FCV 1 (de regal) - BIGUES I RIELLS 4

Posted on/at dimarts, de setembre 29, 2009 by FCVALLGORGUINA

El dissabte a la nit, als concerts de Festa Major, ja es s'ensumava que l'equip vallgorguinenc no tindria un bon debut a la Lliga del grup 9 de tercera territorial. Gairebé tota la plantilla (sempre n'hi ha que es porten bé) es trobava al poliesportiu de Vallgorguina practicant l'esport que més els agrada, la barra fixa... Així les coses, l'endemà, amb poques hores dormides (els que van dormir) i mal dormides (pel nivell d'alcoholèmia present en més d'un jugador), van fer que el partit fos un autèntic desastre.

Només iniciar-se el partit ja es veia a venir que les coses no acabaven de rutllar... totes les línies de l'equip estaven espesses, molt espesses, i els de Bigues, més vius que els locals, van aprofitar les badades generals del FC Vallgorguina per avançar-se 0 a 3 al marcador mentre els locals encara estaven navegant pel camp. Només el regal del col·legiat Aníbal (ja aniria sent hora que el jubilessin o li prohibissin el consum de substàncies psicotròpiques) va permetre que els locals fessin el gol de l'honor (gol fantasma, però molt fantasma, ja que lapilota ni tan sols es va acostar a la línia de gol...).

Amb 1 a 3 es va arribar a la mitja part, i va començar la segona amb un Vallgorguina més tirat endavant, mossegant sense gaire encert la defensa rival i generant alguna ocasió més fruit de l'empenta que no del bon joc. Amb tot el Vallgorguina abocat a davant, els contraatacs del Bigues eren letals, i en un d'ells es materialitzà l'1 a 4 que fou el resultat definitiu, resultat que significa un sever càstig pels vallgorguinencs, que hauran de prendre's les coses amb una mica més de seriositat si volen aspirar a fer quelcom aquesta temporada.

Avui s'obviaran els "premis i destacats" per no ferir sensibilitats de ningú, inclòs el redactor de la noticia...

La setmana que ve, el FCV es desplaça a Figaró, un equip que ha començat la temporada encara pitjor que els vallgorguinencs, perdent 5 a 1 al camp del Llerona "B". Sembla que es tracta d'una bona ocasió per adreçar el rumb dels verd-i-blancs.

Força Vallgor!!!!


Visites: