GRUP 9È. DE TERCERA TERRITORIAL, LLIGA 2010-2011

Posted on/at dijous, de setembre 09, 2010 by FCVALLGORGUINA

Ja s'ha realitzat el sorteig de grups per part de la Federació Catalana de Futbol. Enguany, com ja fa anys, el FC Vallgorguina queda emmarcat al grup novè de tercera territorial on es veurà les cares amb els següents equips:

Amèrica G. Fènix
Ametlla Associació Esportiva
Bigues C.E.
Celtic C. Les Franqueses
U.S. Corró d'Amunt
INACSA C.D.
C.D. Figaró
Joventut Atlètic
Llinars
Les Faldes
Olímpic de la Garriga
Peña Los Amigos
Ramassà
Sant Celoni
Vilamajor

Properament es penjarà el calendari de la temporada. Seguim pendents d'aconseguir sponsors, patrocinadors o el que sigui per poder fer front econòmicament a aquesta temporada. NECESSITEM L'AJUDA DE TOTHOM!!!




En la foto anterior podeu comprovar que des de l'edat d'infantils hi ha jugadors que encara defensen els colors del FC Vallgorguina. També heu de saber que encara ara (20 anys després) seguim jugant sobre terra i amb el mateix equipatge (inclús la pilota que té "Negro" Cosano entre les mans es fa servir només pels partits). Ajudeu-nos, si us plau, "que es muy triste de pedir, pero más triste de robar..." 

FORÇA VALLGORRRRR!!! FRED UHHHHH!!!!

6 comentaris:

wampidelagente ha dit...

Osti tu! kins temps....
-alguns hem envellit amb dignitat!!! altres estan pudrits per dins i per fora!!!
-veig al sr mora (porter en aqueslls temps!!), al sr puigvert (un mister amb futur prometedor..), el sr planells (per ell no passen els anys!! llavors tampoc suava -apreciar la samarreta blanca interior-), el sr cosano (tambe amb samarreta interior!! pero ara ell sua!!!) i el sr plana (amb la seva figura esvelta de sempre....). Aquets encara ens arrastrem pel camps de regional!! i per molts anys!!!!!

Pelusa ha dit...

No t'equivoquis Wampy, que no ens arrastrem!!! Gràcies a velles glòries com nosaltres cada diumenge es pot gaudir de... futbol??? a Vallgorguina, bé qui diu futbol diu 11 rebentats darrere una pilota... Aquesta foto deu tenir 20 anys, quan encara no teníem pèls a la .... esquena, jajaja!!!

Unknown ha dit...

La puta !!!! El que te la pilota és el "Vaquilla" no??? Uns dies després el van detenir per robar un 131 !!!!

el soci txolles ha dit...

Més enllà de la nostàlgia, el que importa al soci és el grup en el que hem quedat enquadrats. Veient els rivals, i l'ambició d'aquesta temporada, personalment crec que aquest any hauríem de quedar entre els 5 primers.
Ja sé que ara em direu que "no hay rival pequeño", que "el futbol es así", "2 i 2 no són 4"... però no hi ha excuses que valguin.

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

Ostia que fort!!! El segon de baix a l'esquerra és l'Oco?? I el de baix a la dreta de tot és en Matu (no Maturana eh!!)?? Que bueno, Mora, Roger, Wanpy, Manu...boníssims...!!!!

PaCho ha dit...

el millor de tot és que després de motls dies i més nits, encara estem junts i som grans amics, així és la vida..


Visites: