F.C. VALLGORGUINA 1 - PEÑA LOS AMIGOS 2 (SENSE ACABAR)

Posted on/at dimarts, de març 29, 2011 by FCVALLGORGUINA

Posats en ple Turmalet de la lliga, el Vallgorguina va rebre diumenge passat el tercer classificat, la Peña Los Amigos de Les Franqueses, un equip dur, rocós i molt regular en els seus resultats, que es presentava al Municipal de Vallgorguina amb la necessitat d'aconseguir tres punts més que els mantinguessin amb la pugna per la segona posició amb la INACSA, que ens visita aquest cap de setmana. L'arbitratge va anar a càrrec del Sr. López Fuentes, un àrbitre que habitualment ha estat nefast per tots els camps on ha passat, i nosaltres aquest any ja l'hem hagut de patir en unes 4 ocasions (mai hem guanyat amb ell d'àrbitre), però el que va fer diumenge no té nom.

El partit va començar amb un Vallgorguina ben organitzat i amb ganes de fer les coses bé. Seriosos en defensa i esperant l'ocasió que ens permetés avançar-nos al marcador, però aviat va començar el Sr. López a fer-se protagonista cosint a targetes grogues l'equip local i, sense cap tipus de criteri, la mateixa jugada no era amonestada pels visitants. A tall d'exemple, va treure una targeta groga a Muten per, durant el joc, demanar a Longaniza que li passés la pilota (l'àrbitre va dir que li havia faltat al respecte, quan ni tan sols es dirigia a ell...), mans de l'equip visitant eren falta sense amonestar, les mans dels locals eren falta amb amonestació. Això va anar treient del partit els jugadors locals que havien de lluitar contra un bon equip i un mal àrbitre a la vegada. Amb això, Los Amigos van aprofitar el desconcert local per avançar-se al marcador en l'única jugada clara en què van arribar a la primera part, rematant de cap a la línia de gol una bona centrada per la dreta. Tot i això, el Vallgorguina no es va arronsar, però el partit es jugava més al mig del camp que prop de les porteries i hi havia molt poques ocasions per obrir la llauna.

A la segona part el Vallgorguina va sortir amb més força que a la primera i va començar a fer recular les línies dels visitants, que sortien amb contres perilloses, però que eren tallades per la defensa verd-i-blanca. Pelusa i Guichen semblaven més entonats que a la primera part i van gaudir d'ocasions per poder empatar. Així les coses, i veient el xou del Sr. Col·legiat, Longaniza va ser substituït al rebre targeta groga i, veient que l'àrbitre anava clarament a per ell, Pacho i Muñequeras el van substituir. Al cap de 5 minuts de la substitució, Muten va aconseguir l'empat rematant perfectament una centrada de Guichen i, a partir d'aquí, l'àrbitre, a qui semblava que no li agradava el resultat, va començar a perjudicar encara més descaradament amb les seves decisions a l'equip vallgorguinenc. Targetes grogues a dojo i sense sentit o, si el tenien, en jugades idèntiques de Los Amigos per ells no era targeta. Amb aquest ball de targetes, deixa els vallgorguinencs amb 10 jugadors per expulsió de Cristombal (per 2 grogues) i en la mateixa jugada Los Amigos s'avança al marcador. Quan ells perden temps no hi ha targetes, quan nosaltres el perdíem si. Amb l'1 a 2, Pelusa li diu a l'àrbitre que es mereixen una mica més de respecte per part seva, i que segueixi el mateix criteri en totes les seves decisions, el que li suposa la groga, i en la mateixa jugada expulsa Periko. Tot això a 15 minuts del final en una falta a favor de Los Amigos, moment en què decideix suspendre el partit, veient que havia desquiciat amb la seva actuació al poc públic que s'havia acostat al Municipal de Vallgorguina a veure el partit. Sense cap explicació, se'n va al vestuari, fa l'acta i marxa. Esperarem què diu la Federació...

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, Negro, FDS, Zambrotta, Cristombal, Muten, Longaniza, Vespino, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Hamster, Wampyxanco, Periko, Momia i Panotxa.

15 Figaro CD 5

Aquesta setmana ens visitarà el CD Inacsa, un equip que ve tercer amb un partit menys (contra Les Faldes), pel que podem presumir que és el segon classificat, és a dir, una nova batalla contra un equip molt rocós i molt dur, però que haurà de suar sang per endur-se els tres punts del municipal, més tenint en compte l'actuació del seu Sr. (per dir alguna cosa) entrenador a la primera volta.

Tots els membres del club, finalment, volem mostrar el nostre suport a Momia en uns moments difícils, però segur que tot anirà o ha anat bé. Força Vallgor!!! Freddd UHHHH!

A.E. AMETLLA 2 - FC VALLGORGUINA 0

Posted on/at dimarts, de març 22, 2011 by FCVALLGORGUINA

Dissabte passat, a les 16 hores de la tarda, els vallgorguinencs van visitar el camp del líder imbatut de la categoria, un equip experimentat i molt regular que venia, però, de punxar les darreres setmanes amb empats, tot i que el coixí de punts respecte el segon classificat tampoc els posava massa pressió.

Pacho i Muñequeras van optar per posar, de sortida, més efectius al centre del camp per intentar dominar aquesta zona i aprofitar les ocasions que es generarien per donar la campanada. Així les coses, l’amic Risueño va donar inici al partit, amb un Vallgorguina il•lusionat que s’enfrontava a un sòlid líder. Tot i que el pes del partit el portaven els locals, els verd-i-blancs es defensaven bé de les escomeses i no patien massa doncs tot el domini local es cenyia a mantenir la possessió de la pilota en posicions defensives i intentar llençar pilotes llargues a les esquenes dels laterals vallgorguinencs que, ben col•locats, no patien massa per evitar les jugades dels jugadors de l’Ametlla.

Tot i així, quan es portaven jugats uns 20 minuts de la primera part, una pilota posada en profunditat al mitja-punta local, que la va rebre en posició molt dubtosa de fora de joc, va ser aprofitada per aquest que va batre Tong-Po amb calma fent pujar el primer gol al marcador. Tot i les protestes dels visitants, Risueño no va dubtar en donar com a vàlid el gol. Fruit d’aquesta gerra d’aigua freda, els locals van gaudir d’un parell més de jugades, una de les quals va acabar al travesser de la porteria del Vallgorguina, però el darrer quart d’hora de la primera part, si Guichen hagués estat encertat de cara a porteria les coses haurien canviat. Dues jugades clares d’1 contra 1 de Guichen amb el porter, van acabar a córner i fora de porteria. Només la mala sort i la falta d’encert van fer que els vallgorguinencs marxessin a la mitja part amb un resultat més positiu al descans.

Conscients que no tenien res a perdre, Maturana i Muñequeras van optar per modificar l’esquema inicial/habitual per tal de tenir més arribada i aconseguir l’empat durant la segona part, que va començar com el final de la primera, tenint els vallgorguinencs les ocasions més clares per aconseguir un gol, novament a les bótes de Guichen que, en dues noves ocasions, no va encertar a rematar a porteria. Van anar passant els minuts quan una falta llunyana al centre del camp favorable als locals, va ser penjada a l’olla on Placas, en l’intent de rebuig, va rematar de cap en planxa al fons de la porteria de Tong-Po, col•locant el definitiu 2 a 0 al marcador. A partir d’aquí, poca cosa més. Els locals van estavellar una pilota al travesser novament de rematada de cap a la sortida d’un córner, però van jugar més a mantenir el resultat que a cap altra cosa, mentre els vallgorguinencs tiraven els últims trets per maquillar una mica el marcador, que creiem no va fer justícia al vist durant el partit.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Cristombal, FDS, Negro, Zambrotta, Placas, Muten, Txaian, Longaniza, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Wampyxanco, Fideu, Orchatas, Momia i la nova incorporació, Toni “La Perdiu de Cornellá”

14 Celtic Franqueses 14

Aquesta setmana, continuant el nostre particular “Turmalet”, rebem a casa a la Peña Los Amigos, tercer classificat i amb qui vam empatar a 1 al seu camp. Si juguem com sabem, treurem un resultat positiu segur! Ànims equip, Força Vallgor!!!

MOLT IMPORTANT: DIVENDRES S’INICIA L’ENTRENAMENT A LES 20 HORES I DESPRÉS ANEM A SOPAR TOTS A CAN NOFRE, EL NOSTRE PATROCINADOR. AGRAIREM CONFIRMACIÓ DE TOTS AQUELLS QUE VINGUEU A SOPAR PER MISSATGE AL BLOG. GRÀCIES. També poden venir els juvenils (Aitor, Alex, Andreu, Adrià, Guti, etc.) i els alevins (Pedrito).

F.C. VALLGORGUINA 4 - CÈLTIC DE LES FRANQUESES 3

Posted on/at dimecres, de març 16, 2011 by FCVALLGORGUINA

El passat diumenge al matí es va celebrar la 22ena.jornada de lliga al municipal de Vallgorguina en un partit on s’enfrontaven dos equips necessitats de punts. Els locals per no perdre més punts a casa i seguir enganxats a la mitja taula, i els visitants de Les Franqueses per intentar maquillar la temporada que estan fent, per sortir de les darreres posicions.

Tot i els més de 100 litres per metre quadrat que van caure durant el dissabte, el terreny de joc va drenar prou bé tota aquesta aigua i no hi hagué cap impediment destacable per a poder celebrar el partit. El Vallgorguina va sortir amb dues coses molt clares: que s’hauria de lluitar molt pels tres punts i que el rival tenia molts arguments per no estar classificat en la zona on es troba, ja que practica un bon futbol i, segurament, els resultats no l’han acabat d’acompanyar durant la temporada.

Així les coses es va iniciar el partit amb un Vallgorguina molt incisiu, tot i que els visitants no es quedaven curts i també s’aproximaven als dominis de Tong-Po. Això no obstant, les oportunitats més clares queien del costat local fins que als 20 minuts, una bona passada de Muten per Guichen acaba amb la pilota al fons de la xarxa. Però com ve essent habitual en el Vallgorguina, en avançar-se al marcador van arribar 10 minut de “pájara” que van aprofitar els franquesins per fer dos gols a pilota aturada en menys de 5 minuts, el primer en un córner que cap jugador del FCV aconsegueix allunyar de l’àrea i el segon en una falta llunyana que, penjada a l’olla, és introduïda en pròpia porta per Cristombal. Amb el resultat desfavorable, però amb la ferma convicció que es podia remuntar, es va arribar al final de la primera part.

Maturana i Muñequeras van optar per posar més efectius davant per mirar de remuntar el partit, canviant Wampyxanco per Negro i optant per una tàctica que permetés arribar amb més efectius a posicions de rematada i la reacció no es va fer esperar. La sortida dels vallgorguinencs a la segona part de cara a solucionar el partit va donar els seus fruits als 10 minuts de la represa quan FDS va marcar de pena màxima per mans d’un defensor. 5 minuts després era expulsat un jugador visitant per protestar, la qual cosa posava el partit més de cara pels locals, que no van desaprofitar l’ocasió i primer Longaniza de falta directa i, 5 minuts més tard Orchatas de rematada de cap, posaven els vallgorguinencs per davant amb un 4 a 2 al marcador.

Els visitants, però, mai van tirar la tovallola i van aconseguir reduir distàncies cap al final del partit, posant el 4 a 3 definitiu, tot i que, en temps de descompte, van tenir dues jugades per badada defensiva dels locals que els podien haver permès endur-se el partit, però que un molt encertat Tong-Po es va encarregar d’aturar a boca de canó.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, Cristombal, FDS, Zambrotta, Placas, Muten, Longaniza, Txaian, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Vespino, Hamster, Ru-Màrius, Orchatas i Negro.

Jugador Estrella-Damm: Tong-Po, per salvar els tres punts en dues aturades magnífiques passats els 90 minuts de joc.