F.C. VALLGORGUINA 1 - PEÑA LOS AMIGOS 2 (SENSE ACABAR)

Posted on/at dimarts, de març 29, 2011 by FCVALLGORGUINA

Posats en ple Turmalet de la lliga, el Vallgorguina va rebre diumenge passat el tercer classificat, la Peña Los Amigos de Les Franqueses, un equip dur, rocós i molt regular en els seus resultats, que es presentava al Municipal de Vallgorguina amb la necessitat d'aconseguir tres punts més que els mantinguessin amb la pugna per la segona posició amb la INACSA, que ens visita aquest cap de setmana. L'arbitratge va anar a càrrec del Sr. López Fuentes, un àrbitre que habitualment ha estat nefast per tots els camps on ha passat, i nosaltres aquest any ja l'hem hagut de patir en unes 4 ocasions (mai hem guanyat amb ell d'àrbitre), però el que va fer diumenge no té nom.

El partit va començar amb un Vallgorguina ben organitzat i amb ganes de fer les coses bé. Seriosos en defensa i esperant l'ocasió que ens permetés avançar-nos al marcador, però aviat va començar el Sr. López a fer-se protagonista cosint a targetes grogues l'equip local i, sense cap tipus de criteri, la mateixa jugada no era amonestada pels visitants. A tall d'exemple, va treure una targeta groga a Muten per, durant el joc, demanar a Longaniza que li passés la pilota (l'àrbitre va dir que li havia faltat al respecte, quan ni tan sols es dirigia a ell...), mans de l'equip visitant eren falta sense amonestar, les mans dels locals eren falta amb amonestació. Això va anar treient del partit els jugadors locals que havien de lluitar contra un bon equip i un mal àrbitre a la vegada. Amb això, Los Amigos van aprofitar el desconcert local per avançar-se al marcador en l'única jugada clara en què van arribar a la primera part, rematant de cap a la línia de gol una bona centrada per la dreta. Tot i això, el Vallgorguina no es va arronsar, però el partit es jugava més al mig del camp que prop de les porteries i hi havia molt poques ocasions per obrir la llauna.

A la segona part el Vallgorguina va sortir amb més força que a la primera i va començar a fer recular les línies dels visitants, que sortien amb contres perilloses, però que eren tallades per la defensa verd-i-blanca. Pelusa i Guichen semblaven més entonats que a la primera part i van gaudir d'ocasions per poder empatar. Així les coses, i veient el xou del Sr. Col·legiat, Longaniza va ser substituït al rebre targeta groga i, veient que l'àrbitre anava clarament a per ell, Pacho i Muñequeras el van substituir. Al cap de 5 minuts de la substitució, Muten va aconseguir l'empat rematant perfectament una centrada de Guichen i, a partir d'aquí, l'àrbitre, a qui semblava que no li agradava el resultat, va començar a perjudicar encara més descaradament amb les seves decisions a l'equip vallgorguinenc. Targetes grogues a dojo i sense sentit o, si el tenien, en jugades idèntiques de Los Amigos per ells no era targeta. Amb aquest ball de targetes, deixa els vallgorguinencs amb 10 jugadors per expulsió de Cristombal (per 2 grogues) i en la mateixa jugada Los Amigos s'avança al marcador. Quan ells perden temps no hi ha targetes, quan nosaltres el perdíem si. Amb l'1 a 2, Pelusa li diu a l'àrbitre que es mereixen una mica més de respecte per part seva, i que segueixi el mateix criteri en totes les seves decisions, el que li suposa la groga, i en la mateixa jugada expulsa Periko. Tot això a 15 minuts del final en una falta a favor de Los Amigos, moment en què decideix suspendre el partit, veient que havia desquiciat amb la seva actuació al poc públic que s'havia acostat al Municipal de Vallgorguina a veure el partit. Sense cap explicació, se'n va al vestuari, fa l'acta i marxa. Esperarem què diu la Federació...

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, Negro, FDS, Zambrotta, Cristombal, Muten, Longaniza, Vespino, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Hamster, Wampyxanco, Periko, Momia i Panotxa.

15 Figaro CD 5

Aquesta setmana ens visitarà el CD Inacsa, un equip que ve tercer amb un partit menys (contra Les Faldes), pel que podem presumir que és el segon classificat, és a dir, una nova batalla contra un equip molt rocós i molt dur, però que haurà de suar sang per endur-se els tres punts del municipal, més tenint en compte l'actuació del seu Sr. (per dir alguna cosa) entrenador a la primera volta.

Tots els membres del club, finalment, volem mostrar el nostre suport a Momia en uns moments difícils, però segur que tot anirà o ha anat bé. Força Vallgor!!! Freddd UHHHH!