C. F. VILAMAJOR "B" 2 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, de febrer 14, 2011 by FCVALLGORGUINA

Partit important el que es celebrava ahir a la tarda al municipal de Sant Antoni de Vilamajor en què el Vallgorguina, en cas de guanyar i degut als resultats d'altres partits, aspirava a escalar dues posicions en la taula classificatòria. Tot i això, els verd-i-blancs es presentaven puntuals a la cita de Pacho, amb les idees clares, però amb l'equip molt mermat físicament per les lesions. Per si això no era poc, Guichen es trencava durant l'escalfament i havia de ser substituit a darrera hora per Momia, que passava a ser titular.

Es va veure un bon partit durant la primera part, amb ocasions per dues bandes, però amb les més clares a favor dels vallgorguinencs, amb un gol anul·lat per a cada equip, però que arribaria als 45 minuts amb empat a zero. La teranyina defensiva preparada per Pacho i Muñequeras portaven els jugadors locals de corcoll i les jugades més clares de gol quèien de la banda dels verd-i-blancs, que no acabaven de definir de cara a porteria. Pelusa, fins a tres ocasions perdudes només a la primera part. Els locals, però, tampoc es quedaven curts i arribaven amb perill, però entre els defensors (Wampyxanco, FDS, Zambrotta i Orchatas) i Tong-Po van aigualir totes les intencions del Vilamajor. Placas, Muten i Txaian, al centre del camp, jugaven amb criteri en atac i eren contundents defensivament, el que va provocar que el partit es veiés controlat en tot moment en la primera meitat.

La segona part va començar com la primera, però amb un Vilamajor més abocat a l'atac. Els vallgorguinencs, però, semblava que tenien controlat el partit en tot moment i Pacho va començar a donar entrada a jugadors de refresc per intentar tenir més "punch" a davant i solucionar el partit. Van entrar els Guichen, Vespino i Ru-màrius en primera instància per Hàmster (que va fer un bon partit al davant), Momia i Wampyxanco.

Quan es portava, més o menys, uns 20 minuts de la segona part, en una jugada molt discutida a l'àrbitre, el Vilamajor s'avança al marcador mitjançant un jugador que, o bé estava en fora de joc en primera instància de la jugada (i ja s'hauria d'haver aturat el joc) o bé, en cas que l'àrbitre no hagués vist el fora de joc, aquell es va ajudar amb les mans per controlar una pilota dins de l'àrea i batre a Tong-Po. Gol injust que va pujar al marcador, però que no va enfonsar els ànims del Vallgorguina. Al cap de 10 minuts, Pilota en profunditat de Zambrotta que pentina Guichen i deixa sol a Pelusa davant del porter que torna a fallar en el seu intent de vaselina, que marxa un metre fora de porteria i, en la jugada següent, l'extrem guanya l'esquena de Ru-Màrius i col·loca l'esfèric a l'escaire de Tong-Po. Es passa del possible empat a 1 al 2 a zero.

Una altre cop el Vallgorguina rep una gerra d'aigua freda inmerescuda. Ja amb aquest resultat, i am Pelusa lesionat, entra Negro els darrers 15 minuts de partit, moments en què els verd-i-blancs, amb més cor que cap, es llancen definitivament a davant, aconseguint reduir distàncies al minut 40 de la segona part mitjançant un altre gol de Guichen, i ja en el temps de descompte, una rematada espectacular de Placas és rebutjada pel porter local en la darrera oportunitat del partit.

Derrota injusta vist el joc dels dos equips, es torna a perdre la oportunitat d'escalar posicions, però bones sensacions les que va deixar l'equip al camp del cinquè classificat.

L'onze de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, FDS, Zambrotta, Orchatas, Placas, Muten, Txaian, Pelusa, Hamster i Momia. A la banqueta: Guichen, Negro, Vespino i Ru-Màrius.

Jugador Estrella-Damm: Txaiàn.


RESULTATS

Inacsa 2 - 0 Bigues
Sant Celoni "B" 3 - 0 Olímpic de la Garriga "B"
Cèltic Les Franqueses 4 - 1 Les Faldes
Figaró 1 - 4 Amèrica G. Fènix
Corró d'Amunt 2 - 1 Llinars "B"
Vilamajor "B" 2 - 1 Vallgorguina
Peña Los Amigos 4 - 1 Ramassà
A.E. Ametlla  Descansa

CLASSIFICACIÓ

1.- A.E. Ametlla 47
2.- Inacsa 42
3.- Peña Los Amigos 38
4.- Corró d'Amunt 30
5.- Vilamajor 29
6.- Amèrica G. Fènix 29
7.- Llinars 27
8.- Sant Celoni 25
9.- Bigues 23
10.- Olímpic de la Garriga 21
11.- Vallgorguina 21
12.- Les Faldes 18
13.- Ramassà 16
14.- Cèltic Les Franqueses 13
15.- Figaró 4


La propera setmana ens visita el cuer de la classificació. Tot i això és un partit trampa, no ens podem relaxar, necessitem com mai els tres punts!!! Força Vallgor!!!

5 comentaris:

PaCho ha dit...

sembla que si juguem més bé que malament els resultats no arribin, però també estic segur que és més facil guanyar jugant com contra el vilamajor o el sant celoni que no pas com ho varem fer el dia del fènix...o no?
estic content pq creem ocasions de gol, més que el rival, i el rival arriba poc en clares ocasions: tot l'equip defensa i tot l'equip ataca. Evidentment que sempre tenen ocasions per marcar, igual que nosaltres!
crec sincerament que amb aquesta línia de joc arribaran resultats positius continuus, segur!!
en muñe i jo som els que confiem més en aquesta plantilla.
a seguir treballant!!!

FDS ha dit...

Per un cop i que no serveixi com a precedent, estic d'acord amb el míster.
Si aprofitessim les oportunitats que tenim a davant ja seria casi perfecte, i segur que arribarà aquest dia pk el més important es crear ocasions, i a vegades entre l'encert i la sort és el que acaba decidint. però bé, a continuar amb la línea d'aquest 2011 que anem per bon camí!!!!

Força Vallgor.

Anònim ha dit...

FDS...ETS UN PILOTA!!!!!
...de totes maneres és cert que la linia i l´actitud van ser bones, si que podriem haver tingut una mica mes de sort.

placas

SJ9 ha dit...

El diumenge, el Figaró contra la seva "bestia negre". Si torno a marcar, per la temporada que vé només em faré fitxa per jugar contra ells. jejejeje

Anònim ha dit...

"us ho demanem, senyor"


Visites: