PLANNING SORTIDA A FRANÇA

Posted on/at dijous, de juny 02, 2011 by FCVALLGORGUINA

Bé, una vegada sondejat el preu d'autobusos i furgonetes de lloguer, hem decidit traslladar-nos (per raó del preu) a la vila d'Auterive, on disputarem el partit internacional el proper 18 de juny, en cotxe.

Dades a tenir en compte:

1.- CONVOCATÒRIA: Placas, Wampyxanco, FDS, Tong-Po, Pedrito, Linterna, Krusty, Fideu, Sonrisas, Hamster, Txaian, Longaniza, Negro, Cristombal, Orchatas, Muten, Mini-Txaian i Pelusa (18). Si ens deixem algú a la llista que ho digui el més aviat possible.

2.- PLA DE RUTA: Quedarem el dissabte 18 de juny a les 9:00 hora zulú al Casal del Poble de Vallgorguina, des d'on es sortirà. El viatge són unes 4 hores en cotxe i en aquell moment ens repartirem en cotxes. Pararem a mig camí per esmorzar i perquè la canalla faci pipi. Cal que porteu, si no voleu gastar diners, esmorzar i dinar. Arribarem sobre les 13:00-14:00 a destinació i allà dinarem (cadascú el que es porti, si no porteu res haureu de buscar uns restaurant). A les 17:00 s'inicia el match. Quan acabem el partit serà hora de plantar les tendes de campanya (qui tingui tenda que la porti, si no en tenim prous dormirem al ras, aquells que vulguin dormir). Després ens donaran sopar i beguda. Sortida nocturna. Diumenge quan ens llevem ens portaran esmorzar i dinar, havent dinat tornem cap a casa.

3.- COSES QUE S'HAN DE PORTAR: Esmorzar i dinar de dissabte, 5 € per persona per pagar l'estada, tendes de campanya, botes de futbol (roba no caldrà, la portarà tota el club).

4.- DESPESES APROXIMADES: 5 € per persona per pagar l'estada, més les despeses de gasolina i peatges de cada cotxe (que es repartiran entre els que vagin al cotxe), comptem que seran aproximadament uns 30 € per persona, segurament menys. A part totes les copes, souvenirs i despeses vàries que cadascú vulgui fer a Auterive.

Queda dit!!! Ens veiem el 18 a les 9 del matí....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

queda escoltat i entès!

Pregunta: necessitem permís dels pares per anar a França...

placas

FCVALLGORGUINA ha dit...

en pedrito necessita permís dels pares, i dels tutors del centre d'educació especial (pels que no ho ententen és un col·legi per retrassats mentals) per poder sortir del país... encara que ara que hi penso, algú més de la llista també necessitaria aquest permís del seu col·legi... en fi, com que tenim mossos al grup, suposo que no tindrem problemes a la duana, jejejejeej!!!


Visites: