C.F. OLÍMPIC DE LA GARRIGA 5 - F.C. VALLGORGUINA 2

Posted on/at dijous, de desembre 09, 2010 by FCVALLGORGUINA

Després del retràs per fer la crònica, doncs el cronista també té dret a fer pont, el passat dissabte els verd-i-blancs es van desplaçar al camp municipal de La Garriga per jugar un partit amb fred d'hivern dur a les 18 hores contra un equipnou a la categoria, molt jove i molt bo.

Les coses començaven prou bé pels visitants que s'avançaven al marcador al minut 15 de partit quan Txaian va baixar perfectament al punt de penal una centrada mil·limètrica de Muten i va afusellar el porter local. A més, els visitants ja havien gaudit d'alguna bona ocasió amb xuts de Muten, Tonyina i el mateix Txaian. Els locals no es quedaven curts i tambés es van acostar en un parell d'ocasions amb perill, però sense inquietar massa a Tong-Po. Finalment, ja prop dels 40 minuts de joc, una errada a l'hora de sortir amb la pilota jugada des del darrere va propiciar el gol de l'empat dels locals amb què es va arribar al final de la primera part, una primera part que podia haver acabat tranquil·lament amb un 1 a 3 favorable al Vallgorguina.

Només començar la segona, i amb els visitants més freds que mai, no havien passat ni cinc minuts i ja perdien 2 a 1. Alsehores l'àrbitre va voler fer-se protagonista: primer va expulsar un jugador de l'Olímpic (sincerament no sé què va passar, però alguna cosa li va dir i la va treure la vermella directa), just després, al minut 60 de partit, Txaian culmina una fantàstica jugada de Guichen amb el 2 a 2. No passen ni tres minuts, i el col·legiat, fruit de la pressió dels locals, expulsa Guichen per una suposada agressió a un contrari, havent pitat instants abans 3 fores de joc consecutius a Pelusa que sortia en posició correcta cap a la porteria contrària. Amb 10 jugadors per equip, l'Olímpic, més jove i més adaptat al seu camp, fa seu el partit i en els últims 20 minuts aconsegueix 3 gols més, encara que podien haver estat uns quants més. Els visitants, totalment desorganitzats, fent cadascú la guerra per la seva banda i jugant sense cor ni cap encara van sortir prou indemnes en una demostració de fe i ganes per part de la Garriga, a qui només ens resta felicitar. L'expulsió de Tonyina al minut 92 amb 5 a 2 per part del "trencilla" no mereix ni ser comentada...

Resultat final 5 a 2. Cap a casa amb tres punts menys i amb un parell de coses molt clares: l'Olímpic de la Garriga és un molt bon equip, amb un mig centre i dos jugadors de banda molt bons que van fer anar de corcoll al Vallgorguina. Segona: per més bon equip que siguin, hi ha formes i formes de perdre un partit i el dissabte passat es va llençar la tovallola a 20 minuts del final amb el partit empatat (això dóna en què pensar...)

Finalment, Pacho Maturana aprofita l'ocasió per saludar el seu company de fatigues en un vestuari, l'entrenador de la Garriga Sr. Toni Cruz. Com veieu, quan una persona s'ho mereix, no ens costa res saludar-la i donar-li la mà esportivament (missatge pel de la Inacsa... ho captes?).

Jugador Estrella Damm: Txaian, pels dos golets...

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, FDS, Negro, Orchatas, Placas, Muten, Tonyina, Txaian, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Panotxa, Hamster, Ru-màrius, Fideu i Vespino.

RESULTATS

Ramassa AE 0 - 4 LLinars CE B
Olimpic La Garriga B 5 - 2 Vallgorguina FC
Inacsa CD 1 - 2 Vilamajor FC
AE Ametlla 1 - 0 Corro D´amunt US
Sant Celoni CE B 2 - 1 Celtic Franqueses
Peña Los Amigos CF 2 - 0 Figaro CD
Bigues CE Apla. America G Fenix
Descans per a: Les Faldes UE

CLASSIFICACIÓ
1 AE Ametlla 28
2 Inacsa CD 23
3 LLinars CE B 21
4 Vilamajor FC 21
5 Peña Los Amigos CF 20
6 Corro D´amunt US 18
7 Sant Celoni CE B 16
8 Olimpic La Garriga B 15
9 America G Fenix CF 13
10 Vallgorguina FC 12
11 Les Faldes UE 11
12 Celtic Franqueses 9
13 Bigues CE 4
14 Figaro CD 4
15 Ramassa AE 3

Jugadors del primer equip: Aquesta setmana ens visita el Bigues, que es troba molt per sota de nosaltres en la classificació. TOTA LA PLANTILLA, CONVOCATS, NO CONVOCATS, LESIONATS, ETC. CAL QUE VINGUEU DIUMENGE PER TREURE ELS TRES PUNTS. No podem estar ni una setmana més sense puntuar i hem de començar a marcar-nos un ritme que ens porti més amunt a la classificació. Ja no valen més les excuses!!!
 
Per cert, dimarts a entrenar només érem 9 jugadors del primer equip. Aquest no és el compromís que es demanava a principi de temporada... que cadascú mediti realment si està al 100% amb l'equip...
 
Força Vallgor!!! Freddd, Uhhhhh!!!

3 comentaris:

PaCho ha dit...

un partit guapo de viure i veure el de la primera part. a partir de l'expulsió del nostre 9, va desaparèixer l'equip, tan en intensitat, com en posicionament, com en motivació...no ho entenc:era més fàcil desaparèixer a partits com el del llinars, ametlla o inacsa, que hi va haver joc dur que no pas aquest dissabte, on els locals jugàven (collons si jugaven) i deixàven jugar. L'àrbit a part, acabar 10 contra 9 va ser més culpa del públic que dels jugadors.
Nois, cada partit que passa em doneu més la raó que si voleu, podeu. Només us falta una coseta:CREURE EN VOSALTRES
mister toni, segueix llegint-nos, que si més no riuràs una mica.
Cracks, diumenge a casa no hi han excuses: Si o Si

Anònim ha dit...

Ei, doncs el que està clar és que no hi ha rival facil en aquest grup ni rival inabastable, tots els equips son capaços de guanyar a qualsevol... i nosaltres no som menys, hem de lluitar tots els minuts dels partits; només així podem aconseguir millor resultats.

placas

Pelusa ha dit...

Ara no ens podem rendir!!! hem demostrat que som capaços del millor (i del pitjor, per desgràcia), però tenim plantilla més que suficient per fer una bona temporada. Només ens ho hem de creure, sortir a per totes (als partits, no a les discoteques que llavors tot se sap) i començar a tapar boques, que estic fart de llegir a les quinieles que som uns pelacanyes!!!!
Ànims a tots i força!!!


Visites: