PARAULA DE PACHO... US LLOEM SENYOR!!! (2na. part)

Posted on/at dilluns, de juny 28, 2010 by FCVALLGORGUINA

Vull aprofitar aquest blog de l'equip per anunciar la incorporació del que farà de segon mister aquesta nova temporada al FCV: Jordi Isach. A molts de vosalttres us sonarà aquest nom, i és que el meu segon ha sigut un jugador molt valorat dins del futbol regional vallesà. Vaig tenir la sort d'entrenar amb ell uns quant anys, perquè jugar jugar no gaire, i tinc la sort de tenir-lo com a gran amic.


Us puc assegurar que farem un tàndem perfecte, on les ganes i la ilusió per treballar són màximes. Per ell, serà el seu primer any com a entrenador, però crec que podrà aportar tota la veterania i bon futbol que sap als jugadors de la nova plantilla.

molta sort Jordi! ( la necessitaràs)

Cal dir que vindrà amb la cara destapada, ja que els últims anys que va jugar a futbol portava un passamuntanyes que després li va regalar al sr. Antonio Navas, gran entrenador i millor persona...

El "mercatto" esta que bull: "Longaniza" Nualart torna despres de la seva cessio, i "Muñequeras" Isaac fitxa de segon entrenador.

Posted on/at dimarts, de juny 22, 2010 by FCVALLGORGUINA

Despres de la cessio en el mercat d'hivern de Jaume "Longaniza" Nualart, tambe conegut com "El Nolo de la gente", aquest torna a la disciplina verd-i-blanca per acabar de donar els seus ultims anys de carrera futbolistica a l'equip que el va crear i formar com a alcoholic. En declaracions exclusives ha manifestat que Calella nomes es interessant de nit i, a poder ser, a l'estiu, doncs quan ell hi va anar el Turisme 35, l'Avenue i el mitic Thames estaven tancats i sense cap guiri alemanya de cames peludes que pogues caure als peus del sex-symbol celoni.

Nolo signara un contracte de tres anys i s'ha compromes a assistir a un 95 % dels entrenaments que es facin en dijous, la qual cosa vol dir que tampoc vindra a entrenar aquest any. L'aficio vallgorguinenca ja anomena a Nolo amb el seu nou pseudonim: "El Almendro", perque "vuelve a casa por navidad", epoca de l'any en que si tot va com ha d'anar, "Maturana" ja haura fet les maletes i haura marxat fins i tot del poble.



Per altra banda, la Secretaria Tecnica ha confirmat que s'ha arribat a un acord amb l'ex-jugador "Muñequeras" Isaac perque aporti la seva experiencia com a manobra per a construir un equip guanyador com a segon de "Maturana" Puigvert. No es descarta que tambe tingui fitxa del primer equip per si vol tirar els seus ultims cohets com a jugador de futbol. "Muñequeras" ha militat per totes les categories del futbol regional catala, atracant a tots els pobles de l'entorn de Sant Celoni. Per aixo es un element conegut i significatiu del futbol regional vallesa i ajudara a "Maturana" a posar una mica d'ordre dins el vestuari del primer equip, que actualment sembla una casa de....

Finalment, i com a nota als jugadors que us heu informat del tema de les revisions mediques: Aquest any el Dr. Txampi ha abandonat els serveis medics del Club, per aixo a diferencia d'altres anys, aquells jugadors que hagin de renovar la fitxa perque se'ls acaba el contracte de 3 anys que van signar, hauran de portar la seva revisio medica. En el primer entrenament d'enguany ja s'indicara qui ens ho ha de fer arribar i qui no caldra. Seguiu atents, perque anirem penjant durant l'estiu les novetats del Club al Blog!!!

MATURANA DIMISION!!!!!  MUÑEQUERAS AL PAREDON!!!!

El Senglar Verd, plataforma anti-Maturana.

PARAULA DE PACHO... US LLOEM SENYOR!!!

Posted on/at dijous, de juny 17, 2010 by FCVALLGORGUINA

Pre-temporada F.C.Vallgorguina 2010/2011


La pretemporada del primer equip del FCV durarà 6 setmanes. Constarà d’un total de 18 entrenaments i 5 partits amistosos. Entrenarem tots els dies al nostre camp de futbol municipal excepte el del dimarts 7 de setembre, on ja us indicaré on ho farem. Hi haurà bastant exercici físic, bastant exercici tecnic i també hi haurà cada setmana 1 hora d’entrenament de posicionament al camp i/o entrenament tàctic. Tots els entrenaments seran amb botes de futbol, però porteu bambes a la bossa per si hi ha algun canvi. No tots els partits amistosos estan confirmats, però si que és segur que cada cap de setmana tindrem un partit amistós. S’han buscat equips de la zona que tinguin molta intensitat física i siguin técnicament correctes.

Serà molt important la puntualitat. Els entrenaments de dilluns a dijous duraran 2 hores i els de divendres duraran 1 hora i 45 minuts. Si l’entrenament comença tard, acabarà tard. NO es reduirà MAI l’entrenament. El primer dia de pre-temporada es repartiran samarretes perqué tothom vagi equipat igual als entrenaments. Aquestes samarretes seran d’ús obligatori per tots els entrenaments de la pre-temporada. Hem de donar bona imatge de club.

Un divendres de pretemporada es farà un sopar de jugadors al mateix camp de futbol; els porters portaran els postres, els defenses portaran els primers plats, els mitjos portaran els segons plats i la davantera portarà el beure. Els místers ajudaran a a qualsevol part de l’equip que ho necessiti. Aquests sopars es faran cada 2 mesos al camp i anirem canviant els menús. Farem pinya. El primer dia de pre-temporada es decidirà el dia.

El diumenge dia 5 de setembre hi haurà la presentació oficial del primer equip del FCV de la temporada 2010/2011. Abans del partit possiblement es farà alguna activitat ( s’accepten suggerències ) i a la mitja part es sortejarà una panera i farem concurs de xuts pel públic assistent. Hi haurà la foto oficial de l’equip, IMPORTANT QUE TOTHOM HI SIGUI.. Després farem una paella al mateix camp de futbol, amb parelles, nens, nenes i familiars varis dels jugadors.

A la setmana 6 de pretemporada hi ha la Festa Major del poble. Com que tenim la barra dels concerts, el dijous es farà l’últim entrenament de pretemporada i el primer partit de lliga intentarem que sigui a casa el dissabte per la tarda, així estarem més frescos i vindrà més gent al camp. Per cert, s’haurà de guanyar!!.

Intenteu passar-me les vostres vacances, així podré fer els entrenaments adients pels jugadors que vindran a entrenar. No és el mateix entrenar 13 jugadors que 14…

BON ESTIU A TOTS !!!


Coses importants



- Cap jugador del FCV jugarà un minut de partit oficial si abans no:


a portat fotocòpia DNI,
a portat 1 fotografia DNI escanejada,
a portat la revisió metge ( a l’Anna Oliva de sant celoni per 30€),


- I cap jugador del FCV jugarà un minut de partit, sigui oficial o amistòs, si abans no a portat 50€ de dipòsit per fer la fitxa a la FCF.

MATURANA DIMISION!!! (El Senglar Verd)

El "mercatto" segueix calent... "Kanouté" Fernández fitxa pel Vallgorguina!!!

Posted on/at dimarts, de juny 08, 2010 by FCVALLGORGUINA

La Secretaria Tècnica del Club segueix fent mans i mànigues per oferir una plantilla amb garanties per a "Pacho". Veient que la temporada passada SJ9 no va cumplir amb les expectatives generades, doncs venia com a home-gol i es va quedar amb home-res, aquesta mateixa setmana s'ha pagat la clàusula de rescissió d'Alvaro Fernández, conegut com "Calaveras" o "El Kanouté de Les Agudes". Prové de la pedrera de l'equip que milita a la Ligue 1 francesa, Dosrius Saint Germain, on ha estat el màxim golejador als tornejos de play station que organitzava aquest equip als barris marginals de la ciutat.


"Kanouté" Fernández, al baixar de la patera amb què ha arribat a Arenys de Mar, ja ha fet les seves pimeres declaracions com a nou jugador de l'entitat vallesana: "Claaaaaroooooo!" és el que ha manifestat, sense que li haguessin preguntat res. Ell sap que al costat de SJ9 només pot millorar els seus registres i està disposat a fer recuperar l'olfacte golejador del davanter que va venir de la mà de "Pelusa" l'estiu passat.

La claùsula de rescissió del francès, amb triple nacionalitat, serà abonada en còmodes terminis per part de la directiva del club. De moment, durant la primera setmana de la pretemporada tot el primer equip s'haurà de desplaçar a França a fer la verema a les vinyes de Burdeus com a primer pagament. El segon pagament, i darrer, va ser una reclamació exclusiva del President del Dosrius Saint Germain, i és passar un cap de setmana romàntic a l'illa de Mikonos amb "Tonyina" Bonamusa, illa d'ambient (gay, és clar!) que freqüenta el crack vallgorguinenc.

Seguirem a punt per les darreres novetats del "Mercatto". Ja es parla d'una nova incorporació per l'eix de la defensa. Més endavant us posarem al corrent de les darreres novetats.

EL "MERCATTO" D'ESTIU COMENÇA A MOURE'S: ALBERT "THE AMISH" FRADERA, PRIMERA INCORPORACIÓ PER LA TEMPORADA 2010/2011

Posted on/at divendres, de juny 04, 2010 by FCVALLGORGUINA

Després de la reunió de la Junta General del Club, on es va acordar la retirada d'unes quantes "vaques sagrades" del primer equip del F.C. Vallgorguina, la Secretaria Tècnica, dirigida per "Sonrisas" Vilà ha começat a moure's per confeccionar una plantilla de garanties per tal que "Pacho Maturana" Puigvert gaudeixi d'almenys dos jugadors per posició per afrontar la temporada que ve amb menys patiments que laque ja s'ha acabat.

"Sonrisas", conscient de què els jugadors es revaloritzen desprésde la cita del Mundial de Sudàfrica, ja ha aconseguit firmar la jove perla de la pedrera de la Penya Barcelonista de Sant Celoni Albert "The Amish" Fradera, un lateral-carriler jove i amb gran projecció que ha refusat importants ofertes d'equips de primera línia comarcal com el "Bayrenys de Muntich", amb qui va disputar un amistós el FC Vallgorguina i ja va rebre una oferta formal de tres fuets, dues llangonisses i una paletilla del Mercadona per fer-se amb els seus serveis.

"The Amish", amb només 19 anys, fa baixar la mitja d'edat de la primera plantilla de l'equip verd-i-blanc a la ratlla dels 30 anys, un rejoveniment important aconseguit, com s'ha dit també, per l'adéu de grans glòries del Vallgorguina, que han escrit pàgines d'or de la història del futbol regional com "Cabezón" Grèbol, "Valium" Gázquez, "Barra Lliure" Corpas, "Bala" Puigvert o "Titiritero" Toral.



No es descarta, pel moment, l'arribada de nous jugadors. "Pacho Maturana" Puigvert ja està en contacte amb jugadors que ell havia entrenat i de la seva total confiança per veure si poden venir a donar un cop de mà. Entre ells, de moment s'especula amb el retorn d'Ernest "La Dalla" Mora per ocupar una plaça a l'eix de la defensa.

Seguirem atents al "Mercatto" per informar-vos de noves altes i baixes, i també us penjarem properament el calendari de la pretemporada.



EL "MERCATTO" D'ESTIU COMENÇA A MOURE'S: ALBERT "THE AMISH" FRADERA, PRIMERA INCORPORACIÓ PER LA TEMPORADA 2010/2011

Posted on/at divendres, de juny 04, 2010 by FCVALLGORGUINA

Després de la reunió de la Junta General del Club, on es va acordar la retirada d'unes quantes "vaques sagrades" del primer equip del F.C. Vallgorguina, la Secretaria Tècnica, dirigida per "Sonrisas" Vilà ha começat a moure's per confeccionar una plantilla de garanties per tal que "Pacho Maturana" Puigvert gaudeixi d'almenys dos jugadors per posició per afrontar la temporada que ve amb menys patiments que laque ja s'ha acabat.

"Sonrisas", conscient de què els jugadors es revaloritzen desprésde la cita del Mundial de Sudàfrica, ja ha aconseguit firmar la jove perla de la pedrera de la Penya Barcelonista de Sant Celoni Albert "The Amish" Fradera, un lateral-carriler jove i amb gran projecció que ha refusat importants ofertes d'equips de primera línia comarcal com el "Bayrenys de Muntich", amb qui va disputar un amistós el FC Vallgorguina i ja va rebre una oferta formal de tres fuets, dues llangonisses i una paletilla del Mercadona per fer-se amb els seus serveis.

"The Amish", amb només 19 anys, fa baixar la mitja d'edat de la primera plantilla de l'equip verd-i-blanc a la ratlla dels 30 anys, un rejoveniment important aconseguit, com s'ha dit també, per l'adéu de grans glòries del Vallgorguina, que han escrit pàgines d'or de la història del futbol regional com "Cabezón" Grèbol, "Valium" Gázquez, "Barra Lliure" Corpas, "Bala" Puigvert o "Titiritero" Toral.


Visites: