PACHO DIXIT

Posted on/at dilluns, de maig 23, 2011 by FCVALLGORGUINA

jugadors, s'ha acabat la temporada 2010-2011.
Primer de tot, vull agraïr a la junta directiva del FCV que m'hagi confiat portar, juntament amb el meu amic jordi isach, l'equip del poble.
Ha sigut la meva primera temporada al capdavant d'un primer equip, i haig de dir que he aprés molt i molt de cada entrenament i partit que hem fet plegats. Personalment, em queda un món per apendre, però espero que us hagi pogut ensenyar alguna coseta als jugadors d'enguany.
La temporada va començar amb molta il.lusió i ganes per part de tots, cosa que es traduïa amb bons resultats i un canvi de 180º pel que fa al joc de l'equip. mica en mica, i a causa de varis mal resultats massa consecutius, l'equip va anar perdent xispa, ambició, entega, ganes i, sobretot, compromís. al final, lògic veient els 3 últims mesos d'entrenaments, l'equip ha acabat en una discreta 11a posició amb 31 puntets, molt lluny dels llocs que jo esperava a principi de la lliga.
Vull agraïr a TOTS ELS JUGADORS l'esforç que han fet per venir als entrenaments, a les convocatòries, als partits...
MIKI, un dels jugadors que ha evolucionat més aquesta temporada, l'any que ve serà millor, segur
ERNEST, bona banda, marcador incansable
WAMPY, bon jugador número 17 sempre a punt quan se'l necessita
MARIUS, llàstima de no tenir les mateixes idees, molta sort sempre
QUIM, lider de la defensa, esquerra fina, manta bestial
MANUEL, entre reunió i reunió, has millorat defensivament i has agafat molta confiança
CRISTO, quin tiu, cuet al cul quan juga al darrera
EDGAR, lateral esquerrà de molt recorregut, i a tu t'agrada el catenaccio???!!
EDU, banda llarga esquerra, sempre hi és encara que no ho sembli
PLACAS, no li fa falta ni la destral ni la pistola, l'amo del 5
AMADEU, futur gegant, com ell, visió de joc espectacular
JUANITU, des que vas marxar, això no ha rutllat.. (es broma!!). no cal que tornis jejej
MORA, des que vas marxar, sempre hem guanyat... (no és broma!!). tu mateix si tornes... jeje
DANI, si poguéssis jugar 3 partits seguits seria tot diferent, anims per l'any que ve
TONI, pintaves molt bé, la realitat de la vida ha fet que canviéssis de plans
NOLO, esparadrap a la boca, pegamentu als peus, sempre hi has de ser
PEP PUJOL, jugador veterà de ment, energia jove al camp, es nota quan no hi ets
PLANA, capità veterà, sempre donant el màxim i referència al vestidor
CLANX, ganes, equip, bon rotllo, sempre aquí
SANTI, punta ràpid que no has tingut sort aqui. molta sort on sigui i sempre
TERRI, jovent que heu de tirar l'equip endavant, correcaminos vallgorguinenc
GUICHEN, referència obligada de l'equip, si vinguéssis sempre...
PITU, recuperat aviat, no mola tenir-te lluny del camp
LORENTE, pots venir sempre que vulguis
PEDRI, ADRI, PAU, ANDREU, ALEX, AITOR, BOU, LINTE, OCO,... i tot aquells que heu anat venint als entrenos, sou UNA BONA PUTA BANDA, que sense vosaltres no haguéssim pogut fer molts entrenos com déu mana.
JORDI ISACH, torna a posar-te les botes sis plauuuuuuu
gràcies a tots gent, m'heu fet sentir molt a gust a l'equip, esperem que l'any que ve ens retrobem tots plegats i intentem fer un vallgor més competitiu!!!

PROPERS EVENTS LÚDICO-FESTIUS DEL FCV

Posted on/at dimecres, de maig 11, 2011 by FCVALLGORGUINA

Jugadors del primer equip i "jugadors" que veniu als entrenaments, apunteu-vos les següents dates a les vostres agendes, doncs són del vostre màxim interès:

1.- CAP DE SETMANA DEL 18/19 DE JUNY DE 2011. Excursió de final de curs a França. Aquest és el plànning de la sortida. es marxarà el dissabte dia 18 al matí (hora per confirmar) en autobús (en funció del preu) cap a la localitat francesa d'AUTERIVE (prop de Toulouse). Ens hem de portar l'esmorzar i el dinar. A les 17 hores jugarem el partit internacional de la copa "Intertonto", només cal que porteu les botes de futbol, camiseta, pantalons i mitgetes les portarà el club. A la nit els gavatxos ens conviden a sopar, després anem a inseminar les femelles nadius a alguna discoteca que trobem per allà i dormirem en tendes de campanya (que ens hem de portar). El diumenge els gavatxos ens conviden a esmorzar (si estem en condicions) i a dinar (si en Guichen està en condicions). Després de dinar agafem el bus i tornem cap a casa. Preu de la sortida: Preu del bus + 5 € per persona. Quan sapiguem quanta gent som, podrem confirmar el preu. MOLT IMPORTANT: CAL QUE TOTHOM QUE VULGUI VENIR S'INSCRIGUI ABANS D'AQUEST DIUMENGE DIA 15 A LA LLISTA QUE HI HA AL VESTUARI!!!

2.- DINAR DE FINAL DE TEMPORADA. Diumenge dia 12 de juny, a Vallgorguina (ja us confirmarem el lloc -Can Plana o Casal del Poble, segurament). Dinar de tots els jugadors, socis, simpatitzants, families, afició, etc. MOLT IMPORTANT: CAL QUE VINGUIN TOTS ELS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP AMB FITXA I PORTIN: MOTXILLA, XANDALL, PANTALONS CURTS BLANCS, MITGETES, SAMARRETA D'ESCALFAMENT (la de "Jugo a futbol com el cul, però follo que t'hi cagues") i DESSUADORA VERDA, tal com es va quedar a principi de temporada. El club intentarà fer-se càrrec de part de la despesa.

3.- SOPAR FINAL DE TEMPORADA. La data encara està per confirmar, doncs els caps de setmana del mes de maig i principis de juny estan bastant atapeïts de compromisos socials dels membres de la plantilla. Properament us direm la data que s'ha fixat per realitzar aquesta sortida nocturna d'aus de rapinya que estem preparant. Evidentment, NO vindran familiars dels jugadors i altres persones que puguin constrenyir la nostra llibertat individual de fer totes les bestieses que puguem...

4.- ENTRENAMENTS DE FINAL DE TEMPORADA. Ahir es va quedar que després de l'últim partit de lliga que juguem aquest diumenge dia 15 de maig, anirem quedant els dimarts per fer una mica de manteniment (córrer+partidet). Seria important que hi vingués tothom que pogués, per fer una mica de germanor...

Finalment, aquest diumenge juguem el darrer partit de la temporada contra Les Faldes, per alguns potser serà el seu últim partit defensant els gloriosos colors verd i blanc de la nostra camiseta. Màxima concentració, màxim esforç i a pels tres punts per intentar maquillar aquesta temporada. Força Vallgorguina!!!

CONVERSES AMB LA PEIXATERA CAP.3

Posted on/at dimecres, de maig 04, 2011 by FCVALLGORGUINA

Després d'uns dies de descans i amb la tornada del futbol no es podia fer esperar més un nou capítol de la peixatera.

Dins del mercat una de les parades més freqüentades és la que regenta en JM.P. Aquesta ens proposa remeis casolans per a: l'unglot del peu, pel dolor dels genolls, per les mucositats dels carnots, i un llarg etc. a més sempre fa una bona oferta, cada dia el podem sentir dient "en tinc dos" x un. Recentment s'ha incorporat un nou inquilí al mercat, es tracta d'en M.M. expert en cantades, per un preu mòdic ell et paga i t'obsequia enmig del passadis amb una de les seves habituals cantates com les: Misto cap aquí o la Surto o no surto.

Sí, sí, aquella d'allà el fons és qui us penseu, la Pilarín, a veure aquesta setmana amb quines notícies fresques ens delaita.
Corre pel mercat, que en S.J. conegut com el...(bé qui és que el coneix)vol entrar al llibre dels récords com el davanter que ha mercat menys gols. De moment s'ha proposat el repte de que en 3 anys no aconseguir fer-nes més d'1, repte que de moemnt està complint a la perfecció.  A favor seu té que en els partits no sap veure la totalitat de les jugades, per això ell escull les k només li interessen per treure'n el màxim profit.
D'altre banda també es comenta que l'E.V. àlies "a la primera", per la seva habilitat de passar la pilota al primer toc, mai l'aguanta ni intenta driblar els rivals. Diuen que ha tornat fascinat del seu viatge, segons sembla està decidit a incorporar alguns dels costums indígenes d'aquells país, com el de dexiar de menjar vedella per penjar poll...i també el de posar-se un punt vermell alguna part del cos. El que no sap és que del punt vermell s'encarregaran els seus companys d'equip, ja que li donaran pel cul farts de les olors que desprenen les seves cremes antioxidants, exfoliants, depilatòries i tot el ventall que utilitza.

Vinga nois, fins aquí les darreres notícies.

F.C. VALLGORGUINA 3 - A.E. RAMASSÀ 2

Posted on/at dilluns, de maig 02, 2011 by FCVALLGORGUINA

Aquest diumenge, dia del treballador, el F.C. Vallgorguina va jugar la penúltima jornada d’una lliga en què ja només aspira a consolidar-se en la onzena posició de la taula classificatòria, posició que ha ocupat pràcticament durant tot el campionat. Així les coses, i després del partit de tenis que es va jugar a Bigues i Riells i que va acabar amb un 7 a 5 pels locals al tie-break, els vallgorguinencs van rebre al Ramassà, un equip molt jove (pràcticament tots són juvenils acabats de pujar), que s’ha mantingut també en les posicions del final de la taula com els verd-i-blancs.


El partit es presentava difícil, amb la baixa d’última hora de Muten (que ha fitxat pel C.F. Palautordera, que volen assegurar el descens amb la seva incorporació) i pel joc directe que sempre practica aquest rival. No obstant això, Pacho i Muñequeras van plantejar un partit amb més efectius al centre del camp, una tàctica més ofensiva que les emprades habitualment pels tècnics vallgorguinencs i que, com es va veure al final, va donar uns resultats força positius.

El partit va començar amb un clar domini local, molta possessió de pilota amb bones passades i control del partit, però sense massa verticalitat ni profunditat, pel que s’arribava en poques ocasions clares a la porteria ramassenca. Els visitants, però, sempre que tenien ocasió penjaven pilotes a les esquenes dels defenses locals, que aquests resolien amb solvència i sense massa problemes. Anaven passant els minuts i les ocasions més clares eren dels vallgorguinencs. Primer es va anul•lar un gol de Pelusa per fora de joc, després un parell de xuts perillosos però bastant allunyats de Longaniza i Placas, fins que finalment, una jugada ben trenada entre les velles glòries Wampyxanco i Pelusa, acaba amb una passada en profunditat per Fideu que la penja al segon pal on Longaniza remata de cap al fons de la xarxa fent pujar l’1 a 0 al marcador. Gol merescut pel que s’havia vist fins llavors durant el partit, i resultat amb què s’arriba a la mitja part.

Els vallgorguinencs van sortir molt enxufats a la segona part, conscients que tant els primers 10 minuts de la represa, com els darrers 5 minuts del matx havien d’estar controlats pel perill ramassenc. Així, i amb les coses molt clares, quan es portaven deu minuts de la represa, Zambrotta posa una pilota perfecta en profunditat per Pelusa que defineix de primeres creuat i ras establint el 2 a 0. I 5 minuts més tard, és Pelusa qui centra una pilota molt bombejada al segon pal que aprofita Placas per col•locar el 3 a 0 al lluminós del Municipal de Vallgorguina. Quedava mitja hora de partit encara, però tot i que les coses es posaven molt favorables pels locals, va ser llavors quan en una jugada aïllada, els visitants escurcen distàncies aconseguint el 3 a 1. Aquest gol va posar molt nerviosos als jugadors verd-i-blancs, més quan a 10 minuts del final els ramassencs aconsegueixen el 3 a 2 en una jugada de córner. Tot i així, Vespino i Guichen (per dues vegades) perdonen sols davant del porter visitant el que podrien haver estat 3 gols clars pels locals. Finalitza el partit amb el 3 a 2 i Pacho demanant l’hora.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Zambrotta, FDS, Negro, Orchatas, Fideu, Longaniza, Placas, Hamster, Pelusa i Wampyxanco. A la banqueta: Momia, Vespino, Sonrisas, Guichen i Cristombal.

Jugadors Estrella-Damm del partit: Placas i Fideu (Muten té menció especial per haver plegat!!)
Resultats i classificació: http://icompeticion.com

Setmana de descans pels vallgorguinencs abans d’enfrontar-nos amb Les Faldes en el darrer partit de lliga el proper 15 de maig. Partit important per no perdre la onzena posició, que es troba amenaçada pel Cèltic de les Franqueses, que ha de disputar encara dos partits i està a 4 punts. Ànims i a acabar la temporada amb 31 punts!!!


Visites: