SOPAR FINAL DE PRE-TEMPORADA

Posted on/at divendres, d’octubre 12, 2012 by FCVALLGORGUINA

Després d'una pre-temporada molt digna i plena de diagonals, cons i altres elements amb tant poca consistència com la goma que es va carregar Pelusa per castigar en Pedri, els integrants de la plantilla del F.C. Vallgorguina van decidir fer un sopar final de pre-temporada per celebrar que s'ha sobreviscut a durs entrenaments i, aprofitant que el preparador físic arribaria tard al sopar, fer una reunió clandestina per veure si el fotem fora ja per obligar-nos a fer les burrades d'entrenaments a les que ens està sotmetent.



Els valents jugadors reunits al menjador del patrocinador Can Nofre: Pipo, Pedri, Sonrisas, Linte, Pitu, Txaian, Pelusa, Txitxa, Negro, Longaniza, Oco, FDS, Muten i Waterboy vam ésser il·luminats durant tota la nit escoltant les incessants batalletes d'en Linte que, una vegada més, va demostrar la seva capacitat per animar la vetllada.
Durant tota la nit, la conversa va anar degenerant (no podia ser d'una altra manera) i, degut a la censura dins el whatsapp liderada pel tècnic de l'equip, un grup de revolucionaris va crear un xat alternatiu amb llibertat d'expresió en el que alguns jugadors del club van "confessar" alguns dels seus secrets més ben guardats. No direm el nom del jugador però sí els secrets més rellevants:
"Jo quan (un centre comercial) estava al meu barri... em vaig cagar a la porta"
"Mireu-me la berrugueta..."
"Jo practico onanisme al balcó"
"Si avui guanya el Madrid, li faig el Rosca Xapa a la parenta..."
"Que disssses???"

Després d'haver-se acabat l'orujo, la concentració del FCV es va desplaçar en massa a Le Poupé, on ens esperava un ambient caldejat, i molts litres d'alcohol per davant, sort de l'experiència i veterania d'alguns membres de la secretaria tècnica de l'equip que, aprofitant l'alt grau d'alcoholisme en sang, van aprofitar per tancar el fitxatge d'un dels porters juvenils de la contrada amb més projecció i futur. Coneixent la llegenda dels cracks actuals, el fitxatge va ser tancat i signat en un tovalló de paper, properament se'n revelarà el nom...

La nit va passar factura a aquells qui matinaven al dia següent per anar a entrenar ben d'hora, ben d'hora, però això no va impedir que una petita representació del club continués la tàctica marcada per Muten. Les desmarcades per la banda de Longaniza, Linte, Pitu, Waterboy i Wampyxanco van permetre que el joc del Vallgorguina ocupés tota la banda (vull dir la barra) per anar demanant Gin-Tònics sense parar mentre FDS es quedava defensant la posició entre la porta de sortida i el lavabo en cas d'haver de sortir corrents.

Després, la boira va envair les accions següents cosa que ens incapacita per seguir narrant la nit. Això sí, estem segurs d'una cosa, la que va ser i probablement serà una de les paraules més sonades de la nit I del que resta de temporada... ROSCAXAPA!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

Pelusa ha dit...

No tornaré a ser el mateix després de saber què és i com funciona el rosca-xapa... Aquest cap de setmana passat he agafat febre i tot només de pensar-hi!!

Gran crònica de la nit, després del sopar han començat les victòries de l'equip!

FDS ha dit...

I com sempre s'ha demostrat que hi ha jugadors que es mouen més bé fora dels terrenys de joc que dintre d'ells..

muten ha dit...

No us preocupeu pel preparador físic, que encara us queden molts km per fer als entrenaments. I ja veureu que després u agraireu quan veieu que podeu rendir molt més al camp!!!!!!!


Visites: