EL CLUB NECESSITA LA VOSTRA AJUDA

Posted on/at dimarts, de juliol 27, 2010 by FCVALLGORGUINA

Com tots sabeu, el nostre és un club modest, sense massa aspiracions, però amb la clara vocació de fomentar l'esport al nostre poble i fer gaudir els nostres vilatans del futbol o, almenys, això és el que intentem. Per tal de poder federar i competir amb un equip a la tercera categoria territorial, fa falta una injecció econòmica important i, tot i que tots els jugadors aportem una quota anual per a poder jugar, amb això i la subvenció de l'Ajuntament no n'hi ha prou.

Per això demanem a totes les entitats, comerços, empreses o qui vulgui, que aporti el seu granet de sorra per a poder tirar endavant aquest club, nosaltres, tant la Junta Directiva com els jugadors del Primer Equip (que som la mateixa gent, pràcticament, farem arribar la carta que us penjo més avall a tots els nostres "contactes empresarials" per poder finançar la nostra entitat.

Agraim als jugadors l'esforç que faran de ben segur, i agraim sobretot A TOTES LES ENTITATS, COMERÇOS I EMPRESES que fan que el nostre somni i la nostra il·lusió pel futbol siguin una realitat. Moltes gràcies!!!


"Pacho Maturana" Puigvert acaba la seva particular neteja de vestuari.

Posted on/at dimarts, de juliol 27, 2010 by FCVALLGORGUINA

Les dues últimes baixes del primer equip del FC Vallgorguina per iniciar la temporada 2010-2011, per expressa petició de "Pacho Maturana" Puigvert, són de capital rellevància pel club. En primer lloc, David "Valium" Gázquez, també conegut com el "Jeque Mohamed", farà les maletes i abandonarà definitivament la disciplina verd-i-blanca després de llaurar el lateral dret durant molts anys. "Valium" ha marxat per la porta del darrere entre llàgrimes, prometent que encara li quedaven ben bé un parell d'anys de bon futbol per fer-nos gaudir del seu mític xut conegut com el "Ciri Pasqual".


La baixa, però, que més ha sorprès a la Junta Directiva del Club ha estat la de Lluís "El Kini" Berenguer, conegut amb altres mots com "Kiwi" o "El Pagliuca de Can Nofre". Després de pujar directament del cadet del Pitres al primer equip del Vallgorguina i quallar una fantàstica temporada en què ha après fins i tot a estirar-se cap a la seva banda dreta, el porter que va prometre amor etern a l'afició verd-i-blanca no podrà continuar a les ordres de "Pacho". En declaracions exclusives "Kini" ha manifestat que "abandono el club perquè m'obligaven a entrenar fins les 22,15 hores, i jo tinc per costum sopar a les 22... m'emporto, però, a part dels guants i l'equipatge complet, una bona colla d'amics que no m'han putejat gaire als entrenus...".



En aquests moments, la Junta Directiva està buscant recanvis, doncs la plantilla s'ha vist molt mermada amb les baixes sol·licitades per "Pacho Maturana" Puigvert, quedant en l'actualitat uns 18 "jugadors", si és que se'ls pot considerar jugadors, per afrontar la temporada i, veient com està el tema, potser encara hi haurà alguna baixa inesperada d'última hora. És per això que des de les bases de l'afició, s'està generant un moviment contrari al nou míster conegut com EL SENGLAR VERD, de qui ja aneu coneixent la seva política pel que fa al club.

Estigueu-vos atents durant el mes d'agost, doncs seguirem informant....


MATURANA DIMISIÓN!!  MUÑEQUERAS, O JUGUES, O PAREDÓN!!!

Continuen les baixes del primer equip... "Pacho" esta fent neteja!!!

Posted on/at dilluns, de juliol 12, 2010 by FCVALLGORGUINA

Abans d'entrar noves incorporacions a la primera plantilla del FC Vallgorguina s'havia de fer neteja al vestuari, doncs hi havia molta vaca sagrada. A les baixes que us vam anunciar la setmana passada, s'han de sumar les de quatre jugadors mes que, per unes raons o altres, abandonen la disciplina del club verd-i-blanc.


"Trompeta" Antolinez, o "Chica" Antolinez, ja va fer les maletes el passat setembre, pero quedava una minima esperança que el carriler celoni dones encara un parell de bones temporades pel club. La seva paternitat tambe va jugar un paper fonamental a la seva renuncia a continuar donant matins de gloria a l'aficio vallgorguinenca.

"Barra Lliure" Corpas, tambe conegut com el "Txigrinski del Virgili", abandona el club despres d'haver donar prop de 10 anys de la seva vida futbolistica al nostre club. Problemes amb un genoll fan que hagi pres la decisio de no competir a maxim nivell, tot i que es dedica a jugar tornejos menors com el de futbol sala de Sant Celoni, on no nota cap molestia al genoll. El que va ser gran capita del Club continuara vinculat al Vallgorguina en funcions de secretari de la Junta Directiva.



Dos casos mes de baixes son "Precision" Becerra, tambe"El Krilin de les Agudes", que abandona per paternitat (per segona vegada) i obligacions familiars despres de venir de la ma de "Barra Lliure" i haver defensat amb orgull els colors verd-i-blancs tambe prop de 10 temporades. Un cas a part es el de "Casi" Masferrer, que va fitxar com a pantera de l'area i es va quedar amb "Pantera Rosa" Masferrer. La greu lesio que va patir en el segon partit de lliga, les baixes temperatures del terreny de joc vallgorguinenc, les festes de dissabte a la nit, no posar-se el despertador i altres milers de circumstancies que ha vingut al·legant durant els 9 mesos que ha format part del club han impedit que aconseguis el 15 gols que va prometre a l'inici de temporada.

Un altre cop, moltes gracies a tots els companys que ens heu acompanyat durant aquests anys, en les victories i en les derrotes, i esperem que guardeu un gran record de la institucio que us va intentar formar com a jugadors i no ho va aconseguir.

PACHO DIMISION!!! MUÑEQUERAS PAREDON!!!!

El Senglar Verd, l'unic que pot deixar a Maturana blanc d'un susto!!

FCVallgorguina 2.0

Posted on/at dimecres, de juliol 07, 2010 by Martí Bonamusa

Des del departament de noves tecnologies es continua treballant per millorar la comunicació de club cap a l'exterior i posar-se a l'alçada de la nova dimensió que va prenent el club.
És per això que des d'avui el FCV té twitter. El podeu seguir a http://twitter.com/fcvallgorguina. Per facilitar l'accés a les notícies de darrera hora del twitter, aquest s'ha integrat al blog, a la barra lateral dreta.

Altres novetats del blog són l'actualització dels apartats calendari i resultats. S'ha afegit tota la relació d'entrenaments i partits amistosos de la pre-temporada.

Finalment anunciar que s'està preparant un nova secció sorpresa... continuarem informant.

BlogMaster

Primeres baixes al FCV.

Posted on/at dilluns, de juliol 05, 2010 by FCVALLGORGUINA

Per diferents motius, uns quants jugadors del primer i unic equip del FC Vallgorguina seran baixa de cara a la proxima temporada.

En primer lloc, Pitu "Krusty" Pascual, tambe conegut com "El Semental de Gualba" o "Luisma" Pascual, sera baixa una bona part de la propera temporada despres d'haver-se sotmes a una operacio de lligaments, concretament li han lligat les trompes. Estara de baixa almenys sis mesos i tots els companys del primer equip li desitgem una rapida recuperacio.


Altres jugadors, com "Cabezon" Grebol, tambe conegut com "El Professor Cap de Castanya" o "Txollas" Bonamusa, conegut al seu barri com "Lotina" Bonamusa, abandonen, degut a la seva recent paternitat el primer i les obligacions paternals el segon, la nostra disciplina almenys momentaniament, tot i que desitgem de tot cor que NO tornin a venir... els dos estan pendents de les proves d'ADN per confirmar la seva paternitat, pero han estat suspesos cautelarment pel club fins que no es tinguin els resultats d'aquestes proves.



Finalment, tambe abandonen el vaixell com rates altres jugadors que consideren la seva edat un impediment per seguir donant un rendiment mediocre a 3ra. regional com han vingut fent els darrers anys. Dos clars exemples en son Oco "la Bala" Puigvert, ara tambe conegut com "Milito" Puigvert" i l'avi de l'equip, Pipo "Titiritero" Toral, tambe conegut com el "Chuck Norris del Carrer del Sol". Aquests dos s'han integrat a les files del C.D. Vallgorguina, es a dir, el Club de Domino Vallgorguina, i a partir d'ara se'ls podra veure en accio cada dia a les 17 hores al Casal del Poble de Vallgorguina, fent gala de la seva tecnica depurada per fer petar la fitxa de domino mes fort que els seus rivals... un autentic espectacle!!!


 






Seguirem informant perque hi ha mes baixes al primer equip que seran suplides amb jugadors que ens asseguraran quedar entre els tres ultims classificats de tercera.

NOMES ENS QUEDA AGRAIR A TOTS AQUESTS PERSONATGES QUE HAGIN ESTAT UNS GRANS COMPANYS I AMICS AL VESTUARI, que s'ho repensin i que si no, que els donguin, jejeje!!!

MATURANA dimision!!! MUÑEQUERAS paredon!!!

El Senglar Verd, l'unic que garanteix la continuitat de "Muten" com a entrenador del primer equip.

La davantera del FCV ja escalfa motors!!!

Posted on/at dijous, de juliol 01, 2010 by FCVALLGORGUINA

Els que es perfilen com a davanters titulars d'enguany, "SJ9" Jimenez, altrament conegut com "Benzemalo", i "Hamster" Clanxet, "el Kodro de la Tordera", estan fent en els darrers dies un campus per afinar la seva punteria de cara a porteria per l'any que ve i contribuir aixi, amb els seus gols (asseguren una eficacia del 100 %, 0 xuts 0 gols per temporada) a fer escalar posicions a l'equip verd-i-blanc per assolir el que seria una classificacio digne a tercera regional despes dels esforços que realitza la directiva en fitxatges.


El campus, dirigit pels mitics davanters del FC Barcelona Romerito i Lucendo esta encaminat a perfeccionar el xut de "folha seca", la "catapulta infernal" i altres variants com el "tiro del tigre" i el "tiro del aguila". SJ9 i Hamster estan aprofitant el campus per a formar una dupla atacant de garanties, s'especula amb que facin alguna catapulta infernal en el partit de presentacio del primer equip del FC Vallgorguina, i que Hamster ensenyi als nens del poble a tirar de "Folha seca", un xut que ha anat perfeccionant fins al punt que quan enganxa la pilota, clava i arrossega tant les ungles del peu per terra que el moviment rotatori del nostre planeta arribar a retrassar-se un parell de segons, el que provoca que el Servei Meteorologic de Catalunya hagi d'ajustar l'hora cada cop que Hamster realitza el seu moviment especial.


El campus que realitzen a les instal·lacions de la preso de Quatre Camins tambe estan servint per a resocialitzar SJ9 a fi que tregui la catalanitat que tots sabem sobradament que te dins seu i es reconverteixi al barcelonisme, a fi de poder sortir de la secta madridista on es troba enfonsat des de fa anys.

Seguirem amatents a les noticies de la plantilla del primer equip perque en sigueu coneixedors de primera ma.

Força Vallgorguina!!!

MATURANA DIMISION!!! MUÑEQUERAS PAREDON!!!

El senglar verd, plataforma anti-Maturana.
 


Visites: