'esparadrap a la boca de la "Tonyina" Bonamusa comença a fer efecte.

3.-Premi "Txitxarreru": 4 golets d'"Ar-màrius", el perla dels Càrpats, 1 gol de "Pelusa" i 1 gol de "Merengón". El premi, per pesat, se l'endú "Ar-màrius"

4.-Premi "toca i marxa": "Pelusa" dues assistències de gol a "Ar-màrius", premi merescut.

5.-Frase del partit: "Nom toquis!!! Nom toquis!!! Nom toquis!!", proferida per un exaltat "Talín" Wampyxanco.

6.- M.V.P. del match: "Ar-màrius", sense cap dubte, per un partit molt complet del perla.

7.- El motor de l'equip: Pep "Txaiàn" Pujol, per venir a jugar sense dormir i aguantar tres quartes parts del partit a un gran nivell.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit:Tot i el recital en aquest apartat de tots els jugadors i porter de l'Arenys (sobretot el porter, que va regalar un gol), el premi ha de ser per un jugador local i "El Negro" Cosano va fer mèrits més que sufcients per endur-se'l.

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Manel "El Negro" Cosano, segurament per deficiències físiques producte d'una nit moguda.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Ar-màrius" es va endur un bonic record dels arenyencs que fins i tot l'àrbitre va reconèixer que era targeta taronja, per no dir vermella.

2 comentaris:

ibaratus ha dit...

Felicitats pel bon partit de presentació i el resultat a tot l'equip!!!
Haig de dir, que per un dia, en comptes "d'Ar-màrius", semblava que amb el Vallgorguina jugués en "Ro-màrius".
Informo, que finalment la lesió de "Txollas" és més seriosa del que semblava i és seriós dubte pel debut a la lliga.
Endavant i crits!!!
Fred!Uh!

icarus ha dit...

Havia escrit una crònica o comentari crítico-constructiva del partit d'ahir de mitja pàgina però no se m'ha publicat.

Avui a entreno ja m'explaiaré.

Fins després!!!


Visites: