CONVERSES AMB LA PEIXATERA CAP.3

Posted on/at dimecres, de maig 04, 2011 by FCVALLGORGUINA

Després d'uns dies de descans i amb la tornada del futbol no es podia fer esperar més un nou capítol de la peixatera.

Dins del mercat una de les parades més freqüentades és la que regenta en JM.P. Aquesta ens proposa remeis casolans per a: l'unglot del peu, pel dolor dels genolls, per les mucositats dels carnots, i un llarg etc. a més sempre fa una bona oferta, cada dia el podem sentir dient "en tinc dos" x un. Recentment s'ha incorporat un nou inquilí al mercat, es tracta d'en M.M. expert en cantades, per un preu mòdic ell et paga i t'obsequia enmig del passadis amb una de les seves habituals cantates com les: Misto cap aquí o la Surto o no surto.

Sí, sí, aquella d'allà el fons és qui us penseu, la Pilarín, a veure aquesta setmana amb quines notícies fresques ens delaita.
Corre pel mercat, que en S.J. conegut com el...(bé qui és que el coneix)vol entrar al llibre dels récords com el davanter que ha mercat menys gols. De moment s'ha proposat el repte de que en 3 anys no aconseguir fer-nes més d'1, repte que de moemnt està complint a la perfecció.  A favor seu té que en els partits no sap veure la totalitat de les jugades, per això ell escull les k només li interessen per treure'n el màxim profit.
D'altre banda també es comenta que l'E.V. àlies "a la primera", per la seva habilitat de passar la pilota al primer toc, mai l'aguanta ni intenta driblar els rivals. Diuen que ha tornat fascinat del seu viatge, segons sembla està decidit a incorporar alguns dels costums indígenes d'aquells país, com el de dexiar de menjar vedella per penjar poll...i també el de posar-se un punt vermell alguna part del cos. El que no sap és que del punt vermell s'encarregaran els seus companys d'equip, ja que li donaran pel cul farts de les olors que desprenen les seves cremes antioxidants, exfoliants, depilatòries i tot el ventall que utilitza.

Vinga nois, fins aquí les darreres notícies.

4 comentaris:

SJ9 (Momia) ha dit...

He sentit que S.J. també vol entrar en el record del Guiness per sé el que farà callar més bocas la temporada que vé. Colla de kabr...ns!!!! jejejejeje

Anònim ha dit...

SJ9,..jo no parlaria de la temporada que ve ja que amb la temporada de merda que stem fent, 11ens amb 28 punts, no crec que cap dels que formem la plantilla actual tingui el futur assegurat; crec que haurem de buscar equip, jo ja estic fent gestions amb PEDRITO i el seu representant per a veure si em donen uns minuts a Moixerigues

placas

E.V. ha dit...

Bé primer de tot dir que som el que som gràcies a l’afició! També gràcies als meus seguidors i fans que entre tots ja som més de 300.000 seguidors al facebook i 125.000 al twitter. Com tots sabeu, rumors són i rumors queden, així que en primera persona us vull confirmar i desmentir els rumors:
- El nou àlies que se m’ha creat és cert, ja que com sabeu el meu joc es basa en carriler per la banda i les necessitats del equip són les que són així que la toco “a la primera” perquè me la tornin i llavors la possessió la mantinc. Sóc un jugador de migcamp possessiu però com que a l’equip també tenim en J.N. em deriven a carriler “a la primera de canvi”.
- Pel que fa a deixar de menjar vedella. Mercat municipal no pateixis, ja que per religió he de menjar un entrecot de 500grs de vedella a la brasa cada dissabte (hi hagi o no hi hagi partit). Així pels que teniu fantasies eròtiques a que comenci a menjar “poll...astre” haureu d’esperar. (ok monos?)
- El tema del punt vermell a alguna part del cos, qualsevol dubte que tingueu ho podeu preguntar a qualsevol jugador del FCV, només s’ha d’abaixar els calçotets i ensenyar una mica el cul i en vermell hi veureu una frase escrita en espiral....Per collir el sabó de E.V. marcat per vida he quedat! En J.P. (PLS) en té 5 de punts, és el pitxixi del vestidor. És juganer el noi. Aquesta és la raó per la qual els companys d’equip em volen marcar i no per les cremes...
- Últim punt, les cremes i els seus beneficis... Va ser marxar i un seguit de derrotes es va fer amo i senyor del vestidor, no per la meva absència si no per les cremes!! I us preguntareu...Per les cremes? Doncs la resposta és sí!!! Ells ho pateixen una estona, jo tot el partit! Les cremes són l’arma secreta del equip,tant secreta que ni els jugadors ho saben ja que el que les ensuma és càrrega d’energia de mala llet i llavors la deixa el camp. Si no ho podeu preguntar al X.M. pel seu partit de tennis, com que no va seure al meu costat, ja que l’hem canviat de vestidor.

Apa salut a tots. NAMESTE!!! Follow to me!!! JEJE Ja us agradaria ja....

Sonrisas ha dit...

Placas, no has de patir, el meu viatge va ser en to de secretari tècnic. Tinc uns fitxatges per l'any vinent que com dius, molts ja podem patir pel nostre lloc. Sé que com a secretari tècnic no seré mai tan bo com l'Anto, que va ser capaç de portar els millors fitxatges de la història del FCV.
Però si recordeu, en Waterboy està tornant als seus inicis de repartir aigua!!! Temps al temps i la sort ens portarà al lloc on de veritat hem d'estar. Ja veureu. Però tocarà a esperar la propera temporada....


Visites: