C.E. LLERONA 2 - F.C. VALLGORGUINA 0

Posted on/at dimarts, de novembre 29, 2011 by FCVALLGORGUINA


El partit es presentava difícil degut a les moltes baixes del primer equip de Vallgorguina, que es va presentar a Llerona amb 15 jugadors (2 porters), però amb una mentalitat clara de plantar cara a un dels rivals difícils de la categoria, un Llerona que just ha baixat aquesta temporada de 2na. regional i que, a priori, era el clar favorit per endur-se els tres punts, vistos els resultats d'aquest primer terç de temporada.

Els verd-i-blancs, però, van plantar cara en tot moment, defensant-se bé de les escomeses d'uns locals que si volen pujar de categoria hauran de suar molt cada partit, però que es van trobar amb dos gols a la primera part de jugades que ja comencen a ser un problema endèmic d'aquest Vallgorguina. El primer gol, als 25 minuts de partit, després d'una pèrdua de pilota al mig del camp quan l'equip sortia, que acaba amb un xut ras i col·locat arran de pal des de la frontal de l'àrea front del qual Titiritero no va poder fer res. Fruit del primer gol, arriben els 10 minuts de pàjara dels verd-i-blancs i al minut 38, el davanter del Llerona remata un córner sol a la frontal de l'àrea petita, a boca de canó. Fins i tot, els locals arriben novament xutant al pal de falta directa, però el marcador no es mou més.

A la segona part, canvis obligats de Negro per Zambrotta i Krusty per Hamster (dos jugadors que no havien de venir a jugar però, finalment, a la vista de les baixes van venir a la primera part del partit) i alminut 67 entra Vespino per Picatxu, en una segona part en què el Vallgorguina es va estirar més, va arribar amb alguna ocasió clara de Muten que es va estavellar al pal i que hagués ficat als visitants al partit. Els locals, però, van dedicar-se a viure de la renda, aconseguint alguna ocasió ja al final del partit quan els vallgorguinencs estaven totalment abocats endavant. El partit va acabar amb el 2 a 0, però amb bones sensacions d'entrega i lluita per part dels vallgorguinencs en un camp difícil.

L'11 de Muten i Pelusa: Titiritero, Sonrisas, FDS, Cristombal, Negro, Jemtonic, Muten, Placas, Picatxu, Longaniza i Hamster. A la banqueta, esperant la seva oportunitat: Zambrotta, Tong-Po, Krusty i Vespino. A la banqueta acompanyant a l'equip: Bala, Pedrito i el "Barbas" (com li diu el seu fill). A la banqueta, a 40º de febre, Pelusa. Darrera la banqueta, incombustibles i amb la càmera de fer fotos: Papa i Mama Ferrer.

Jugador Estrella-Damm: Krusty, lluitant sol tota la segona part a dalt, arribant a donar el 13,2%, tot un rècord en els darrers dos anys.



RESULTATS

SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 0 - 2 PITRES, U.D. "A"

SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 3 - 1 LES FALDES, U.E. "A"
CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 1 - 1 FIGARO, C.D. "A"
RAMASSA A.E. "A" 0 - 4 AMETLLA VALLES, C.F. "A"
BIGUES, C.E. "A" 5 - 1 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B"
CORRO D´AMUNT U.S. "A" 3 - 2 VILAMAJOR, C.F. "A"
LLERONA, C.E. "A" 2 - 0 VALLGORGUINA, F.C. "A"
PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 1 - 1 PALAUTORDERA, C.F. "A"


CLASSIFICACIÓ
1 PALAUTORDERA, C.F. "A" 26
2 VILAMAJOR, C.F. "A" 24
3 PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 22
4 PITRES, U.D. "A" 22
5 LLERONA, C.E. "A" 22
6 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 21
7 AMETLLA VALLES, C.F. "A" 19
8 BIGUES, C.E. "A" 16
9 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 12
10 CORRO D´AMUNT U.S. "A" 11
11 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 9
12 RAMASSA A.E. "A" 7
13 VALLGORGUINA, F.C. "A" 6
14 FIGARO, C.D. "A" 5
15 CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 4
16 LES FALDES, U.E. "A" 2

DADES D'INTERÉS

Posted on/at dimecres, de novembre 23, 2011 by FCVALLGORGUINA

Bé, com tots sabeu, el FC Vallgorguina és més que un Club, és una entitat que col·labora amb totes les festes del nostre poble. Enguany, com l'any passat, tornem a col·laborar amb l'organització de la Fira del Bosc i de la Terra de Vallgorguina que es celebrarà el proper cap de setmana del 26/27 de novembre, per la qual cosa estarem donant un cop de mà a la Taverna en el que faci falta. Tots els jugadors del primer equip, podeu passar des de dissabte a les 8 del matí fins diumenge a les 8 del vespre, que estarem allà.


A part d'això, l'organització ens ha deixat un petit espai on exposarem fotografies antigues del Club, equipacions "vintage" i fins i tot, el fórmula 1 amb els colors del club que ens va fer guanyadors del concurs d'aquest any de Carnestoltes. Agrairem molt que tots els jugadors del primer equip us acosteu a donar un cop de mà en tot.

Per altra banda, el proper DIVENDRES 9 DE DESEMBRE, A LES 22 HORES A CAN NOFRE (que és el nostre principal sponsor), farem el sopar de nadal, el cagatió i tota la parafernàlia que fem cada any en aquesta data tant assenyalada. Trobareu al vestuari una llista on podreu confirmar la vostra assistència. Properament prepararem entre els assistents al sopar l'Amic Invisible de manualitats que fem cada any.

Recordeu, a més, QUE CAL RETORNAR LA LOTERIA DE NADAL DEL CLUB abans del sopar de Nadal. És molt important que porteu els diners i la matriu dels números.

ESPEREM LA COL·LABORACIÓ DE TOTHOM EN TOTS ELS ESDEVENIMENTS, PERQUÈ AIXÒ ENS FA SER UN CLUB MILLOR!!!

FORÇA VALLGOR!!! FRED, UUUHHHH!!!

F.C. VALLGORGUINA 3 - U.S. CORRÓ D'AMUNT 3

Posted on/at dimecres, de novembre 23, 2011 by FCVALLGORGUINA

Després del darrer resultat desastrós assolit al camp del Bigues, i havent recuperat part dels jugadors, els vallgorguinencs volien fer un bon partit davant la seva afició enfront un Corró d'Amunt que, a pesar de la seva classificació, havia derrotat algun dels equips capdavanters de la lliga d'enguany i, per tant, el partit es presentava a priori difícil pels locals.

Les expectatives es complien quan al minut 7 de partit, com ve sent habitual enguany, els visitants agafen al Vallgorguina adormit i aconsegueixen el primer gol servint una falta lateral que es passeja per la frontal de la petita fins que un jugador del Corró la fica dins. I mentre els locals seguien adormits, una pilota llarga al minut 9 de partit acaba a peus del davanter visitant que encara a Titiritero, tot i que Sonrisas arriba just per treure-li la pilota i el davanter, en sentir el contacte del defensa, cau dins de l'àrea. El col·legiat xiula penal, més que dubtós, i el Corró posa el 0 a 2 al marcador. A partir d'aquí, els vallgorguinencs estiren les línees i comencen a trenar jugades perilloses. Longaniza estavella una vaselina al travesser en el preludi del que seria el gol de Pelusa, al minut 39, després d'una falta lateral servida per FDS al segon pal que el veterà davanter empeny amb molt poca força, però molt col·locada rasa al segon pal. Amb el resultat d'1 a 2, i amb un Vallgorguina en ascens s'arriba a la mitja part.

A la segona, el Vallgorguina posa setge a la porteria visitant però amb poc encert fins que Muten, remata aconseguint l'empat a 2 en la sortida d'un córner. Seguidament, i en un altre córner, Pelusa remata al primer pal, avançant-se a tota la defensa, i quan ja es cantava el gol, un jugador del Corró la treu de la línia amb dificultats. Amb el Vallgorguina abocat en atac, el Corró aconsegueix sortir en una bona contra, el seu davanter tira una bona vaselina a Tong-Po, que havia substituït a Titiritero a la mitja part, i quan la pilota ja entrava a gol és salvada per Cristombal de xilena. Tot i això, i amb més oportunitats i més clares pels vallgorguinencs, el Corró es torna a avançar en el marcador a la sortida d'un córner molt mal defensat pels vallgorguinencs que remata un visitant a la línia de gol totalment sol. Amb el 2 a 3 entren les presses i els locals, amb més cor que cap, es llencen a l'atac fins que al minut 80, Muten novament de cap, aconsegueix el definitiu 3 a 3. Repartiment de punts final que, a la vista de les nombroses ocasions dels locals, no va fer justícia al joc vist.

Finalment, al minut 88 es va produir la jugada desafortunada del partit quan un xoc entre Kanouté i el porter visitant va acabar amb aquest últim estès a terra commocionat, el que va suposar que haguessin d'actuar en primer lloc l'ATS del Corró d'Amunt, gran professional, i després dues ambulàncies i un helicòpter que, degut a l'estat del company del Corró, se'l va endur a la Vall d'Hebron, on finalment s'ha descartat qualsevol tipus de lesió cranial i es recupera satisfactòriament de l'ensurt que va donar als dos equips. Des d'aquí, humilment, tots els ànims pel company del Corró!!

L'11 de Muten i Pelusa: Titiritero, Sonrisas, FDS, Cristombal, Negro, Longaniza, Muten, Bala, Vespino, Kanouté i Pelusa. A la banqueta: Hamster, Tong-Po, Krusty, Jemtonic i Panotxa.

Jugador Estrella-Damm del partit: Muten.

RESULTATS

LES FALDES, U.E. "A" 2 - 3 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A"

FIGARO, C.D. "A" 2 - 5 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B"
AMETLLA VALLES, C.F. "A" 7 - 1 CELTIC C. LES FRANQUESES "A"
OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 1 - 3 RAMASSA A.E. "A"
VILAMAJOR, C.F. "A" 6 - 1 BIGUES, C.E. "A"
VALLGORGUINA, F.C. "A" 3 - 3 CORRO D´AMUNT U.S. "A"
PALAUTORDERA, C.F. "A" 2 - 2 LLERONA, C.E. "A"
PITRES, U.D. "A" 1 - 0 PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A"

CLASSIFICACIÓ

1 PALAUTORDERA, C.F. "A" 25
2 VILAMAJOR, C.F. "A" 24 
3 PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 21 
4 PITRES, U.D. "A" 19
5 LLERONA, C.E. "A" 19 
6 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 18 
7 AMETLLA VALLES, C.F. "A" 16
8 BIGUES, C.E. "A" 13
9 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 12 
10 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 9 
11 CORRO D´AMUNT U.S. "A" 8 
12 RAMASSA A.E. "A" 7 
13 VALLGORGUINA, F.C. "A" 6 
14 FIGARO, C.D. "A" 4
15 CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 3
16 LES FALDES, U.E. "A" 2

C.E. BIGUES I RIELLS 6 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dimarts, de novembre 15, 2011 by FCVALLGORGUINA

Primer partit sense entrenadors, coincident amb la presentació de totes les categories del C.E.Bigues i Riells, i novament vam marxar escaldats d'un camp maleït per als vallgorguinencs. Amb indumentària vermella, degut a què el Bigues fan servir la seva habitual de color verd, Pelusa i Muten van haver de fer un onze de circumstàncies degut a les moltes baixes (fins a 10 jugadors), la qual cosa tampoc és excusa pel resultat obtingut.

Va ser un partit sense massa història. El primer gol dels locals, després d'un mal refús de Zambrotta que s'introdueix en pròpia porteria, al minut 11, ja feia presagiar una mala tarda dels vallgorguinencs que, entre que juguen malament i reben uns arbitratges una mica parcials, acaben amb derrotes massa folgades. El segon gol, al minut 25, en clar fora de joc i, tot seguit, l'àrbitre no veu unes mans claríssimes d'un defensor local dins de l'àrea. Als cinc minuts, tampoc pita una cessió clara del defensor al porter, però al minut 39, Muten la clava a l'escaire de potent xut de falta directa, la qual cosa anima una mica als vallgorguinencs. Tot i això, al minut 46 de la primera, els locals aconsegueixen el 3 a 1, en la seva tercera arribada. Gol psicològic que enfonsa els vallgorguinencs, que van al descans derrotats... La segona part no va tenir gens d'història, als primers deu minuts el Bigues aconsegueix dos gols més de badades defensives, col·locant el 5 a 1. Amb aquest resultat, Placas va xutar al pal des de 30 metres, Sonrisas va tenir dos u contra u davant del porter que no va saber aprofitar, cosa que si van fer els locals, col·locant el 6 a 1 definitiu. En resum: Mal partit, moltes baixes, l'àrbitre no ens ajuda, massa efectivitat del Bigues i poca dels vallgorguinencs.

Ara, a seguir treballant per jugar a casa davant del Corró d'Amunt, partit que sempre se'ns dóna malament...

L'11 de Muten i Pelusa: Tong-Po, Sonrisas, Muten, Negro, Zambrotta, Fideu, Placas, Panotxa, Vespino, Pelusa i Hamster. A la banqueta, amb Pedrito: Gravesen, Picatxu i Krusty (que va debutar després de dos anys de baixa).

Jugador Estrella-Damm: Placas.

RESULTATS

LES FALDES, U.E. "A" 1 - 7 PITRES, U.D. "A"

SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 1 - 0 FIGARO, C.D. "A"
SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 2 - 0 AMETLLA VALLES, C.F. "A" CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 1 - 4 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "
RAMASSA A.E. "A" 1 - 5 VILAMAJOR, C.F. "A"
BIGUES, C.E. "A" 6 - 1 VALLGORGUINA, F.C. "A"
CORRO D´AMUNT U.S. "A" 0 - 1 PALAUTORDERA, C.F. "A"
LLERONA, C.E. "A" - PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" (SUSPÈS)

CLASSIFICACIÓ

1 PALAUTORDERA, C.F. "A" 24

2 PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 21
3 VILAMAJOR, C.F. "A" 21
4 LLERONA, C.E. "A" 18 
5 PITRES, U.D. "A" 16 
6 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 15 
7 AMETLLA VALLES, C.F. "A" 13 
8 BIGUES, C.E. "A" 13 
9 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 9 
10 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 9 
11 CORRO D´AMUNT U.S. "A" 7 
12 VALLGORGUINA, F.C. "A" 5 
13 RAMASSA A.E. "A" 4 
14 FIGARO, C.D. "A" 4 
15 CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 3
16 LES FALDES, U.E. "A" 2 






F.C. VALLGORGUINA 3 - A.E. RAMASSÀ 0

Posted on/at dimarts, de novembre 08, 2011 by FCVALLGORGUINA

Després de les pluges continuades de tota la setmana passada, i del dissabte i dimenge, el Camp de Futbol Municipal de Vallgorguina, amb un sistema de drenatge semblant al del Camp Nou, presentava un aspecte prou digne el diumenge al matí com per jugar el partit, amb el problema que podia significar tant pels dos equips com per l'àrbitre el fet que les línies no es veurien del tot bé. Tot i així, finalment, i de comú acord entre totes les parts, el partit s'inicià amb una mica de retard respecte l'hora habitual, però amb uns locals convençuts des del minut 1 de què la victòria era possible i que els punts eren molt necessaris per agafar una mica d'aire després d'un inici de temporada en què s'ha anat a menys en els darrers partits.

Amb el dibuix tàctic habitual dels darrers partits, però amb una actitud molt diferent els 11 verd-i-blancs van saltar al camp per escalfar ràpidament i començar el partit. Aviat van començar a veure's ocasions clares que no es materialitzaven en gol, però l'important era que s'arribava i no es patia massa en defensa. Abans del primer gol, FDS ja va avisar xutant una falta directa al pal fins que al minut 14, Negro dóna una fantàstica passada a Pelusa (entre els dos sumen 67 anys) que la baixa amb el pit i xuta de primeres, fent l'1 a 0 amb la col·laboració del porter visitant i de la bassa d'aigua que tenia davant. Aquest resultat dóna ales als locals que viuen els seus millors minuts, fallant ocasions claríssimes de gol Kanouté, Ru-Màrius i Panotxa, fins que a la mitja hora de partit, Kanouté és agafat dins l'àrea rival i derribat, xiulant pena màxima l'àrbitre que FDS erra, però Kanouté molt atent remata davant l'aturada del porter visitant. En els següents cinc minuts, els locals segueixen atacant i Bala ho intenta sense fortuna des de fora l'àrea, a l'igual que Placas. Tot i això, els darrers 10 minuts de la primera part, els locals es tanquen massa a darrera i els visitants gaudeixen d'un parell d'ocasions, una amb xut al pal de la porteria de Titiritero. Amb el 2 a 0 s'arriba a la mitja part.

La segona comença amb l'entrada de Tong-Po sota els pals per Titiritero i amb un Vallgorguina un pèl més conservador. L'equip es tira un pèl més endarrera i això és aprofitat pels visitants per començar a penjar pilotes a l'àrea local que sempre són perilloses, però que entre Negro, Muten i FDS, i un encertat Tong-Po, aconsegueixen refusar tallant totes les ocasions de perill. Finalment, però, els visitants aconsegueixen que se'ls xiuli un penal a favor, per una suposada agafada d'un defensor local, però es falla el xut i segueix el 2 a 0 al marcador. Pràcticament en la següent jugada, Pelusa recull una pilota a tres quarts de camp i la posa amb profunditat per Orxatas que aconsegueix el definitiu 3 a 0 en el mà a mà davant del porter. A partir d'aquí comença el ball de canvis entrant pels locals a jugar Vespino, Longaniza, Picatxu, Hamster i Sonrisas, i tot i que el darrer quart d'hora el Ramassà ofega una mica al Vallgorguina, finalment els tres punts es queden a casa i es dóna una imatge molt diferent de la donada fins ara.

L'últim 11 de Patxo i Muñequeras: Titiritero, FDS, Muten, Negro, Ru-Màrius, Bala, Placas, Orxatas, Panotxa, Kanouté i Pelusa. A la banqueta: Vespino, Tong-Po, Longaniza, Picatxu, Hamster i Sonrisas. A la graderia, suportant-nos entre l'afició: Cristombal, Zambrotta i Gravesen. A la porta del vestuari resguardant-se de la pluja: Jemtònic. A la riera, complint les ordres del delegat Pedrito: Mini-Edu, recollidor de pilotes.

Jugador Estrella-Damm de l'equip: Tots els jugadors, delegat i entrenadors. Molta serietat i actitut que es va traduir en un molt bon, i necessari, resultat. A seguir així.

FINALMENT, i més important, especíal menció i agraïment a PATXO MATURANA i MUÑEQUERAS pel darrer any i mig al capdavant de l'staff tècnic de l'equip. No hi ha paraules per agrair l'esforç i dedicació que ens heu brindat i que, malauradament, no hem sabut aprofitar. Esperem que us vagi millor en els vostres propers projectes esportius, ja sabíem tots que gestionar un vestuari ple de "cracks" com el del Vallgorguina és molt, però molt, difícil... MOLTES GRÀCIES!!!

RESULTATS
CD Figaro 2 - 2 UE Les Faldes
CF Vilamajor 3 - 2 Celtic Les Franqueses
CF Palautordera 5 - 1 CE Bigues
CF Ametlla Valles 4 - 1 Sant Esteve Palautordera
Olimpic La Garriga B 0 - 1 Sant Feliu Codines B
FC Vallgorguina 3 - 0 Ramassa AE
UD Pitres 2 - 3 CE Llerona
CF Peña Los Amigos 2 - 0 Corro D´Amunt US

CLASSIFICACIÓ
1 CF Peña Los Amigos 21
2 CF Palautordera 21
3 CF Vilamajor 18
4 CE Llerona 18
5 CF Ametlla Valles 13
6 UD Pitres 13
7 Sant Feliu Codines B 12
8 CE Bigues 10
9 Corro D´Amunt US 7
10 Olimpic La Garriga B 6
11 Sant Esteve Palautordera 6
12 FC Vallgorguina 5
13 Celtic Les Franqueses 4
14 Ramassa AE 4
15 CD Figaro 4
16 UE Les Faldes 2

CÈLTIC DE LES FRANQUESES 4 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dimecres, de novembre 02, 2011 by FCVALLGORGUINA

Un Vallgorguina en caiguda lliure, després de les dues derrotes consecutives al camp del C.E. Figaró (2-1) en un mal partit jugat en horari Europa League el dijous 20 d'octubre, i la primera derrota a casa enfront del Sant Feliu de Codines "B" per un contundent 0-3 en un partit molt pitjor, es va presentar al camp de Llerona amb la intenció d'aixecar una mica el vol, carregats de baixes per diverses raons i amb la moral molt tocada.

El partit va començar amb la tònica habitual dels darrers, és a dir, un Vallgorguina adormit, sense ànima, que els locals van portar de corcoll durant la primera mitja hora de joc on es van encaixar tres gols pràcticament consecutius fruit d'errors de l'equip i que el van anar enfonsant anímicament més, si és possible, fent que els del Cèltic gaudissin de més ocasions per ampliar el seu avantatge, encara que es va arribar amb aquest marcador a la mitja part i el partit semblava ja sentenciat, doncs no es podia preveure cap tipus de reacció d'uns verd-i-blancs molt enfonsats. Tot i així, només començar la segona part, Longaniza va retallar distàncies a la sortida d'un córner, en una segona part on el Vallgorguina va posar més cor i empenta que bon joc i on va gaudir de més ocasions per retallar la distància al marcador, però que es van errar novament fins que, a deu minuts del final, un altre regal de l'equip visitant va acabar amb el definitiu 4 a 1 que col·loca els vallgorguinencs, amb 2 punts, com a penúltims classificats.

Aquesta setmana rebem un clàssic de la categoria, l'A.E. Ramassà, un equip veterà (com nosaltres) però ben posicionat tàcticament i amb les idees molt clares que ens posarà les coses molt difícils per obtenir la primera victòria d'aquesta temporada. Ànims i Força Vallgor!!!

L'11 de Patxo i Muñequeras: Tong-Po, FDS, Negro, Sonrisas, Jemtònic, Longaniza, Fideu, Vespino, Pelusa, Kanoute i Picatxu. A la banqueta: Ru-Màrius, Hamster, Muten i Placas.

Jugador Estrella-Damm: Placas.

RESULTATS
Sant Esteve Palautordera 1 - 0 Olimpic La Garriga B
Sant Feliu Codines B 3 - 1 CF Vilamajor
Ramassa AE 2 - 3 CF Palautordera
CE Bigues 1 - 2 CF Peña Los Amigos
CD Figaro 1 - 3 UD Pitres
Celtic Les Franqueses 4 - 1 FC Vallgorguina
Corro D´Amunt US 1 - 5 CE Llerona
Les Faldes 0 - 9 CF Ametlla Valles

CLASSIFICACIÓ
1 CF Peña Los Amigos 18
2 CF Palautordera 16
3 CF Vilamajor 15
4 CE Llerona 15
5 UD Pitres 13
6 CF Ametlla Valles 10
7 CE Bigues 10
8 Sant Feliu Codines B 9
9 Corro D´Amunt US 7
10 Olimpic La Garriga B 6
11 Sant Esteve Palautordera 6
12 Ramassa AE 4
13 Celtic Les Franqueses 4
14 CD Figaro 3
15 FC Vallgorguina 2
16 UE Les Faldes 1

F.C. SANT ESTEVE 2 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, d’octubre 17, 2011 by FCVALLGORGUINA

Mal partit, molt mal partit el que van jugar els vallgorguinencs al camp del Sant Esteve. Del primer a l'últim jugador van sortir amb poques ganes, la qual cosa va ser aprofitada per un Sant Esteve amb més ganes d'endur-se els tres punts i superar així els verd-i-blancs a la taula classificatòria. El partit va començar puntual a les 4, en un camp molt sec i dur, i amb un Sant Esteve que va asfixiar des del primer moment la sortida de pilota dels visitants des de la seva àrea, provocant que aquests haguessin de rebutjar moltes pilotes, sense sentit, i no tinguessin en cap moment ni possessió ni control del partit. El primer gol va arribar a la mitja hora de joc a la sortida d'un còrner en què, tot i la disposició defensiva dels vallgorguinencs, va ser rematat en dues ocasions pels locals fins que van posar l'1 a 0 al marcador. No obstant això, el FCV va poder estirar una mica les línees i Picatxu va gaudir d'una bona ocasió sobre el minut 40 després d'una assistència de Pelusa, tot i que no la va saber definir. Al minut 45, una jugada amb passada a l'esquena de Vespino, va acabar amb el segon gol dels locals, deixant el marcador, tal com es veia el partit, molt difícil de remuntar pel FCV.

La segona part va començar amb un Vallgorguina més posat en el partit, amb més ganes, i fruit d'això, Longaniza va escurçar distàncies als cinc minuts de la represa. Aquest gol va donar una mica d'empenta als visitants que van començar a estirar línees i arribar amb cert perill a l'àrea rival. Longaniza va rematar, sobre els 10 minuts, de cap i molt ajustat al pal i, després, l'àrbitre es va empassar dos claríssims penaltis per mans de defensors dins de l'àrea que eren favorables als vallgorguinencs i que haguessin pogut decantar el partit. Finalment, però, el Sant Esteve es va dedicar a perdre més temps que a intentar jugar a futbol per a poder mantenir el resultat, gaudint d'alguna ocasió al final del partit, quan els visitants ja estaven plenament abocats per aconseguir l'empat.

Partit dolent, que es va perdre per falta d'actitut a la primera part, tot i que aquest dijous visitem el camp del Figaró amb l'opció de sumar tres punts i pujar fins la setena posició de la taula, refent-nos així del mal partit que vam jugar dissabte. Agrair, finalment, al Sant Esteve que ens permetessin dutxar-nos amb un rajolí d'aigua freda un cop acabat el partit... Ells han de venir a casa el mes de febrer...

RESULTATS
CD Figaro 0 - 1 Olimpic La Garriga B
Sant Esteve Palautordera 2 - 1 FC Vallgorguina
Sant Feliu Codines B 0 - 3 CF Palautordera
Ramassa AE 1 - 0 CE Llerona
Bigues 4 - 1 Corro D´Amunt US
CF Ametlla Valles 1 - 2 UD Pitres
Celtic Les Franqueses 0 - 4 CF Peña Los Amigos
UE Les Faldes 0 - 4 CF Vilamajor
CLASSIFICACIÓ
1 CF Peña Los Amigos 12 
2 CF Vilamajor 12
3 CF Palautordera 12 
4 CE Bigues 10
5 UD Pitres 10 
6 CE Llerona 9 
7 CF Ametlla Valles 4 
8 Ramassa AE 4 
9 Corro D´Amunt US 4 
10 Sant Feliu Codines B 3 
11 Olimpic La Garriga B 3 
12 Sant Esteve Palautordera 3
13 FC Vallgorguina 2 
14 UE Les Faldes 1 
15 Celtic Les Franqueses 0
16 CD Figaro 0

PRIMER SOPAR DE LA TEMPORADA

Posted on/at dissabte, d’octubre 15, 2011 by FCVALLGORGUINA

Bones tardes amics meus tots!

El proper 4 DE NOVEMBRE farem un sopar de germanor, el primer de la temporada, de tots els jugadors del primer equip, cos tècnic i resta de persones que vénen a entrenar amb nosaltres.

Les opcions són les següents:

1.- Menú de 18-20 € a algun restaurant (Can Nofre, La Font de Can Moreu, etc...)
2.- Pizzes congelades i reescalfades a la Nau de Can Plana.

Esperem les vostres opinions abans de dimarts. Penjarem un cartell perquè marqueu amb una "X" la vostra opció preferida al vestuari.

Apa, a guanyar a Sant Esteve colla de ganduls!!!

F.C. VALLGORGUINA 3 - U.E. LES FALDES 3

Posted on/at dilluns, d’octubre 10, 2011 by FCVALLGORGUINA

Segon partit a casa pel FCV d'aquesta temporada, partit que a priori semblava difícil veient els resultats obtinguts pel visitant als camps del líder i segon classificat actuals. Tot i això, els verd-i-blancs van sortir molt concentrats al camp i amb la intenció de què els tres no volessin del Municipal de Vallgorguina. Després d'uns primers minuts de tempteig entre els dos equips i molt migcampisme, el Vallgorguina va començar a estirar les línees i a trenar jugades de perill contra la porteria visitant, destacant una rematada de cap de Bala que va ser aturada pel porter i un xut de Pelusa que va passar llepant el pal de la porteria, sumant-hi a tot això que els visitants només es van acostar amb perill una vegada a la porteria de Tong-Po en els primers 45 minuts, ocasió que el porter local va aturar sense cap tipus de problema. Tot i això, els locals es van avançar al marcador amb un xut potent de Pelusa des de llarga distància, sobre la mitja hora de la primera part, col·locant l'1 a 0 al marcador, resultat amb què es va arribar al descans. Primers quaranta-cinc minuts ben controlats pels locals, amb nou ocasions de gol per només una de Les Faldes.

A la segona part, però, van canviar les tornes... Tot i que el primer quart d'hora o vint minuts van seguir sent de clar domini local, moments en què es va ampliar l'avantatge al marcador després d'un fantàstic gol de Picatxu de xut de fora l'àrea a l'escaire de la porteria, després d'una assistència de Pelusa, seguit d'una pcasió claríssima de Longaniza que no va saber definir i que hagués significat el 3 a 0, es va passar en un minut al 2 a 1 que va posar la por al cos dels locals. Aleshores, i com ja passava en moltes ocasions l'any passat, van venir les pors i els 15 minuts de "pàjara" del FCV que van ser aprofitats, i de quina manera, pels visitants per remontar el partit fins a col·locar-se al minut 80 amb el marcador de 2 a 3. Els locals, però, a la desesperada, van començar a sumar efectius a davant fins que en el minut 92, i en una posició més que dubtosa, Panotxa rep una passada interior de Pelusa i col·loca el definitiu 3 a 3 al marcador (de fusta i nou) del Municipal de Vallgorguina.

L'11 de Patxo i Muñequeras: Tong-Po, FDS, Muten, Orchatas, Bala, Panotxa, Longaniza, Vespino, Ru-Màrius, Picatxu i Pelusa. A la Banqueta: Sonrisas, Negro, Titiritero, Gravesen, Zambrotta i Cristombal.

Jugador Estrella-Damm del partit: Picatxu, 1,50 metres d'alçada, però els pebrots que té li toquen a terra. Esforç i lluita recompensats amb un bon gol. Falta només que aprengui el que és l'offside... ja li ensenyarem!

 
RESULTATS

OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 0 - 5 AMETLLA VALLES, C.F. "A"

VILAMAJOR, C.F. "A" 7 - 1 FIGARO, C.D. "A"
VALLGORGUINA, F.C. "A" 3 - 3 LES FALDES, U.E. "A"
PALAUTORDERA, C.F. "A" 4 - 2 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A"
PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 4 - 2 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B"
LLERONA, C.E. "A" 4 - 3 CELTIC C. LES FRANQUESES "A"
CORRO D´AMUNT U.S. "A" 4 - 4 RAMASSA A.E. "A"
PITRES, U.D. "A" 1 - 1 BIGUES, C.E. "A"

CLASSIFICACIÓ

1 PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 9 
2 PALAUTORDERA, C.F. "A" 9 
3 VILAMAJOR, C.F. "A" 9 
4 LLERONA, C.E. "A" 9 
5 BIGUES, C.E. "A" 7 
6 PITRES, U.D. "A" 7 
7 AMETLLA VALLES, C.F. "A" 4 
8 CORRO D´AMUNT U.S. "A" 4 
9 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 3
10 VALLGORGUINA, F.C. "A" 2 
11 RAMASSA A.E. "A" 1
12 LES FALDES, U.E. "A" 1
13 CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 0 
14 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 0 
15 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 0 
16 FIGARO, C.D. "A" 0

Dissabte vinent, visita al sempre complicat camp dels companys del Sant Esteve de Palautordera que, tot i figurar el la penúltima posició, són un molt bon equip. Haurem de treballar de valent per aconseguir, d'una vegada, tres punts en un partit aquesta temporada i evitar el "quart d'hora fatídic" que ens condemna en molts partits. Força Vallgor!!! Endavant les "hatxes"!!!!

C.D. FIGARÓ - F.C. VALLGORGUINA, SUSPÈS

Posted on/at dilluns, d’octubre 03, 2011 by FCVALLGORGUINA

El passat dissabte a la tarda va passar una cosa que feia molts anys que no es veia en un camp de futbol... que l'àrbitre no es presentés. Fruit d'això, entenem que el partit està suspès i pendent de disputar-se en quant se'ns indiqui per part de la Federació. Esperem que si hem de tornar a desplaçar-nos a Figaró, que almenys es digni a venir el senyor col·legiat.

Ja hem fet arribar, per correu electrònic la nostra queixa a la FCF, esperant, com sempre, que se la passin pel forro dels co.... Això si, quan han de cobrar quotes de club, fitxes, arbitratges, etc. no et passis ni un dia, que si no tens montat un "cristu de cuidadu". Dit això, tampoc hi haurà crònica del partit perquè no es va disputar (ENS SAP GREU AMICS DE L'ACTUALITAT, aquesta setmana haureu d'omplir les linees amb un "copy/paste" d'algun altre blog, jejeje).

De totes formes, aquí teniu els resultats i classificació actualitzats:

RESULTATS
Sant Feliu Codines B 1 - 2 CE Llerona
Ramassa AE 0 - 1 CE Bigues
Sant Esteve Palautordera 0 - 7 CF Peña Los Amigos
CF Ametlla Valles 1 - 2 CF Vilamajor
Olimpic La Garriga B 0 - 2 UD Pitres
Celtic Les Franqueses 0 - 1 Corro D´Amunt US
UE Les Faldes 4 - 6 CF Palautordera

CLASSIFICACIÓ
1 CF Peña Los Amigos 6
2 CF Palautordera 6 
3 CE Bigues 6 
4 CE Llerona 6 
5 CF Vilamajor 6 
6 UD Pitres 6 
7 Sant Feliu Codines B 3 
8 Corro D´Amunt US 3 
9 FC Vallgorguina 1 
10 CF Ametlla Valles 1 
11 Ramassa AE 0 
12 UE Les Faldes 0 
13 Olimpic La Garriga B 0 
14 CD Figaro 0 
15 Celtic Les Franqueses 0 
16 Sant Esteve Palautordera 0 

F.C. VALLGORGUINA 1 - C.F. AMETLLA DEL VALLÈS 1

Posted on/at dilluns, de setembre 26, 2011 by FCVALLGORGUINA

Primera jornada de la lliga 2011-2012 al grup novè de Quarta Catalana, partit coincident amb la Festa Major de la Mercè de Vallgorguina que es va jugar en un camp en prou bones condicions després dels ruixats del matí. Els vallgorguinencs després d'una molt desafortunada pre-temporada es disposaven a presentar-se davant els seus aficionats amb la intenció d'obtenir un bon resultat, sabent que s'enfrontaven a un equip que ha baixat de categoria aquest any, però que era molt jove, ambiciós i amb molt futbol a les seves cames.

El partit va començar puntual a les 16,30 hores i en els primers compassos del mateix els visitants van portar-ne el pes, tot i que el FCV molt ordenat defensivament, evitava que es produissin problemes a la porteria de Tong-Po. L'Ametlla apretava però els locals oferien molta resistència i no es deixaven doblegar fàcilment. A mida que van anar trancorrent els minuts, el Vallgorguina va anar estirant-se i Pelusa va gaudir d'un parell d'ocasions aprofitant, en la primera, un error dels defenses visitants en la cessió al seu porter i robant, en la segona, la pilota al darrer defensa, però en les dues se li va fer de dia i no va materialitzar-ne cap. L'Ametlla es va esperonar en el darrer quart d'hora de la primera part i va començar a gaudir de bones ocasions que Tong-Po va aturar magistralment. No obstant això, en una d'aquestes, el refús de Tong-Po va caure als peus d'un davanter visitant que el va afusellar sense pietat avançant els visitants al marcador. Però els vallgorguinencs no es van arronsir, com en d'altres ocasions, van aixecar el cap i van provocar un penal al límit de la primera part, aconseguint Longaniza posar el partit novament en taules.

La segona part va començar amb els vallgorguinencs amb més ganes d'emportar-se el partit. Amb això, el col·legiat no va saber aturar a temps alguna entrada fora de lloc per les dues bandes i el partit es va anar tornant una mica brusc, la qual cosa va finalitzar amb l'expulsió del porter visitant per una entrada a Ru-màrius prop del córner. No hi hagué massa ocasions per cap de les dues bandes, però les més clares foren pel Vallgorguina, sobretot a partir de l'expulsió. Un xut de falta directa de Pelusa al pal, amb el porter totalment batut, i una darrera ocasió de Vespino a cinc minuts del final i que no va entrar, van deixar el marcador amb l'empat amb què havia començat el matx. Repartiment de punts, i a buscar la victòria el proper cap de setmana al sempre difícil camp de Figaró.

L'Onze de Patxo i Muñequeras: Tong-Po, Jemtonic, Negro, Orchatas, Muten, Bala, Panotxa, Longaniza, Picatxu, Hamster i Pelusa. A la banqueta: Ru-Màrius, Zambrotta, Titiritero, Vespino i Capdecastanya.

Jugador "Estrella-Damm": Muten, per assumir que la seva posició al camp està molt més a prop de Tong-Po del que ell voldria.

RESULTATS

VILAMAJOR, C.F. "A" 3 - 1 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B"

VALLGORGUINA, F.C. "A" 1 - 1 AMETLLA VALLES, C.F. "A"
PALAUTORDERA, C.F. "A" 5 - 0 FIGARO, C.D. "A"
PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 4 - 3 LES FALDES, U.E. "A"
LLERONA, C.E. "A" 3 - 1 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A"
CORRO D´AMUNT U.S. "A" 3 - 5 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B"
BIGUES, C.E. "A" 5 - 0 CELTIC C. LES FRANQUESES "A"
PITRES, U.D. "A" 2 - 1 RAMASSA A.E. "A"

CLASSIFICACIÓ
1 BIGUES, C.E. "A" 3 

1 PALAUTORDERA, C.F. "A" 3 
3 SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 3 
4 LLERONA, C.E. "A" 3 
4 VILAMAJOR, C.F. "A" 3 
6 PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" 3 
7 PITRES, U.D. "A" 3 
8 AMETLLA VALLES, C.F. "A" 1
8 VALLGORGUINA, F.C. "A" 1 
10 LES FALDES, U.E. "A" 0 
11 RAMASSA A.E. "A" 0 
12 CORRO D´AMUNT U.S. "A" 0 
13 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" 0 
13 SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 0 
15 CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 0 
15 FIGARO, C.D. "A" 0 

CALENDARI TEMPORADA 2011-12

Posted on/at divendres, de setembre 16, 2011 by FCVALLGORGUINA

Jornada 1 (25-09-2011)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - AMETLLA VALLES, C.F. "A"

Jornada 2 (02-10-2011)
FIGARO, C.D. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 3 (09-10-2011)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - LES FALDES, U.E. "A"

Jornada 4 (16-10-2011)
SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 5 (23-10-2011)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B"

Jornada 6 (30-10-2011)
CÈLTIC DE LES FRANQUESES "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 7 (06-11-2011)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - RAMASSA A.E. "A"

Jornada 8 (13-11-2011)
BIGUES, C.E. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 9 (20-11-2011)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - CORRO D´AMUNT U.S. "A"

Jornada 10 (27-11-2011)
LLERONA, C.E. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 11 (04-12-2011)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A"

Jornada 12 (18-12-2011)
PALAUTORDERA, C.F. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 13 (08-01-2012)
PITRES, U.D. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 14 (15-01-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - VILAMAJOR, C.F. "A"

Jornada 15 (22-01-2012)
OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 16 (29-01-2012)
AMETLLA VALLES, C.F. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 17 (05-02-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - FIGARO, C.D. "A"

Jornada 18 (12-02-2012)
LES FALDES, U.E. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 19 (26-02-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A"

Jornada 20 (04-03-2012)
SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 21 (11-03-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - CÈLTIC DE LES FRANQUESES

Jornada 22 (18-03-2012)
RAMASSA A.E. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 23 (25-03-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - BIGUES, C.E. "A"

Jornada 24 (01-04-2012)
CORRO D´AMUNT U.S. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 25 (15-04-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - LLERONA, C.E. "A"

Jornada 26 (22-04-2012)
PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 27 (29-04-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - PALAUTORDERA, C.F. "A"

Jornada 28 (06-05-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - PITRES, U.D. "A"

Jornada 29 (13-05-2012)
VILAMAJOR, C.F. "A" - VALLGORGUINA, F.C. "A"

Jornada 30 (20-05-2012)
VALLGORGUINA, F.C. "A" - OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "B"

PRE-TEMPORADA 2011-2012

Posted on/at dimecres, d’agost 10, 2011 by FCVALLGORGUINA

Es comunica a tots els jugadors del Primer Equip que la pretemporada començarà el proper dimarts dia 16 d'agost. S'ha de ser a les 8 del vespre al camp de futbol municipal i cal portar bambes i bótes de futbol durant tota la pre-temporada.

Paraula de Patxo, us lloem Senyor!

El mateix dimarts s'entregarà el calendari de tota la pretemporada als jugadors.

SOPAR FINAL DE TEMPORADA

Posted on/at dimecres, de juny 29, 2011 by FCVALLGORGUINA

ATENCIÓ JUGADORS DEL PRIMER EQUIP:

El proper dia 8 DE JULIOL (divendres), es farà el sopar de final de temporada dels jugadors del primer equip amb els cracks que vénen a entrenar durant l'any amb nosaltres, i posterior sortida a algun local de copes, dones que fumen i coses d'aquestes que fem quan anem sols.

IMPORTANT: A LES 21 HORES AL CASAL DEL POBLE DE VALLGORGUINA.

Cal que confirmeu la vostra assistència a aquest fantàstic esdeveniment al vostre estimat entrenador per telèfon, whatsapp, blackberry mesenger, sms, a través del blog oficial, feisbuc o senyals de fum, però cal que confirmeu. Qui no digui res, no se'l trucarà com hem vingut fent, que ja som grandets!!!

Apa, ens veiem!!!

S.D. AUTERIVE 1 - F.C. VALLGORGUINA 4

Posted on/at dilluns, de juny 20, 2011 by FCVALLGORGUINA

El darrer compromís oficial del primer equip del FC. Vallgorguina d'aquesta temporada tenia caràcter internacional. Degut a les baixes, traspassos, vacances de molts dels jugadors del primer equip, una delegació de 13 valents van sortir dissabte a les 9,30 h. del matí cap a la vila d'Auterive, on havien de disputar l'anada de la Copa Intertonto contra l'equip local. Els expedicionaris van ser: Tong-Po, Pedrito, FDS, Negro, Wampyxanco, Placas, Muten, Sonrisas, Txaian, Hamster, Pelusa, Linterna i Txic (o mini-txaian). Es va esmorzar abans de travessar la frontera amb el país veí, per fer la resta de camí directe fins a Auterive, on es va arribar a les 14 hores aproximadament i vam fer el dinar de carmanyola que ens havíem portat. El cos tècnic improvitzat, tot seguit, va decidir que els jugadors anessin a fer una passejada per la vila abans de començar el partit, on vam conèixer personatges il·lustres com el senyor que ens perseguia borratxo en bicicleta, i també hi hagué un infiltrat a un casament, concretament el company Txaian, que va demanar arròs per tirar al nuvi, mentre Negro volia tirar-se a la núvia (vestida de groc - mala sueeerrrrteeeee -).

A les 16,30 h es va concentrar l'equip novament a l'estadi on s'havia de jugar, els 13 valents van gaudir d'uns vestuaris d'última generació (jacuzzi, aire condicionat, terra de porcelanosa) i després de canviar-se, de forma assembleària, es va decidir l'alineació titular que saltaria a la gespa natural de l'estadi de l'Auterive.


L'onze titular de l'Assemblea va ser: Tong-Po, Wampyxanco, FDS, Negro, Pedrito, Placas, Muten, Sonrisas, Txaian, Hamster i Pelusa. A la graderia, perquè no hi havia banqueta, Txic i Linterna esperaven la seva oportunitat de brillar amb llum pròpia al partit de les estrelles.

El partit s'inicià amb l'intercanvi de "souvenirs": els vallgorguinencs van regalar una reproducció en miniatura del Dolmen de Vallgorguina (es va meditar portar unes banderilles, un toro i un sombrero de mexicà, que fan més país, però es va optar pel Dolmen), i van rebre un banderí de l'equip local. El "trencilla", que rondava els 90 anys i ja ens havia pitat l'any 2003, va concedir l'honor de posar la pilota en joc als vallgorguinencs i així s'inicià el matx.

Els vallgorguinencs van sortir bastant adormits, bé, molt adormits a casua del jet-lag provocat per les 4 hores de viatge en cotxe. Wampyxanco estava amagat entre la verdor, camuflat amb la camiseta verd-i-blanca sobre la línia de fora de banda; FDS feia veure que corria una mica, mentre Negro donava grans assistències de gol als jugadors locals i, veient la seva inoperància, va decidir posa a prova a Tong-Po amb una bona rematada de cap, marca de la casa; Pedrito... aquest tiu es per donar-li de menjar a part... portàvem 30 segons d'un partit amistós i va fer una entrada que una mica més i acaba amb conflicte internacional, amb tots a l'ambaixada espanyola demanant helicòpters per sortir de França; Placas, Muten i Sonrisas s'ho passaven molt bé al mig del camp contant els forats de la gespa, mesurant l'alçada (van decidir que feia 13 mil·límetres, fent la mitjana aritmètica entre una àrea, l'altra, el centre del camp i el pèl púbic de Linterna); Txaian va iniciar un concert del "Torero" en francès a la mitja punta; Hamster del minut 1 al 40 va estar enterrant bosses de ganxitos estratègicament pel camp per si, en qualsevol moment i després d'un esprint (que mai va fer) li agafés gana; Pelusa, es va endur el premi gros de la fira... després de tirar 6 vegades a matar el porter es va endur l'ós de peluix més gran; Txic va posar moltes ganes, sobretot d'acabar el partit i atacar el bidó de cervesa; Linterna ha deixat de ser una promesa amb bombeta de 40 watts, per passar a ser un focus de 3500 watts amb bombeta led de darrera generació, brillant amb llum pròpia, va protagonitzar la frase de tot el viatge: Ara us diré una cosa de veritat, i això no vol dir que el que us he explicat fins ara sigui mentida...; Finalment Tong-Po, perdem un bon porter (de moment) però ell sap que el que ha vist aquest cap de setmana no ho trobarà a cap altre equip...

Després de 15 minuts de tempteig del terreny de joc, la qualitat de les pilotes, posicionament en el camp i altres tonteries, els locals es van avançar al marcador després d'haver gaudit d'almenys 3 bones ocasions per avançar-s'hi. Els vallgorguinencs perdonaven, sobretot Pelusa, amb la pólvora mullada... Això no obstant, mica en mica el Vallgorguina es va anar apossentant una mica al terreny de joc fins que Pelusa, finalitzant dues jugades a passada en profunditat (una de Muten i una de Sonrisas) va posar l'1 a 2 al marcador. També van gaudir d'ocasions Hamster, Muten, Sonrisas, etc. però amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

La segona part, i amb el marcador a favor, va començar amb un ball de canvis de posició entre els jugadors del Vallgorguina, FDS de 5, Negro de 6, Placas de 2, Pelusa de 8, etc. i el Vallgorguina, més ordenat, va començar a tenir moltes més ocasions de gol, fins que Hamster va definir amb un fantàstic xut de "folha seca" una passada de la mort de Txaian, establint l'1 a 3. Posteriorment, Muten va intentar el seu xut des del mig del camp, habitual, i va passar prop del pal; FDS va intentar durant 10 minuts i jugant de 7 fer el seu golet, gol que va aconseguir Negro de preciosa vaselina quen ja estava cansat de córrer les pilotes en profunditat que li posaven els seus companys, col·locant l'1 a 4 definitiu. A destacar 2 jugades 5 estrelles: en la primera, una passada en profunditat a Linterna que quan es disposa a encarar el porter i fer el seu gol és objecte de clar penalty per un talp que va sortir de la gespa de l'estadi; la segona, Pedrito, lateral esquerre titular, decideix que la opció més favorable quan té la pilota controlada i tres companys per treure-la jugant al mig del camp és despejar amb totes les seves forces, donant una terrible pilotada al seu company Txaian (que perdona però mai oblida...).

Després del partit, i a tall de la Ryder Cup, l'equip local va fer entrega del trofeu del partit al FC Vallgorguina, un trofeu que es va decidir que aniria rotant entre les dues entitats, quedant-se'l l'equip que guanyés el partit, el que vol dir que el tindrem fins l'any que ve, com a mínim.

Seguidament s'inicià el tercer temps on se'ns va oferir tot tipus de licors del país i cacahuets. Després de tres hores amb licors del país i pocs cacahuets, ens van convidar a sopar, un sopar que passarà a la memòria dels vallgorguinencs per les conseqüències ventoses de la mítica "Cassoulette".



Després de sopar, vam decidir anar a Toulouse al festival Techno-Dance on punxava Bob Sinclair guiats per Linterna, i vam acabar a una discoteca que es deia "The Joker", on l'única dona que hi havia era la cambrera, i els únics clients decents que hi havia érem nosaltres.... sense comentaris... els jugadors molt cansats van decidir anar a dormir a les 2,30 hores de la matinada, moment en què van tornar a l'estadi on havien triomfat, van plantar les tendes de campanya, es van fer unes quantes brometes de mal gust com tancar en Hamster amb candau a la seva tenda mentre dormia, es van sentir uns bonics concerts en La Menor dels nostres instruments de vent (memorable la "cucaracha" de Wampyxanco), es va sentir la màquina del tren en diverses ocasions, fins que tothom va aconseguir adormir-se. Al cap de 15 minuts tothom estava despert a casua dels roncs de Hamster... total, no es va dormir massa ni bé.

Diumenge de sol radiant, molta son, esmorzar a la fleca del poble (la flequera era la campiona de "pulsos" de la zona, feia uns braços com les cuixes de Pedrito), partit de fut-beisbol d'exhibició pel públic que es va congregar a l'estadi, mentre Muten prenia el sol per no haver de fer UVA de cara al casament de l'amic Bala, memorable control amb el pit de Pedrito en el partit de fut-beisbol i a les 12,30 va començar el dinar de comiat organitzat pel club que ens va acollir.

Sortida d'Auterive a les 14 hores i arribada a Vallgorguina a les 17,20, amb uns últims trams a 150 km/hora, veient les parts nobles del company Wampyxanco per la finestra de la furgoneta, ensumant els darrers rastres del concert de vent de Pedrito i cansats, molt cansats.

Agraïm molt sincerament des del FC Vallgorguina al Sr. Michel Fernández i la seva esposa, Pierrette Fernández, l'organització d'aquesta sortida; Al S.D. Auterive la seva bona predisposició, organització i que ens acollissin a la seva vila durant el cap de setmana i, finalment i això ja és més personal, agraeixo a les 12 persones que heu vingut amb mi a França aquest cap de setmana la paraula i compromís demostrat amb el club: Moltes gràcies Miki, moltes gràcies Jem, moltes gràcies Manel, moltes gràcies Quim, moltes gràcies Pedri, moltes gràcies Jordi Ferrer, moltes gràcies Ernest, moltes gràcies Xavi, moltes gràcies Pep, moltes gràcies David, moltes gràcies Marc i moltes gràcies Jordi R. Jo m'ho he passat de conya!!!

DINAR DE FINAL DE TEMPORADA

Posted on/at dimarts, de juny 07, 2011 by FCVALLGORGUINA

GENT!!! Urgentíssim que durant el dia d'avui confirmeu a en Pacho o a Pelusa si vindreu a dinar de final de temporada del club. Planning: Diumenge 12 a la 1 del migdia quedem al casal del Poble de Vallgorguina i des d'allà es sortirà cap al restaurant que escollim. Important: el club intentarà pagar una part de l'àpat, però per si de cas compteu amb 20 € per persona.




Patxo: 647.701.444

Pelusa: 607.36.12.87

PLANNING SORTIDA A FRANÇA

Posted on/at dijous, de juny 02, 2011 by FCVALLGORGUINA

Bé, una vegada sondejat el preu d'autobusos i furgonetes de lloguer, hem decidit traslladar-nos (per raó del preu) a la vila d'Auterive, on disputarem el partit internacional el proper 18 de juny, en cotxe.

Dades a tenir en compte:

1.- CONVOCATÒRIA: Placas, Wampyxanco, FDS, Tong-Po, Pedrito, Linterna, Krusty, Fideu, Sonrisas, Hamster, Txaian, Longaniza, Negro, Cristombal, Orchatas, Muten, Mini-Txaian i Pelusa (18). Si ens deixem algú a la llista que ho digui el més aviat possible.

2.- PLA DE RUTA: Quedarem el dissabte 18 de juny a les 9:00 hora zulú al Casal del Poble de Vallgorguina, des d'on es sortirà. El viatge són unes 4 hores en cotxe i en aquell moment ens repartirem en cotxes. Pararem a mig camí per esmorzar i perquè la canalla faci pipi. Cal que porteu, si no voleu gastar diners, esmorzar i dinar. Arribarem sobre les 13:00-14:00 a destinació i allà dinarem (cadascú el que es porti, si no porteu res haureu de buscar uns restaurant). A les 17:00 s'inicia el match. Quan acabem el partit serà hora de plantar les tendes de campanya (qui tingui tenda que la porti, si no en tenim prous dormirem al ras, aquells que vulguin dormir). Després ens donaran sopar i beguda. Sortida nocturna. Diumenge quan ens llevem ens portaran esmorzar i dinar, havent dinat tornem cap a casa.

3.- COSES QUE S'HAN DE PORTAR: Esmorzar i dinar de dissabte, 5 € per persona per pagar l'estada, tendes de campanya, botes de futbol (roba no caldrà, la portarà tota el club).

4.- DESPESES APROXIMADES: 5 € per persona per pagar l'estada, més les despeses de gasolina i peatges de cada cotxe (que es repartiran entre els que vagin al cotxe), comptem que seran aproximadament uns 30 € per persona, segurament menys. A part totes les copes, souvenirs i despeses vàries que cadascú vulgui fer a Auterive.

Queda dit!!! Ens veiem el 18 a les 9 del matí....

PACHO DIXIT

Posted on/at dilluns, de maig 23, 2011 by FCVALLGORGUINA

jugadors, s'ha acabat la temporada 2010-2011.
Primer de tot, vull agraïr a la junta directiva del FCV que m'hagi confiat portar, juntament amb el meu amic jordi isach, l'equip del poble.
Ha sigut la meva primera temporada al capdavant d'un primer equip, i haig de dir que he aprés molt i molt de cada entrenament i partit que hem fet plegats. Personalment, em queda un món per apendre, però espero que us hagi pogut ensenyar alguna coseta als jugadors d'enguany.
La temporada va començar amb molta il.lusió i ganes per part de tots, cosa que es traduïa amb bons resultats i un canvi de 180º pel que fa al joc de l'equip. mica en mica, i a causa de varis mal resultats massa consecutius, l'equip va anar perdent xispa, ambició, entega, ganes i, sobretot, compromís. al final, lògic veient els 3 últims mesos d'entrenaments, l'equip ha acabat en una discreta 11a posició amb 31 puntets, molt lluny dels llocs que jo esperava a principi de la lliga.
Vull agraïr a TOTS ELS JUGADORS l'esforç que han fet per venir als entrenaments, a les convocatòries, als partits...
MIKI, un dels jugadors que ha evolucionat més aquesta temporada, l'any que ve serà millor, segur
ERNEST, bona banda, marcador incansable
WAMPY, bon jugador número 17 sempre a punt quan se'l necessita
MARIUS, llàstima de no tenir les mateixes idees, molta sort sempre
QUIM, lider de la defensa, esquerra fina, manta bestial
MANUEL, entre reunió i reunió, has millorat defensivament i has agafat molta confiança
CRISTO, quin tiu, cuet al cul quan juga al darrera
EDGAR, lateral esquerrà de molt recorregut, i a tu t'agrada el catenaccio???!!
EDU, banda llarga esquerra, sempre hi és encara que no ho sembli
PLACAS, no li fa falta ni la destral ni la pistola, l'amo del 5
AMADEU, futur gegant, com ell, visió de joc espectacular
JUANITU, des que vas marxar, això no ha rutllat.. (es broma!!). no cal que tornis jejej
MORA, des que vas marxar, sempre hem guanyat... (no és broma!!). tu mateix si tornes... jeje
DANI, si poguéssis jugar 3 partits seguits seria tot diferent, anims per l'any que ve
TONI, pintaves molt bé, la realitat de la vida ha fet que canviéssis de plans
NOLO, esparadrap a la boca, pegamentu als peus, sempre hi has de ser
PEP PUJOL, jugador veterà de ment, energia jove al camp, es nota quan no hi ets
PLANA, capità veterà, sempre donant el màxim i referència al vestidor
CLANX, ganes, equip, bon rotllo, sempre aquí
SANTI, punta ràpid que no has tingut sort aqui. molta sort on sigui i sempre
TERRI, jovent que heu de tirar l'equip endavant, correcaminos vallgorguinenc
GUICHEN, referència obligada de l'equip, si vinguéssis sempre...
PITU, recuperat aviat, no mola tenir-te lluny del camp
LORENTE, pots venir sempre que vulguis
PEDRI, ADRI, PAU, ANDREU, ALEX, AITOR, BOU, LINTE, OCO,... i tot aquells que heu anat venint als entrenos, sou UNA BONA PUTA BANDA, que sense vosaltres no haguéssim pogut fer molts entrenos com déu mana.
JORDI ISACH, torna a posar-te les botes sis plauuuuuuu
gràcies a tots gent, m'heu fet sentir molt a gust a l'equip, esperem que l'any que ve ens retrobem tots plegats i intentem fer un vallgor més competitiu!!!

PROPERS EVENTS LÚDICO-FESTIUS DEL FCV

Posted on/at dimecres, de maig 11, 2011 by FCVALLGORGUINA

Jugadors del primer equip i "jugadors" que veniu als entrenaments, apunteu-vos les següents dates a les vostres agendes, doncs són del vostre màxim interès:

1.- CAP DE SETMANA DEL 18/19 DE JUNY DE 2011. Excursió de final de curs a França. Aquest és el plànning de la sortida. es marxarà el dissabte dia 18 al matí (hora per confirmar) en autobús (en funció del preu) cap a la localitat francesa d'AUTERIVE (prop de Toulouse). Ens hem de portar l'esmorzar i el dinar. A les 17 hores jugarem el partit internacional de la copa "Intertonto", només cal que porteu les botes de futbol, camiseta, pantalons i mitgetes les portarà el club. A la nit els gavatxos ens conviden a sopar, després anem a inseminar les femelles nadius a alguna discoteca que trobem per allà i dormirem en tendes de campanya (que ens hem de portar). El diumenge els gavatxos ens conviden a esmorzar (si estem en condicions) i a dinar (si en Guichen està en condicions). Després de dinar agafem el bus i tornem cap a casa. Preu de la sortida: Preu del bus + 5 € per persona. Quan sapiguem quanta gent som, podrem confirmar el preu. MOLT IMPORTANT: CAL QUE TOTHOM QUE VULGUI VENIR S'INSCRIGUI ABANS D'AQUEST DIUMENGE DIA 15 A LA LLISTA QUE HI HA AL VESTUARI!!!

2.- DINAR DE FINAL DE TEMPORADA. Diumenge dia 12 de juny, a Vallgorguina (ja us confirmarem el lloc -Can Plana o Casal del Poble, segurament). Dinar de tots els jugadors, socis, simpatitzants, families, afició, etc. MOLT IMPORTANT: CAL QUE VINGUIN TOTS ELS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP AMB FITXA I PORTIN: MOTXILLA, XANDALL, PANTALONS CURTS BLANCS, MITGETES, SAMARRETA D'ESCALFAMENT (la de "Jugo a futbol com el cul, però follo que t'hi cagues") i DESSUADORA VERDA, tal com es va quedar a principi de temporada. El club intentarà fer-se càrrec de part de la despesa.

3.- SOPAR FINAL DE TEMPORADA. La data encara està per confirmar, doncs els caps de setmana del mes de maig i principis de juny estan bastant atapeïts de compromisos socials dels membres de la plantilla. Properament us direm la data que s'ha fixat per realitzar aquesta sortida nocturna d'aus de rapinya que estem preparant. Evidentment, NO vindran familiars dels jugadors i altres persones que puguin constrenyir la nostra llibertat individual de fer totes les bestieses que puguem...

4.- ENTRENAMENTS DE FINAL DE TEMPORADA. Ahir es va quedar que després de l'últim partit de lliga que juguem aquest diumenge dia 15 de maig, anirem quedant els dimarts per fer una mica de manteniment (córrer+partidet). Seria important que hi vingués tothom que pogués, per fer una mica de germanor...

Finalment, aquest diumenge juguem el darrer partit de la temporada contra Les Faldes, per alguns potser serà el seu últim partit defensant els gloriosos colors verd i blanc de la nostra camiseta. Màxima concentració, màxim esforç i a pels tres punts per intentar maquillar aquesta temporada. Força Vallgorguina!!!

CONVERSES AMB LA PEIXATERA CAP.3

Posted on/at dimecres, de maig 04, 2011 by FCVALLGORGUINA

Després d'uns dies de descans i amb la tornada del futbol no es podia fer esperar més un nou capítol de la peixatera.

Dins del mercat una de les parades més freqüentades és la que regenta en JM.P. Aquesta ens proposa remeis casolans per a: l'unglot del peu, pel dolor dels genolls, per les mucositats dels carnots, i un llarg etc. a més sempre fa una bona oferta, cada dia el podem sentir dient "en tinc dos" x un. Recentment s'ha incorporat un nou inquilí al mercat, es tracta d'en M.M. expert en cantades, per un preu mòdic ell et paga i t'obsequia enmig del passadis amb una de les seves habituals cantates com les: Misto cap aquí o la Surto o no surto.

Sí, sí, aquella d'allà el fons és qui us penseu, la Pilarín, a veure aquesta setmana amb quines notícies fresques ens delaita.
Corre pel mercat, que en S.J. conegut com el...(bé qui és que el coneix)vol entrar al llibre dels récords com el davanter que ha mercat menys gols. De moment s'ha proposat el repte de que en 3 anys no aconseguir fer-nes més d'1, repte que de moemnt està complint a la perfecció.  A favor seu té que en els partits no sap veure la totalitat de les jugades, per això ell escull les k només li interessen per treure'n el màxim profit.
D'altre banda també es comenta que l'E.V. àlies "a la primera", per la seva habilitat de passar la pilota al primer toc, mai l'aguanta ni intenta driblar els rivals. Diuen que ha tornat fascinat del seu viatge, segons sembla està decidit a incorporar alguns dels costums indígenes d'aquells país, com el de dexiar de menjar vedella per penjar poll...i també el de posar-se un punt vermell alguna part del cos. El que no sap és que del punt vermell s'encarregaran els seus companys d'equip, ja que li donaran pel cul farts de les olors que desprenen les seves cremes antioxidants, exfoliants, depilatòries i tot el ventall que utilitza.

Vinga nois, fins aquí les darreres notícies.

F.C. VALLGORGUINA 3 - A.E. RAMASSÀ 2

Posted on/at dilluns, de maig 02, 2011 by FCVALLGORGUINA

Aquest diumenge, dia del treballador, el F.C. Vallgorguina va jugar la penúltima jornada d’una lliga en què ja només aspira a consolidar-se en la onzena posició de la taula classificatòria, posició que ha ocupat pràcticament durant tot el campionat. Així les coses, i després del partit de tenis que es va jugar a Bigues i Riells i que va acabar amb un 7 a 5 pels locals al tie-break, els vallgorguinencs van rebre al Ramassà, un equip molt jove (pràcticament tots són juvenils acabats de pujar), que s’ha mantingut també en les posicions del final de la taula com els verd-i-blancs.


El partit es presentava difícil, amb la baixa d’última hora de Muten (que ha fitxat pel C.F. Palautordera, que volen assegurar el descens amb la seva incorporació) i pel joc directe que sempre practica aquest rival. No obstant això, Pacho i Muñequeras van plantejar un partit amb més efectius al centre del camp, una tàctica més ofensiva que les emprades habitualment pels tècnics vallgorguinencs i que, com es va veure al final, va donar uns resultats força positius.

El partit va començar amb un clar domini local, molta possessió de pilota amb bones passades i control del partit, però sense massa verticalitat ni profunditat, pel que s’arribava en poques ocasions clares a la porteria ramassenca. Els visitants, però, sempre que tenien ocasió penjaven pilotes a les esquenes dels defenses locals, que aquests resolien amb solvència i sense massa problemes. Anaven passant els minuts i les ocasions més clares eren dels vallgorguinencs. Primer es va anul•lar un gol de Pelusa per fora de joc, després un parell de xuts perillosos però bastant allunyats de Longaniza i Placas, fins que finalment, una jugada ben trenada entre les velles glòries Wampyxanco i Pelusa, acaba amb una passada en profunditat per Fideu que la penja al segon pal on Longaniza remata de cap al fons de la xarxa fent pujar l’1 a 0 al marcador. Gol merescut pel que s’havia vist fins llavors durant el partit, i resultat amb què s’arriba a la mitja part.

Els vallgorguinencs van sortir molt enxufats a la segona part, conscients que tant els primers 10 minuts de la represa, com els darrers 5 minuts del matx havien d’estar controlats pel perill ramassenc. Així, i amb les coses molt clares, quan es portaven deu minuts de la represa, Zambrotta posa una pilota perfecta en profunditat per Pelusa que defineix de primeres creuat i ras establint el 2 a 0. I 5 minuts més tard, és Pelusa qui centra una pilota molt bombejada al segon pal que aprofita Placas per col•locar el 3 a 0 al lluminós del Municipal de Vallgorguina. Quedava mitja hora de partit encara, però tot i que les coses es posaven molt favorables pels locals, va ser llavors quan en una jugada aïllada, els visitants escurcen distàncies aconseguint el 3 a 1. Aquest gol va posar molt nerviosos als jugadors verd-i-blancs, més quan a 10 minuts del final els ramassencs aconsegueixen el 3 a 2 en una jugada de córner. Tot i així, Vespino i Guichen (per dues vegades) perdonen sols davant del porter visitant el que podrien haver estat 3 gols clars pels locals. Finalitza el partit amb el 3 a 2 i Pacho demanant l’hora.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Zambrotta, FDS, Negro, Orchatas, Fideu, Longaniza, Placas, Hamster, Pelusa i Wampyxanco. A la banqueta: Momia, Vespino, Sonrisas, Guichen i Cristombal.

Jugadors Estrella-Damm del partit: Placas i Fideu (Muten té menció especial per haver plegat!!)
Resultats i classificació: http://icompeticion.com

Setmana de descans pels vallgorguinencs abans d’enfrontar-nos amb Les Faldes en el darrer partit de lliga el proper 15 de maig. Partit important per no perdre la onzena posició, que es troba amenaçada pel Cèltic de les Franqueses, que ha de disputar encara dos partits i està a 4 punts. Ànims i a acabar la temporada amb 31 punts!!!

PARAULA DE PACHO... US LLOEM SENYOR!!! (3ra. part)

Posted on/at divendres, d’abril 29, 2011 by FCVALLGORGUINA

ATENCIÓ JUGADORS I ALTRES PERSONATGES QUE VENIU A ENTRENAR... LA SETMANA QUE VE NOMÉS S'ENTRENARÀ EL DIMECRES 4 DE MAIG, A L'HORARI HABITUAL.

Per altra banda, a partir d'avui tindreu tots una llista penjada on us podreu inscriure per venir de viatge de final de curs a França (cap de setmana del 18-19 de juny de 2011), on anirem a jugar un partit corresponent a la Copa Intertonto. Quants més serem, més riurem, i més beurem!!!

Esperem la vostra confirmació el més aviat possible per saber quantes habitacions hem d'encarregar, si anem amb autobús i així calcular el preu per personatge que pot costar...

Us seguirem informant!!!

CONVERSES AMB LA PEIXATERA Cap.2

Posted on/at dimecres, d’abril 13, 2011 by FCVALLGORGUINA


Després del rebombori aixecat durant l’anterior setmana pel meu article, només afegir que la cosa continuarà, sempre amb toc humorístic per tal de no ferir els sentiments de les persones integrants de l’espectacle.

Si entrem per la porta secundària del mercat, la que dóna al carrer Joan Cambiasso, podrem gaudir de la paradeta que ens tenen muntada la parella de socis E.N i S.M., ells ens permeten estar al dia amb la seva Drogueria S.A., en aquest cas no es tracta d’una drogueria qualsevol on podríem trobar pintures i dissolvents sinó que trobarem una àmplia gamma de .....(bé ja sabem tots de què). Al costat d’aquesta introvertida parella trobem l’aparador d’en J.F, especialista en targetes i entrades, gràcies a les seves virtuts podreu rebre in situ a la vostra cara o a les cames l’enregistrament de la vostra comanda.

Mireu la Pilarín, amb el llobarro a la mà ja m’està cridant per donar-me més notícies:
Es veu que en R.P, conegut com “l’home que volia ser entrenador” (pobre nanu no va poder amb uns infantils i vol fer-ho amb uns veterans, això demostra.., bé deixem-ho aquí), vol muntar una agència de viatges, El Patero, consistiria en fer com un creuer, però en comptes de fer servir un transatlàntic fer-ho amb una patera, d’aquestes d’última generació, amb un sol rem i sense timó, la intenció és arribar fins a Mauritània, país d’origen del xicot.

Per altre banda en X.M. àlies en 3%, perquè de cada 100 xuts 3 van a porteria, vol apuntar-se aquest estiu a un campus per tal de millorar aquesta estadística, s’està mirant els que organitza en Cabezón, professional del touchdown o bé el d’en Vàlium especialista en Pilotes a la Riera. Esprem que després d’un dur entrenem aconsegueixi el que busca, tot i que hauria de pensar més en la retirada que no pas en intentar millorar (d’on no n’hi ha no en raja....)

Bé companys, per aquesta setmana ja en teniu prou d’informació, si en voleu més espereu al proper capítol.

ATENCIÓ!!! CANVI DE DIA D'ENTRENAMENT!!!

Posted on/at dimarts, d’abril 12, 2011 by FCVALLGORGUINA

ATENCIÓ A TOTS ELS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP:

AQUESTA SETMANA, PER RAONS QUE TAMPOC US INTERESSEN I PER OBLIGACIÓ DEL MISTER, PACHO MATURANA US COMUNICA QUE ENTRENAREM AVUI, DIMARTS DIA 12 D'ABRIL, I DIJOUS 14.

PRENEU NOTA!!!

F.C VALLGORGUINA 2 - OLÍMPIC DE LA GARRIGA 4

Posted on/at dimarts, d’abril 12, 2011 by FCVALLGORGUINA

Diumenge molt assolellat i molt calurós en què els vallgroguinencs aspiraven a seguir amb opcions a escalar posicions a la taula classificatòria, amb l'intenció de maquillar una temporada que ja arriba al seu final i en què, vist el joc desplegat per l'equip, aquest ocupa una posició que no li correspon, ja sigui per mala sort o per accions puntuals dels partits que, com en el de diumenge, han acabat passant una factura molt gran.

Així i tot, els verd-i-blancs, que sempre surten a donar-ho tot, van presentar una alineació competitiva (tenint en compte les moltes baixes de l'equip) i amb l'intenció de tornar als garriguencs la maneta que es van endur del seu camp. Així les coses, i sabedors de la qualitat de l'equip contrari, Maturana i Muñequeras van optar per posar més efectius a dalt per a poder asfixiar la sortida de pilota des de la defensa garriguenca, amb Vespino, Hamster i Momia pressionant a dalt la línia defensiva, mentre Txaian, Muten i Placas s'ocupaven de la línia de mig camp amb ofici i veterania.

Els garriguencs, però, molt ràpids a davant, començaven a gaudir d'ocasions penjant pilotes a les esquenes de Wampyxanco, que tenia força porblemes per contenir les internades d'un ràpid i tècnic extrem esquerre que el va portar de corcoll tota la primera part. Amb tot, la primera ocasió clara del partit va ser pels vallgorguinencs quan Muten, en un dels seus habituals xuts des de la Plaça de l'Església, va estavellar la pilota al travesser, avisant del que esproduiria minuts més tard, quan Txaian, des de 40 metres i veient el porter avançat, va xutar a porteria molt col·locat i agafant el porter avançat, fent pujar així l'1 a 0 al marcador. Els garriguencs però, arribaven amb molt perill a les immediacions de Tong-Po, que va treure un parell d'1 contra 1 clars fent gala dels reflexes felins que el caracteritzen. Finalment, però, tant va insistir La Garriga que va assolir l'empat a les acaballes de la primera part.

El segon temps va començar amb un Vallgorguina més centrat al camp, moments en què va jugar més tranquil i això es va notar. L'entrada de Guichen per Wampyxanco, amb la rotació de posicions al camp, donava un pèl més de pólvora al davant, amb l'objectiu d'anar a pel partit. Així les coses, i en una falta sense aparent perillositat a 55 metres de porteria, Placas veu el porter avançat i fa el golàs del partit de xut directe, gol que semblava donar ales als locals, però novament la mala sort i la falta d'ofici provocà queen la jugada de sacada de centre dels garriguencs, aquests empatessin el partit novament, només 30 segons després que els locals s'haguessin avançat al marcador.

El gol va afectar molt als vallgorguinencs que van anar perdent pistonada i vana anar cedint el pes del partit als visitants, que s'apropaven una vegada i una altra amb molt de perill a la porteria verd-i-blanca fins que a les acaballes del partit es va consumar la desgràcia, aconseguint en dues jugades consecutives i amb el temps exhaurit el tercer i quart gol, deixant el definitiu 2 a 4 al marcador.

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, FDS, Negro, Zambrotta, Placas, Muten, Txaian, Vespino, Hamster i Momia. A la banqueta, Guichen, Pelusa i Orchatas.

Resultats i Classificació als links habituals (http://icompeticion.com/)

F.C. VALLGORGUINA 2 - C.D. INACSA 3

Posted on/at dimecres, d’abril 06, 2011 by FCVALLGORGUINA

Partit d'emocions fortes el que es preveia el diumenge passat a Vallgorguina. La Inacsa es presentava al camp amb els jugadors justos (només un canvi), sabent que es jugava mitja lliga a Vallgorguina (on l'any passat va empatar, perdent dos punts que els van fer allunyar de la possible promoció d'ascens), i tenint en compte que els vallgorguinencs estaven una mica "mosques" pel comportament d'algun jugador i del cos tècnic dels batlloriencs a la primera volta.

Així les coses, es va iniciar el partit sense concessions, anant els dos equips a per totes des del principi i donant un bon espectacle al públic que s'havia atansat a Vallgorguina (entre ells el nostre amic, i millor persona, entrenador de l'Ametlla). El que va donar els primers símptomes de voler avançar-se almarcador va ser l'equip visitant, que presentava una alineació plena d'il·lustres de la categoria, amb molts quilòmetres als camps de tercera, segona i primera regional, i s'apropaven a Tong-Po amb perill, però sense definir, fins que, sobre la mitja hora de partit, un dels davanters va rebre d'esquena prop de la frontal, es va girar i va agafar a Tong-Po a contrapeu fent pujar el 0 a 1 al marcador. Els de Vallgorguina, lluny d'esporuguir-se, es van treure el son de les orelles i van assetjar els visitants fins que una jugada sense aparent perill va acabar amb un error del porter visitant que Pelusa va aprofitar per empatar el matx. Sense més jugades d'interès, es va arribar a la mitja part.

La segona part va començar com el final de la primera, el Vallgorguina abocat a l'atac i la Inacsa defensant-se bé i sortint amb perill a la contra. Tot i que el joc, en aquesta fase del partit va quedar reduït bàsicament a una franja de 30 metres al mig del camp, als 10 minuts un dels visitants controla a 30 metres de porteria i d'esquena, es gira i enganxa la pilota perfecta aconseguint un golàs antològic per tot l'escaire d'un Tong-Po que poca cosa podia fer davant d'aquest xut. 1 a 2 al marcador i amb aquest resultat es succeeixen les millors jugades del Vallgorguina, en una d'elles Pelusa es queda sol davant del porter i no aconsegueix batre'l, després d'una bona passada en profunditat, i en una altra el mateix Pelusa, a passada de Muten, corre 40 metres sol i quan està davant del porter ni toca la pilota fallant el gol més clar de tota la seva dilatada carrera futbolística (tot seguit simula una lesió per evitar la mofa dels seus companys després del garrafal error i és substituït). Finalment, però, a 10 minuts per la finalització del matx, en una jugada enrevessada dins l'àrea de la Inacsa, Momia aconsegueix l'empat a 2 (el redactor no va veure el gol, però fons extraoficials assenyalen que l'àrbitre havia xiulat gol després del xut de Guichen i que Momia la va acompanyar a dintre la porteria una vegada ja s'havia xiulat el gol... farem una enquesta a veure què hi diu l'afició...).

Tot i que el partit semblava que acabaria amb empat, ja en el minut 90 els visitants pengen una pilota dins l'àrea que és refusada en primera instància per Negro, però la Inacsa insisteix i la torna a penjar a dins i quan Negro es disposa a refusar, és objecte de falta que l'àrbitre no veu i que aprofita el davanter per establir el definitiu 2 a 3 al marcador.

Partit de coratge i esforç, on es va perdonar massa (mea culpa) i resultat molt negatiu, que no reflexa el joc ni les ocasions de cada equip, on mereixíem com a mínim l'empat. A seguir treballant, que els resultats ja arribaran (segurament l'any que ve, jejeje!)

Jugador Estrella Damm: Momia

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, FDS, Negro, Zambrotta, Fideu, Muten, Longaniza, Txaian, Pelusa i Vespino. A la banqueta: Guichen, Hamster, Momia, Panotxa i Tonyina.

Resultats i Classificació: mireu els links!!!

Per aquesta setmana, entre baixes i sancions encara haurem de córrer a fer la fitxa a Pedrito de Can Puigdemir... i ens visita l'Olímpic de la Garriga, un dels equips que, personalment, més m'ha agradat pel futbol que practica i que la seva classificació (com en el nostre cas) no demostra els quilats de futbol que porten a les cames. Tot i això, els espera un infern verd!!!! Força Vallgor!!!

CONVERSES AMB LA PEIXATERA

Posted on/at dilluns, d’abril 04, 2011 by FCVALLGORGUINA

Aprofitant que avui feia aquest dia tant esplèndid he decidit anar a fer un tomb pel mercat municipal, allà m'he trobat els habituals, tots ells fent la seva feina com millor la saben fer: en D.C. assegut com sempre a la barra del bar ( fàcil de reconèixer perquè adopta la mateixa postura que quan està a la banqueta del camp de futbol), uns metres enllà i podem trobar en J.Pl., amb la seva botiga del porc i la cansalada ( aquest noi un dia el trobarem dins de l'aparador esbudellagat), al seu costat hi ha en J.F. amb els congelats (aquest es tan fred i poc nerviós que es mou menys que els trossos de lluç congelats que ven) i tot xinu xanu he arribat fins la peixatera, la Pilarín, una dona encantadora i encisadora, sobretot amb aquella suau vellositat dessota de les narius...

Doncs la Pilarín m'ha comentat les últimes xafarderies que corren pel mercat i es veu que:
En M.C. que se'l coneix per les contrades com l'excepció dels Negres (aquells nois mulatos, ja sabeu!!!!), ja que si els altres la tenen de 20cm. ell es veu que el que té entre les cames és com un granet que de tant en tant deixa anar una mica de pus...Segons diuen es veu que ha despertat els instints animals dels seus avantpassats, aquells instints caçadors, roman a l'aguait entre la multitud i quan detecta una presa s'hi llença al damunt i patapam ja la tens, el que passa que l'instint el té tant encegat que no sap distingir entre mascle i femella, o sigui que vigileu si us el trobeu...

També comenten que en J.Pj.,conegut com l'Home dels Nassos, està decidit a deixar les botes de futbol (ja era hora) per la raqueta de pàdel, sembla ser que en aquest esport no cal fer tanta força i pot arribar des del fons de la pista al camp contrari, cosa que en el futbol no ho pot fer, si no xuta des de l'àrea petita no arriba a la línea de gol. A més diuen que vol deixar la sorra fina i arenosa, dels camps de futbol, amb la qual desplegava la seva vessant artística fent figuretes de fang pel paper matxer i el cartró per poder ser el líder per la diada dels capgrossos i dels geganters (grup amb el qual es veu representat gràcies al seu 1,60m.).

Com que se'm feia tard he hagut de deixar la peixatera amb la paraula a la boca, ella com bona peixatera està al corrent de totes les notícies del mercat, així que hauré de tornar un altre dia per acabar de saber tot allò que avui m'he perdut.
Fins a la propera.

F.C. VALLGORGUINA 1 - PEÑA LOS AMIGOS 2 (SENSE ACABAR)

Posted on/at dimarts, de març 29, 2011 by FCVALLGORGUINA

Posats en ple Turmalet de la lliga, el Vallgorguina va rebre diumenge passat el tercer classificat, la Peña Los Amigos de Les Franqueses, un equip dur, rocós i molt regular en els seus resultats, que es presentava al Municipal de Vallgorguina amb la necessitat d'aconseguir tres punts més que els mantinguessin amb la pugna per la segona posició amb la INACSA, que ens visita aquest cap de setmana. L'arbitratge va anar a càrrec del Sr. López Fuentes, un àrbitre que habitualment ha estat nefast per tots els camps on ha passat, i nosaltres aquest any ja l'hem hagut de patir en unes 4 ocasions (mai hem guanyat amb ell d'àrbitre), però el que va fer diumenge no té nom.

El partit va començar amb un Vallgorguina ben organitzat i amb ganes de fer les coses bé. Seriosos en defensa i esperant l'ocasió que ens permetés avançar-nos al marcador, però aviat va començar el Sr. López a fer-se protagonista cosint a targetes grogues l'equip local i, sense cap tipus de criteri, la mateixa jugada no era amonestada pels visitants. A tall d'exemple, va treure una targeta groga a Muten per, durant el joc, demanar a Longaniza que li passés la pilota (l'àrbitre va dir que li havia faltat al respecte, quan ni tan sols es dirigia a ell...), mans de l'equip visitant eren falta sense amonestar, les mans dels locals eren falta amb amonestació. Això va anar treient del partit els jugadors locals que havien de lluitar contra un bon equip i un mal àrbitre a la vegada. Amb això, Los Amigos van aprofitar el desconcert local per avançar-se al marcador en l'única jugada clara en què van arribar a la primera part, rematant de cap a la línia de gol una bona centrada per la dreta. Tot i això, el Vallgorguina no es va arronsar, però el partit es jugava més al mig del camp que prop de les porteries i hi havia molt poques ocasions per obrir la llauna.

A la segona part el Vallgorguina va sortir amb més força que a la primera i va començar a fer recular les línies dels visitants, que sortien amb contres perilloses, però que eren tallades per la defensa verd-i-blanca. Pelusa i Guichen semblaven més entonats que a la primera part i van gaudir d'ocasions per poder empatar. Així les coses, i veient el xou del Sr. Col·legiat, Longaniza va ser substituït al rebre targeta groga i, veient que l'àrbitre anava clarament a per ell, Pacho i Muñequeras el van substituir. Al cap de 5 minuts de la substitució, Muten va aconseguir l'empat rematant perfectament una centrada de Guichen i, a partir d'aquí, l'àrbitre, a qui semblava que no li agradava el resultat, va començar a perjudicar encara més descaradament amb les seves decisions a l'equip vallgorguinenc. Targetes grogues a dojo i sense sentit o, si el tenien, en jugades idèntiques de Los Amigos per ells no era targeta. Amb aquest ball de targetes, deixa els vallgorguinencs amb 10 jugadors per expulsió de Cristombal (per 2 grogues) i en la mateixa jugada Los Amigos s'avança al marcador. Quan ells perden temps no hi ha targetes, quan nosaltres el perdíem si. Amb l'1 a 2, Pelusa li diu a l'àrbitre que es mereixen una mica més de respecte per part seva, i que segueixi el mateix criteri en totes les seves decisions, el que li suposa la groga, i en la mateixa jugada expulsa Periko. Tot això a 15 minuts del final en una falta a favor de Los Amigos, moment en què decideix suspendre el partit, veient que havia desquiciat amb la seva actuació al poc públic que s'havia acostat al Municipal de Vallgorguina a veure el partit. Sense cap explicació, se'n va al vestuari, fa l'acta i marxa. Esperarem què diu la Federació...

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, Negro, FDS, Zambrotta, Cristombal, Muten, Longaniza, Vespino, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Hamster, Wampyxanco, Periko, Momia i Panotxa.

Jugador Estrella Damm: Muten

RESULTATS

Les Faldes UE 0 - 4 Bigues CE

America G Fenix CF 3 - 3 Inacsa CD
Vilamajor FC 3 - 2 AE Ametlla
Corro D´amunt US 1 - 0 Sant Celoni CE B
LLinars CE B 3 - 3 Olimpic La Garriga B
Vallgorguina FC 1 - 2 Peña Los Amigos CF
Figaro CD 1 - 2 Celtic Franqueses

CLASSIFICACIÓ

1 AE Ametlla 55 

2 Peña Los Amigos CF 50 
3 Inacsa CD 49
4 Corro D´amunt US 42 
5 Vilamajor FC 38 
6 America G Fenix CF 36
7 Sant Celoni CE B 35 
8 LLinars CE B 32 
9 Olimpic La Garriga B 31
10 Bigues CE 29 
11 Vallgorguina FC 25 
12 Les Faldes UE 18 
13 Celtic Franqueses 17 
14 Ramassa AE 17
15 Figaro CD 5 

Aquesta setmana ens visitarà el CD Inacsa, un equip que ve tercer amb un partit menys (contra Les Faldes), pel que podem presumir que és el segon classificat, és a dir, una nova batalla contra un equip molt rocós i molt dur, però que haurà de suar sang per endur-se els tres punts del municipal, més tenint en compte l'actuació del seu Sr. (per dir alguna cosa) entrenador a la primera volta.

Tots els membres del club, finalment, volem mostrar el nostre suport a Momia en uns moments difícils, però segur que tot anirà o ha anat bé. Força Vallgor!!! Freddd UHHHH!

A.E. AMETLLA 2 - FC VALLGORGUINA 0

Posted on/at dimarts, de març 22, 2011 by FCVALLGORGUINA

Dissabte passat, a les 16 hores de la tarda, els vallgorguinencs van visitar el camp del líder imbatut de la categoria, un equip experimentat i molt regular que venia, però, de punxar les darreres setmanes amb empats, tot i que el coixí de punts respecte el segon classificat tampoc els posava massa pressió.


Pacho i Muñequeras van optar per posar, de sortida, més efectius al centre del camp per intentar dominar aquesta zona i aprofitar les ocasions que es generarien per donar la campanada. Així les coses, l’amic Risueño va donar inici al partit, amb un Vallgorguina il•lusionat que s’enfrontava a un sòlid líder. Tot i que el pes del partit el portaven els locals, els verd-i-blancs es defensaven bé de les escomeses i no patien massa doncs tot el domini local es cenyia a mantenir la possessió de la pilota en posicions defensives i intentar llençar pilotes llargues a les esquenes dels laterals vallgorguinencs que, ben col•locats, no patien massa per evitar les jugades dels jugadors de l’Ametlla.

Tot i així, quan es portaven jugats uns 20 minuts de la primera part, una pilota posada en profunditat al mitja-punta local, que la va rebre en posició molt dubtosa de fora de joc, va ser aprofitada per aquest que va batre Tong-Po amb calma fent pujar el primer gol al marcador. Tot i les protestes dels visitants, Risueño no va dubtar en donar com a vàlid el gol. Fruit d’aquesta gerra d’aigua freda, els locals van gaudir d’un parell més de jugades, una de les quals va acabar al travesser de la porteria del Vallgorguina, però el darrer quart d’hora de la primera part, si Guichen hagués estat encertat de cara a porteria les coses haurien canviat. Dues jugades clares d’1 contra 1 de Guichen amb el porter, van acabar a córner i fora de porteria. Només la mala sort i la falta d’encert van fer que els vallgorguinencs marxessin a la mitja part amb un resultat més positiu al descans.

Conscients que no tenien res a perdre, Maturana i Muñequeras van optar per modificar l’esquema inicial/habitual per tal de tenir més arribada i aconseguir l’empat durant la segona part, que va començar com el final de la primera, tenint els vallgorguinencs les ocasions més clares per aconseguir un gol, novament a les bótes de Guichen que, en dues noves ocasions, no va encertar a rematar a porteria. Van anar passant els minuts quan una falta llunyana al centre del camp favorable als locals, va ser penjada a l’olla on Placas, en l’intent de rebuig, va rematar de cap en planxa al fons de la porteria de Tong-Po, col•locant el definitiu 2 a 0 al marcador. A partir d’aquí, poca cosa més. Els locals van estavellar una pilota al travesser novament de rematada de cap a la sortida d’un córner, però van jugar més a mantenir el resultat que a cap altra cosa, mentre els vallgorguinencs tiraven els últims trets per maquillar una mica el marcador, que creiem no va fer justícia al vist durant el partit.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Cristombal, FDS, Negro, Zambrotta, Placas, Muten, Txaian, Longaniza, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Wampyxanco, Fideu, Orchatas, Momia i la nova incorporació, Toni “La Perdiu de Cornellá”

Jugador Estrella-Damm: Sr. Risueño


RESULTATS

Sant Celoni B 3 – 3 Ramassa
Olímpic de la Garriga 6 – 2 Les Faldes
Cèltic Les Franqueses 2 – 2 Vilamajor
Inacsa 3 – 0 Llinars B
AE Ametlla 2 – 0 FC Vallgorguina
Peña Los Amigos 3 – 1 Amèrica Fènix
Corró d’Amunt 3 – 1 Figaró
Descansa Bigues

CLASSIFICACIÓ

1 AE Ametlla 55
2 Inacsa CD 48
3 Peña Los Amigos CF 47
4 Corro D´amunt US 39
5 America G Fenix CF 35
6 Vilamajor FC 35
7 Sant Celoni CE B 35
8 LLinars CE B 31
9 Olimpic La Garriga B 30
10 Bigues CE 26
11 Vallgorguina FC 25
12 Les Faldes UE 18
13 Ramassa AE 17
14 Celtic Franqueses 14
15 Figaro CD 5

Aquesta setmana, continuant el nostre particular “Turmalet”, rebem a casa a la Peña Los Amigos, tercer classificat i amb qui vam empatar a 1 al seu camp. Si juguem com sabem, treurem un resultat positiu segur! Ànims equip, Força Vallgor!!!

MOLT IMPORTANT: DIVENDRES S’INICIA L’ENTRENAMENT A LES 20 HORES I DESPRÉS ANEM A SOPAR TOTS A CAN NOFRE, EL NOSTRE PATROCINADOR. AGRAIREM CONFIRMACIÓ DE TOTS AQUELLS QUE VINGUEU A SOPAR PER MISSATGE AL BLOG. GRÀCIES. També poden venir els juvenils (Aitor, Alex, Andreu, Adrià, Guti, etc.) i els alevins (Pedrito).

F.C. VALLGORGUINA 4 - CÈLTIC DE LES FRANQUESES 3

Posted on/at dimecres, de març 16, 2011 by FCVALLGORGUINA

El passat diumenge al matí es va celebrar la 22ena.jornada de lliga al municipal de Vallgorguina en un partit on s’enfrontaven dos equips necessitats de punts. Els locals per no perdre més punts a casa i seguir enganxats a la mitja taula, i els visitants de Les Franqueses per intentar maquillar la temporada que estan fent, per sortir de les darreres posicions.


Tot i els més de 100 litres per metre quadrat que van caure durant el dissabte, el terreny de joc va drenar prou bé tota aquesta aigua i no hi hagué cap impediment destacable per a poder celebrar el partit. El Vallgorguina va sortir amb dues coses molt clares: que s’hauria de lluitar molt pels tres punts i que el rival tenia molts arguments per no estar classificat en la zona on es troba, ja que practica un bon futbol i, segurament, els resultats no l’han acabat d’acompanyar durant la temporada.

Així les coses es va iniciar el partit amb un Vallgorguina molt incisiu, tot i que els visitants no es quedaven curts i també s’aproximaven als dominis de Tong-Po. Això no obstant, les oportunitats més clares queien del costat local fins que als 20 minuts, una bona passada de Muten per Guichen acaba amb la pilota al fons de la xarxa. Però com ve essent habitual en el Vallgorguina, en avançar-se al marcador van arribar 10 minut de “pájara” que van aprofitar els franquesins per fer dos gols a pilota aturada en menys de 5 minuts, el primer en un córner que cap jugador del FCV aconsegueix allunyar de l’àrea i el segon en una falta llunyana que, penjada a l’olla, és introduïda en pròpia porta per Cristombal. Amb el resultat desfavorable, però amb la ferma convicció que es podia remuntar, es va arribar al final de la primera part.

Maturana i Muñequeras van optar per posar més efectius davant per mirar de remuntar el partit, canviant Wampyxanco per Negro i optant per una tàctica que permetés arribar amb més efectius a posicions de rematada i la reacció no es va fer esperar. La sortida dels vallgorguinencs a la segona part de cara a solucionar el partit va donar els seus fruits als 10 minuts de la represa quan FDS va marcar de pena màxima per mans d’un defensor. 5 minuts després era expulsat un jugador visitant per protestar, la qual cosa posava el partit més de cara pels locals, que no van desaprofitar l’ocasió i primer Longaniza de falta directa i, 5 minuts més tard Orchatas de rematada de cap, posaven els vallgorguinencs per davant amb un 4 a 2 al marcador.

Els visitants, però, mai van tirar la tovallola i van aconseguir reduir distàncies cap al final del partit, posant el 4 a 3 definitiu, tot i que, en temps de descompte, van tenir dues jugades per badada defensiva dels locals que els podien haver permès endur-se el partit, però que un molt encertat Tong-Po es va encarregar d’aturar a boca de canó.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, Cristombal, FDS, Zambrotta, Placas, Muten, Longaniza, Txaian, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Vespino, Hamster, Ru-Màrius, Orchatas i Negro.

Jugador Estrella-Damm: Tong-Po, per salvar els tres punts en dues aturades magnífiques passats els 90 minuts de joc.

RESULTATS

FC Vallgorguina 4-3 Cèltic Les Franqueses
Ramassà AE 1-4 CE Bigues
Les Faldes (suspès) INACSA
Amèrica Fènix 2-2 AE Ametlla
CE Figaró (suspès) CE Sant Celoni
CE Llinars 0-1 Peña Los Amigos
FC Vilamajor 5-2 US Corró d’Amunt
Descansa: Olímpic de la Garriga
CLASSIFICACIÓ
1.- A.E. Ametlla 52
2.- INACSA 45
3.- Peña Los Amigos 44
4.- Corró d’Amunt 36
5.- Amèrica Fènix Granollers 35
6.- Vilamajor 34
7.- Llinars 31
8.- Sant Celoni 31
9.- Olímpic de la Garriga 27
10.- Bigues 26
11.- Vallgorguina 25
12.- Les Faldes 18
13.- Ramassà 16
14.- Cèltic Les Franqueses 13
15.- Figaró 5

Aquest cap de setmana juguem a casa del líder imbatut del nostre grup. Si juguem les nostres cartes podem emportar-nos un resultat positiu de l’Ametlla. Serà complicat, serà difícil, però no impossible si tots donem el 150%. Ànims i a seguir escalant!!!

Paraula de Pacho, us lloem senyor: ES RECORDA A TOTS ELS JUGADORS QUE AQUESTA SETMANA S’ENTRENARÀ DIJOUS, a no ser que Pacho us digui el contrari.

U.S. CORRÓ D'AMUNT 3 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, de febrer 28, 2011 by FCVALLGORGUINA

Els vallgorguinencs ahir es van desplaçar a Corró d'Amunt, un camp sempre difícil, més petit que el de Vallgorguina, i contra un equip incòmode que ocupa la quarta posició de la taula. Tot i això, i amb alguna modificació tàctica per tenir més efectius davant, els vallgorguinencs van saltar al camp amb el convenciment que podrien treure un bon resultat en aquest camp d'on s'han escapat pocs punts aquesta temporada.

Després del minut de silenci per les recents defuncions de familiars de jugadors, el Sr. Risueño va ordenar l'inici del matx que, en els primers compassos va ser totalment dominat pels visitants, arribant a gaudir Hamster de dues ocasions claríssimes d'u contra u enfront del porter que no va acabar de definir. Els vallgorguinencs ofegaven la sortida de pilota dels locals, la recuperaven molt ràpidament i es presentaven amb perill a l'àrea local, però sempre fallant en la darrera passada o en la rematada a porteria.

Poc a poc, però, els locals van anar estirant línies i penjant pilotes a l'esquena de la defensa verd-i-blanca, arribant a tenir a peus del seu davanter dues claríssimes ocasions de gol que va fallar quan la graderia ja cantava el gol. El Vallgorguina anava perdent terreny de mica en mica, i ja no arribava tant clarament a davant, però el Corró tampoc sabia definir les seves ocasions i així es va arribar al final dels 45 minuts amb empat a zero al marcador, però amb bones sensacions.

A la segona part la cosa va canviar. Els vallgorguinencs van sortir decidits a pel partit i van començar a gaudir d'ocasions clares fins que en el minut 65, Guichen que havia entrat per Hamster, controla una pilota a tres quarts de camp i des d'allà li fa una preciosa vaselina al porter que, tot i que arriba a tocar-la, acaba fent pujar el 0 a 1 al marcador. Però tot i que les coses es posaven molt bé pels verd-i-blancs, llavors, i encara no se sap perquè, aquests van desaparèixer del camp. Els darrers 25 minuts de partit van ser bojos. El Vallgorguina va perdre el control del partit i el Corró va saber aprofitar-ho per empatar al minut 75 en una jugada de córner en què un dels jugadors que havia pujat a rematar, havent-se quedat sol al segon pal, rep la pilota després d'un rebuig defectuós de Fideu i la col·loca on no hi pot arribar Tong-Po. El lastre d'aquest gol es fa més pesant pels visitants i tres minuts després, el central engalta un fort xut des de 40 metres que Tong-Po no pot aturar. Minut 78 i el marcador s'havia girat en contra dels vallgorguinencs. Tot i així, Paxho i Muñequeras que no dónen crèdit al que han vist en tres minuts, opten per posar més efectius davant per veure si es pot empatar. Muten, Pelusa, Guichen i Sonrisas gaudeixen d'ocasions però no acaben en gol, unes vegades per aturada del porter, d'altres perquè la sort no acompanya i la pilota surt a un pam del pal. El Corró es defensa com pot, comença a perdre temps, fins que finalment, al minut 92, el porter local serveix de porteria llarg, Negro la pentina per a Tong-Po que ja estava a mitja sortida i el desastre es consuma amb el 3 a 1 definitiu.

Mal resultat, mal partit dels vallgorguinencs i novament es perd una oportunitat d'or de poder escalar en la taula classificatòria.

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, FDS, Negro, Ru-Màrius, Fideu, Muten, Longaniza, Pelusa, Hamster i Vespino. A la banqueta, prenent el sol: Cristombal, Guichen, Zambrotta, Orchatas i Sonrisas.

Jugador Estrella-Damm del partit: Wampyxanco.


RESULTATS

Olimpic La Garriga B 3 - 1 Ramassa AE

Celtic Franqueses 1 - 3 America G Fenix CF
Figaro CD 1 - 3 Vilamajor FC
Sant Celoni CE B 3 - 0 Bigues CE
AE Ametlla 2 - 2 LLinars CE B
Peña Los Amigos CF 4 - 0 Les Faldes UE
Corro D´amunt US 3 - 1 Vallgorguina FC
Descansa C.D. INACSA

CLASSIFICACIÓ
1 AE Ametlla 51
2 Inacsa CD 45
3 Peña Los Amigos CF 41
4 Corro D´amunt US 36
5 America G Fenix CF 34
6 LLinars CE B 31
7 Sant Celoni CE B 31
8 Vilamajor FC 31 
9 Olimpic La Garriga B 27
10 Bigues CE 23
11 Vallgorguina FC 22
12 Les Faldes UE 18 
13 Ramassa AE 16 
14 Celtic Franqueses 13
15 Figaro CD 5

La pròxima jornada és el dia 13 de març, doncs el proper cap de setmana es fa l'habitual descans de Carnestoltes. Ens visitarà el penúltim classificat, un equip que, tot i la seva classificació, és molt millor del que demostren els seus números. Al seu camp es va empatar a un in extremis... Esperem que el bon joc i esforç de l'equip de les darreres jornades (sense comptar aquest passat diumenge) tornin i que puguem aconseguir tres punts a casa d'una vegada. Força Vallgor!!!


Visites: