Les Brigades Verd-i-Blanques afinen les seves VUVUZELES!

Posted on/at dilluns, de gener 24, 2011 by FCVALLGORGUINA

Pedrito de Can Puigdemir, nou cap de les brigades ved-i-blanques del F.C. Vallgorguina, ha decidit composar una cançó per a poder animar els jugadors del club durant el transcurs dels partits. En aquests moments està meditant introduir unes veus femenines per composar algun tipus de càntic xenòfob que el pugui fer més agressiu.

Veient que la seva carrera com a futbolista està més aviat condemnada al fracàs, Pedrito s'ha apuntat ara a classes de solfeig, composició i flauta travessera. En la primera classe li van dir que la flauta es bufava, que no s'havia de xupar, però vaja, entre les seves vuvuzeles i el xandall oficial amb què ha estat obsequiat pel club per a poder sentir-se un més de l'equip, aquest home promet moltes tardes d'alegria pels camps de tercera regional.

Força Pedritooooo!!!

C.E. LLINARS "B" 2 - F.C. VALLGORGUINA 3

Partit important el que jugaven ahir al matí els verd-i-blancs al camp del C.E. Llinars "B", un equip que havia deixat molt bones sensacions a la primera volta, però que per diverses circumstàncies, havia anat baixant el seu rendiment a mida que avançava el campionat. Els vallgorguinencs es presentaven a Llinars amb la intenció de posar punts pel mig respecte els equips de la cua i apropar-se a les posicions de mitja taula cap amunt. Maturana no es va presentar a la convocatòria del primer equip i, de ben segur, serà expedientat pel club per la seva falta de compromís en anteposar la família al club. El municipal de Llinars no ha estat, històricament un camp propici pels verd-i-blancs, però aquest diumenge les coses havien de canviar.

Muñequeras decidí un onze titular amb algunes novetats, però amb la clara intenció de què els vallgorguinencs tinguessin la possessió de l'esfèric per a poder aconseguir la victòria. Tot i les bones intencions de tots els jugadors a l'escalfament i a la xerrada prèvia al partit, el fred siberià de Vallgorguina va afectar els seus jugadors que van sortir gelats al camp. En uns primers deu minuts desastrosos, els verd-i-blancs no havien passat de mig camp, havien encaixat un gol i no hi havia mostres de què allò pogués tirar endavant. De mica en mica, però, Negro i FDS van anar agafant el ritme i van posar ordre en defensa, i uns magistrals Panotxa, Cristombal i Tonyina, es van fer els amos i senyors del mig del camp. Al quart d'hora de partit, el Vallgorguina ja havia escalfat i començava a tocar i tocar, amb calma, sabent que tard o d'hora arribarien els gols. Tot i això, els llinarsencs van fer el 2 a 0 al minut 25, el que va ser una nova gerra d'aigua freda pels visitants. Orchatas, que no va fer el seu millor partit, anava una mica perdut en la immensitat del terreny de joc de Llinars i Sonrisas no cabalgava la banda com en d'altres ocasions, no podent generar perill per bandes, el Llinars molt ben tancat desfeia una i altra vegada les jugades d'atac dels vallgorguinencs que només entraven pel centre.

Txaian, poc a poc, va anar agafant protagonisme a la mitja punta, però les passades que feia o no arribaven o eren desaprofitades per Momia i Pelusa, amb la pólvora no mullada, gelada. No obstant, els vallgorguinencs anaven apropant-se amb perill a l'àrea rival fins que al minut 44, una jugada trenada pel centre acaba en una pilota en profunditat de Pelusa per Sonrisas que centra de primeres a la frontal de l'àrea on Cristombal, de semi-xilena, l'engalta forta i ben dirigida cap a l'escaire de la porteria del Llinars col·locant el 2 a 1 al marcador.

Gol psicològic abans d'arribar al descans, moment en que Muñequeras comença a moure la banqueta, fent sortir Guichen per Momia. La segona part comença amb un Vallgorguina abocat a l'atac a la recerca dels tres punts fins que al minut 15 una bona centrada de Guichen és recollida per Tonyina a la frontal de l'àrea petita, control desorientat del migcampista que provoca un clar penal favorable als vallgorguinencs. FDS, nerviós com sempre, llença la pena màxima i empata el partit. En la mateixa jugada els locals es queden amb 10 jugadors, el que propicia que Muñequeras posi tota l'artilleria, fent sortir Vespino per Panotxa i fent recular ens les seves posicions a Txaian i Pelusa. Els següents minuts són un clar monòleg visitant en què només s'esperava que caigués el gol. Guichen ho aconsegueix amb una fantàstica vaselina des de 30 metres que fa impossible l'estirada del porter local. 2 a 3 i el Vallgorguina sentencia el matx. No obstant això, en els darrers compassos del partit, els locals, amb més cor i cames que cap, posen setge a la porteria de Tong-Po, que torna a salvar els mobles en un parell d'ocasions. Gran remuntada, excepcional resultat en un camp difícil, demostració de què tots els jugadors del planter són importants, endavant Vallgor!!!

L'11 de Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, FDS, Negro, Orxatas, Cristombal, Panotxa, Tonyina, Txaian, Pelusa i Momia. A la banqueta: Hamster, Muten, Vespino, Guichen i Ru-Mànius. Van acompanyar l'equip: Aitor-tilla, Estivi Guonder, Pedrito de Can puigdemir i senyora, Senyora Muñequeras i fills, Calaveras i "Águila Roja" Àlex.

15 Figaro CD 4

Diumenge que ve retorn al municipal de Vallgorguina després de quasibé dos mesos... A casa ens hem de fer forts,aquesta segona volta tenim nou partits al municipal de Vallgorguina i no podem deixar escapar ni un punt. Ara toca l'Amèrica Fènix, un bon equip que ja vam guanyar a la primera volta, però que es troba amb nosaltres a les mateixes posicions. Un bon resultat ens suposaria seguir escalant en la classificació. Força Vallgor!!! Fred, UUHHHH!!!

LES FALDES 0 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, de gener 17, 2011 by FCVALLGORGUINA

El passat dissabte a la tarda es jugà el darrer partit de la primera volta d'enguany, un partit amb dos rivals que es trobaven separats per només dos punts en la classificació, en les darreres posicions i amb moltes necessitats de puntuar. Des del primer moment es veié clarament un Vallgorguina amb moltes ganes de guanyar el partit, amb molta intensitat, però que no jugava amb el cap fred i per això, queia molt en la precipitació. No obstant això, les oportunitats més clares sempre van ser dels visitants que si haguessin tingut una mica més de fortuna de cara a porteria, ja haguessin pogut marxar a la mitja part amb algun gol al seu caseller.

L'equip local, tot i això, també va gaudir de les seves oportunitats, però entre Tong-Po, Negro, FDS i la resta de la defensa sempre van aconseguir desfer les poques ocasions que van generar els de Sant Pere de Vilamajor. A la segona part, el Vallgorguina va sortir encara amb més força i, tot i que es generaven moltes ocasions a davant, ni Pelusa ni Momia les definien. Mentrestant, gran partit de Fideu en la posició de mig centre on sembla que porti jugant des que tenia 15 anys, donant bona sortida a la defensa, recolzant als seus companys del centre del camp i posant bones pilotes a davant. Sonrisas, Negro, FDS i Orchatas van estar incommensurables i, prova d'això, és que es va deixar la porteria a zero. Muten encara arrossegava molèsties i no va fer el seu millor partit, igual que Pelusa (són dos jugadors que comencen a acusar la seva avançada edat), i Tonyina, que va jugar segurament el seu darrer partit amb la disciplina verd-i-blanca, va donar-ho tot durant els 96 minuts de partit, va fer un desgast físic digne d'elogi. Panotxa en posició de mitja punta va passar un pèl desaparcebut, però quan la va tenir va fer gala de la seva tècnica depurada i va provar en diverses ocasions rematades des de la frontal de l'àrea. Durant la segona part es van produir els canvis que van ser definitius per aconseguir la victòria: van entrar Ru-Màrius per Muten, Hamster per Pelusa, Vespino per Panotxa, Zambrotta per Orxatas i Cristombal per Fideu. Pacho, veient que faltava pólvora a davant, va posar tota la carn a la graella i va fer sortir Vespino i Hamster, renunciant a un mig i posant tres atacants, opció tàctica que va resultar positiva, ja que Hamster va "caçar" una pilota al minut 87, i la va rematar amb tant d'efecte que quan tothom pensava que no entraria a porteria, després de tres bots, l'efecte va sortir i la pilota va entrar mansa, tendra, fina al fons de la xarxa.

Tot l'equip es va fer una pinya amb Hamster, un jugador que marca un gol cada 6 anys. Ja li diuen el "Cometa Halley" del futbol, perquè passa un cop cada molts anys. En aquesta ocasió va servir per endur-nos uns treballats 3 punts d'un camp difícil i d'un rival directe a la classificació, en un partit no massa bo en el que només va destacar el bon resultat assolit, deixar la porteria a zero i que Hamster fes gol...

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, FDS, Negro, Orxatas, Fideu, Muten, Tonyina, Panotxa, Momia i Pelusa. A la banqueta, a punt per revolucionar el partit: Zambrotta, Hamster, Vespino, Cristombal i Ru-Mànius. Recolzant l'equip a la graderia: Estivi Guonder, Krusty, Pedrito de Can Puigdemir, Guichen i Wampyxanco.

Jugador Estrella-Damm de l'equip: Hamster.

13 Les Faldes UE 14

Diumenge que ve primer partit de la segona volta contra el filial del Llinars. Importantíssim sortir concentrats i continuar sumant punts per sortir del pou. Tots junts ho assolirem. Força Vallgor!!!!