SJ9 assegura que té ofertes del "Vilalbarreal de Sasserra"

Posted on/at divendres, de maig 21, 2010 by FCVALLGORGUINA

El "Capo Canonieri" verd-i-blanc Santi "La Momia" Jiménez, més conegut com SJ9, ha assegurat a través del seu representant italià Marcando Paquetti que té una oferta en ferm del Vilalbarreal de Sasserra per aportar la seva pólvora a la davantera del submarí groc vallesà.

La Junta directiva del FC. Vallgorguina està meditant seriosament que si arriba una bona oferta es desprendrà del jugador sense problemes. És més, segons Raül "El tractor" Cosano, President de l'entitat verd-i-blanca, estem disposats a afegir un lot de nadal amb torrons i neules caducades, un fuet tarradellas i una llauna de pinya en almíbar per tal que els "groguets" es facin amb els serveis del punta.


Tot i que és més que probable que si SJ9 acaba en aquest equip on aportarà el seu mític xut anomenat "torpede", també és més que porbable que acabi enfonsant el submarí, encara que el cos tècnic vallgorguinenc és conscient que el jugador, que va arribar a les files vallgorguinenques l'estiu passat com a estrella i que no ha acabat de guanyar-se el lloc, és capaç d'aportar molts més gols a l'equip (amb un gol en partit oficial ja haurà aportat el 1.000 % més que aquesta temporada) sempre que acabi adaptant-se a l'estil de joc local (patadón i pa'lante). El fet, a més, que auest estiu s'hagi apuntat al campus "Espiritu de Juanito" que es realitzarà a Sant Climent de Sescebes amb al "Tercer Batallón de Artillería" per tal de millorar el seu mític "torpede", obre les portes a l'esperança que aquest jugador no està del tot perdut.


S'observa a la foto la gran concentració i el compromís adquirit per SJ9 a l'hora de participar en el campus "Espíritu de Juanito", on sent els colors com ningú (els verds, és clar...)
SJ9, amb l'arribada del nou míster, espera ser titular indiscutible els 30 partits de lliga i ho va demostrar en el primer entrenament de "Pacho Maturana" Puigvert, on va córrer més (i sense la crema de pastanaga) que en tota la temporada 09-10.

4 comentaris:

SJ9 ha dit...

Marcando Paquetti???? jajajajjajajjaja Ja l'hi fotaré jo al meu representant!! Aquestes filtracions no es poden permitir!!

kamen ha dit...

ep!!si no n'hi ha prou amb leneules jo tinc 3 ampolles Carta Nevada que em sobren a la nevera..tot sigui per ajudar!!ahir em van passar en dvd les millors jugades de SJ9 i només surten els crèdits del final...
sort SJ9 per la temporada vinent!!

SJ9 ha dit...

Això es perquè has posat el DVD per la cara B. Posa la cara A, i veuràs quí ès SJ9!!!

Paquetti ha dit...

Se confirma el fichaje de SJ9 por el Vilalbarreal! Mi representado deja el club por presiones del vestuario y del entorno.


Visites: